Obecny czas: Sob, 16.05.2026, 18:38

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Czyżby koniec WRC w EUROSPORT ?? 
Autor Wiadomość

Miejscowość: Kraków / Krosno
Post CzyĹĽby koniec WRC w EUROSPORT ??
Szok wśród kibiców rajdowych! Eurosport nie będzie w tym roku transmitował relacji z rajdowych mistrzostw świata, jak to czynił w poprzednich latach ...
NajwiÄ™ksza europejska sieć sportowych kanałów telewizyjnych, dostÄ™pna w 54 krajach - Eurosport nie bÄ™dzie w tym roku transmitować relacji z rajdowych mistrzostw Ĺ›wiata. Tak podaje dziaĹ‚ kontaktu z widzami Eurosport Media. TrawajÄ… jednak negocjacje miÄ™dzy francuskÄ… centralÄ… stacji telewizyjnej, a ISC – firmÄ…, ktĂłra sprzedaje prawa do transmisji.

Takie info znalazłem na stronce poświęconej WRC i rajdom.
Dla mnie tragedia. Od 3 sezonów oglądam każdą relację WRC na Eurosporcie. Ciekawe czy w TV 4 będą relacje ???
A może to tylko celowe posunięcie Eurosportu??

Śro, 11.01.2006, 12:11

Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
Ja sie nie dziwie, skoro w MĹš zostaly 2 fabryczne zespoly, to co oni maja pokazywac.. Nie pamietam zeby MĹš byly w tak tragicznym stanie jak teraz.
Z przyjemnoscia powracam mysla do czasow kiedy scigali sie Colin McRae, Tommi Makinnen, Gronholm, Sainz... A teraz... Szkoda gadac...

Śro, 11.01.2006, 12:44

Ja sie nie dziwie, skoro w MĹš zostaly 2 fabryczne zespoly, to co oni maja pokazywac.. Nie pamietam zeby MĹš byly w tak tragicznym stanie jak teraz.
Z przyjemnoscia powracam mysla do czasow kiedy scigali sie Colin McRae, Tommi Makinnen, Gronholm, Sainz... A teraz... Szkoda gadac...

Nasuwa się tylko jeden komentarz : Panie Mosley, Panu już podziękujemy!!!

Śro, 11.01.2006, 14:44
Awatar użytkownika

Nasuwa się tylko jeden komentarz : Panie Mosley, Panu już podziękujemy!!!

Jego już dawno powinni zdymisjonować, on zabija wszystkie dyscypliny sportów motorowych, które podlegają pod FIA.

Śro, 11.01.2006, 14:57

Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
Wyścigi mają się dobrze, gorzej właśnie jest z rajdami...

Śro, 11.01.2006, 22:03
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
oby nie :|

Śro, 11.01.2006, 22:08
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Może S2000 ożywi rajdy conieco...chociaż bez świetu turbinki to nie to samo co WRC czy A-grupa :/

Czw, 12.01.2006, 9:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Skoda Octavia

"ISC - firma posiadająca prawa marketingowe mistrzostw świata i władze stacji telewizyjnej Eurosport doszły do porozumienia i zobaczymy Rajd Monte Carlo i pozostałe eliminacje w dobrze znanym formacie. W piątek o godzinie 0:30 zostanie wyemitowana zapowiedź inauguracji sezonu, natomiast w piątek, sobotę i niedzielę planowane są tradycyjne półgodzinne relacje około godziny 22:30."

(c)rallyonline.pl

Czw, 19.01.2006, 14:53

No i się wyjaśniło :)

"ISC - firma posiadająca prawa marketingowe mistrzostw świata i władze stacji telewizyjnej Eurosport doszły do porozumienia i zobaczymy Rajd Monte Carlo i pozostałe eliminacje w dobrze znanym formacie. W piątek o godzinie 0:30 zostanie wyemitowana zapowiedź inauguracji sezonu, natomiast w piątek, sobotę i niedzielę planowane są tradycyjne półgodzinne relacje około godziny 22:30."

(c)rallyonline.pl

I bardzo dobrze. Już się bałem że nici z WRC w Eurosporcie. TV 4 napewno będzie pokazywała skróty - w środe lub we wtorek o 22.45 jest skrót.

Czw, 19.01.2006, 20:28
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Oglądał ktoś wczoraj relacje z pierwszego rajdu tego sezonu , mowa oczywiścieo Monte Carlo ? dzisiaj na eurosporcie chyba też jest relacja o północy z tego co pamiętam.

Sob, 21.01.2006, 14:23
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Skoda Octavia
Woczraj było o 00:25 niestety miałem cięzki dzień i oglądając "Taksówkarza" zasnąłem... :( Dziś mam impreze i pewnie znów nie obejrze ale w poniedziałek licze na relacje z całego rajdu :)

Sob, 21.01.2006, 15:32

Ja sobie nagrywałem w piatek i w sobotę a wczoraj niestety nie udało mi się nagrac. Miała być relacja z 3 dnia o 23.30 i był tylko snooker.Nagrywanie sobie właczyłem o 23.20 i o 1.00 przyszedłem wyłaczyc . Dziś sprawdzam bo chciałem sobie obejrzec a tu zonk. Snooker cały czas leciał. Nie wiem o której była ta relacja z 3 dnia. W śrdoe jest o 22.45 na TV 4 relacja z całego rajdu.

Pon, 23.01.2006, 21:00
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ]