|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 22:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
tak sory szkoda mi cie:(
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Czw, 19.01.2006, 18:20 |
|
 |
|
brok
|
dave761 napisał(a): Nie lubie Punto bo brachol ma poprzedni model .Tragicznie siÄ™ tym autem jeĹĽdzi i jeszcze te wysoko osadzone fotele .  Sorry ale mam uraz na tym punkcie.Tylko ceny atrakcyjne i nic wiÄ™cej.
EE tam. Ja mam Punto II i wcale nie ma tak wysoko fotela osadzonego. Ja mam regulacje wyskości więc może dlatego jest troche inaczej. A co do tego jak się jeździ : układ kierowniczy jest troche spitolony przez wspomaganie CITY i przy bardzo wolnej jeździe kręcisz kierą i myślisz że auto jest w powietrzu albo że koła nie mają styczności z podłożem. Zawiecha troszkę twardawa ale mi to pasuje ( zawieszenie bardzo nie lubi poprzecznych nierówności - bardzo wtedy hałasuje). Ja jestem ze swojego autka zadowolony.
A nowym Puntem jeździłem 3 tyodnie temu i muszę cię zmartwic , fotele są w nim dość nisko osadzone mimo tego że ma regulacje wyskości. Z miejsca kierwocy nie widac wogóle gdzie kończy się przód , np. jak chcesz gdzies bliżej do ściany lub innego samochodu podjechać to tylko na wyczucie. Miehjsca jest więcej niż u poprzednika i materiały sa o wiele lepsze bo te w P II to jest tragedia - gorsze sa tylko w R.Thali i w H.Getz.
Bardzo niefortunnie umieszczone sa zagłebienia na napoje - nie wiem czy tam wejdzie nawet mała puszka na Cole. Silniczek dosyc fajnie jeździł ( MJ 90 KM ) ale wolałbym benzynke 1,4 albo MJ 1,9. Co do zachowania autka na drodze to wiele napisac nie moge bo było bardzo dużo śniegu i było bardzo ślisko więc uważałem aby nie byc potem zmuszony do kupna złomu w razie kraksy 
Ostatnio edytowany przez brok, Czw, 19.01.2006, 18:33, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 19.01.2006, 18:23 |
|
 |
|
dave761
|
brok napisał(a): Zawiecha troszkÄ™ twardawa
twarda??to masz chyba Abartha
Co do regulacji wysokości fotela to się wole nie wypowiadać ja jestem wysoki i w podsufitke wale mimo że fotel jest opuszczony ale to jest wada większości Fiatów troszke wiem o tym mój ojciec jest maniakiem marki he he też miałem kiedyś Tipo i było tak samo. Mnie to nie odpowiada .Jeszcze nie odpowiadają mi plastiki (wnętrze)to już masakra jedynie za wyjątek mogę uznać tu Stillo.
Ostatnio edytowany przez dave761, Czw, 19.01.2006, 18:37, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 19.01.2006, 18:33 |
|
 |
|
brok
|
dave761 napisał(a): brok napisał(a): Zawiecha troszkÄ™ twardawa twarda??to masz chyba Abartha
Nie. Mam zwykła wersje Dynamic. Wg. mnie jest dosyc twarde bo jeździłem kumpla P 206 , Clio czy Corsa i napewno jest bardziej miekkie niz u mnie. Zresztą kumpel jak jechał moim autem też tak stwierdził.
|
| Czw, 19.01.2006, 18:37 |
|
 |
|
ełe piotr
|
twarde zawieszenie to jest to uwielbiam na dziurach czuć rypanie w kręgosłup:D 
|
| Czw, 19.01.2006, 21:45 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
ale w nowym Punto powinni zlikwidować wszystkie wady poprzednika. Zawieszenie powinno być zmienione 
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Pią, 20.01.2006, 13:49 |
|
 |
|
ełe piotr
|
|
| Pią, 20.01.2006, 18:04 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Już gdzieś piałem z zachwytu nad nowym Punto. Powtórzę się - nie było dawno w tej klasie tak atrkcyjnego i świeżego stylistycznie auta. Giugiaro wykonał kawał naprawdę dobrej roboty. Do tego niezłe silniki (zwłaszcza diesle), przyzwoite wyposażenie no i atrakcyjna cena. Aaaa, no i 5 gwiazdek w ENCAP. Murowany hit 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pon, 23.01.2006, 13:25 |
|
 |
|
Hugo
|
Nie przepadam za fiatami ale ten Punto mi sie podoba
|
| Pon, 23.01.2006, 13:29 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
sory za odkop ale te zdjęcie jest bardzo ciekawe.
(c)http://www.autoscoops.be/autoforum
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 28.05.2006, 9:08 |
|
 |
|
sl65amg
|
eeeeee brzydka jest... i 100%bodypainting tez to nie jest....
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Nie, 28.05.2006, 10:28 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
rzeczywiście nawet ciekawie to wygląda, niezły pomysł
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 28.05.2006, 13:08 |
|
 |
|
Reanimator
|
brakuje jej kreski na twarzy tej co dzieli klape maski od reszty
ciekawy pomysł
|
| Nie, 28.05.2006, 13:15 |
|
 |
|
greq19
|
no wreszcie fiat wychodzi na prostą  tak trzymać
_________________ http://change.menelgame.pl/change_please/8034407/
|
| Nie, 28.05.2006, 13:20 |
|
 |
|
hitmanag
|
Niezłe.Popieram myśl poprzednika.Fiat wyjdzie na prostą!!
|
| Nie, 28.05.2006, 14:20 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Wto, 20.06.2006, 20:02, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 20.06.2006, 19:39 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
mniałem dać te fotki  ale pomyślałem że nie ma takiej potrzeby ponieważ wersja Australijska wygląda identycznie i różni się tylko tym że ma kierownice po prawej stronie 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 20.06.2006, 19:47 |
|
 |
|
Trepiuno
|
To autko jest boskie  !
_________________ >>Hard Trucker<<
Kliknij - na własną odpowiedzialność! xD
|
| Śro, 21.06.2006, 13:13 |
|
 |
|
>TrakTor<
|
moim zdaniem wreszcie im sie punto udało, najfajniejszy fiacik narazie 
|
| Sob, 24.06.2006, 19:54 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Fiat Grande Punto sport
Felgi 15`,16` lub 17`.
Rozmiar 205/45.
(c)autoblog
|
| Pon, 24.07.2006, 16:42 |
|
|