Samochód: das Astra von Opel
A mi sie podoba nawet tylko wymienił bym te czereśniackie felgi i wyrzucił te naklejki reklamowe z maski, to te inne mogą być, no i pewnie pozbyłbym sie tego nieszczęsnego zamka z klapy i tych naklejek "Street Fighter". Te lampy przednie od biedy mogą być, ale ja wolałbym seryjne z ciemniejszym wkładem
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
A mi sie podoba nawet tylko wymienił bym te czereśniackie felgi i wyrzucił te naklejki reklamowe z maski, to te inne mogą być, no i pewnie pozbyłbym sie tego nieszczęsnego zamka z klapy i tych naklejek "Street Fighter". Te lampy przednie od biedy mogą być, ale ja wolałbym seryjne z ciemniejszym wkładem
Czyli musiał byś wymienić z pół samochodu żeby ci się podobał.
Sob, 07.01.2006, 12:59
XC90
Nie jest zły - tyle tylko żeby nie miał tego syfnego spoilera to by było wszystko git.
Sob, 07.01.2006, 13:01
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
djbeniv napisał(a):
Czyli musiał byś wymienić z pół samochodu żeby ci się podobał.
eeeee no nie jest tak chyba tego duĹĽo
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
democar belgijskiej gazety Street Tuner, bazÄ… jest 307cc 2.0 16V 136 KM
dane techniczne
nadwozie: Pełen zestaw karoseryjny Carzone Specials Samurai (obecnie bez spoilera który został zdjęty aby mógł przejść badanie techniczne...). Folia imitująca karbon FoliaTec na masce i lusterkach. Okrągłe reflektory Morette. Lusterka zewnętrzne z kierunkowskazami. Folia przyciemniająca FoliaTec Greylight na wszystkich szybach z wyjątkiem przedniej. Drzwi LamboStyleDoors. Neony FoliaTec. "Lista płac" na masce.
zawieszenie: Zestaw Gwintowany KW Variant II, przód regulowany w zakresie od -30 do -70 mm, tył od -25 do -55 mm. Felgi Zinik Shogun, chromowane, w rozmiarze 7,5 x 20". opony BF Goodrich G-Force 225/30 R 20
wnętrze: Obszycie wszystkich siedzeń i boczków drzwi dwukolorową skórą. Słupki i podsufitka z czarnej alcantary. Wykonanie - firma Creato. Nakładki pedałów, gałka zmiany biegów i dywaniki Simoni Racing. Zestaw wskaźników na lewym słupku AutoStyle
audio: Odtwarzacz Pionieer AVIC-X1 z wysuwanym ekranem. Dwa ekrany AVD-W6200 w zagłówkach. Dwa wzmacniacze pięciokanałowe GM-D515 (4 x 100W + 1 x 300W). Dwa tweetery Ts-T3PRS w desce rozdzielczej. Jedna para średniotonowych głośników TS-M7PRS w drzwiah. Trzy pary wooferów TS-E136C w drzwiach. Zwrotnice pasywne UD-N2PRS. 30-cm subwoofer TS-W12PRS
Ziomki z Belgii machneli kawał niezłej roboty. Ten peugeot to jak przegląd tego co się nosiło w 2005 roku na stuningowanym aucie. Przez co troche brakuje mu indywidualizmu, nadrabia to jesdnak profesionalnym podejsciem do tematu. Swoją rolę auta demonstracyjnego dla czasopisma spełnia idealnie: gdy pojawia się na imprezach czy zlotach, daje się natychmiast rozpoznać - każdy wie że przybyła brygada Street Tunera. I to jest show
Ostatnio edytowany przez BmwM5 Wto, 24.10.2006, 11:45, edytowano w sumie 3 razy
Wto, 24.10.2006, 10:50
Hans
typowy francuski kicz na kołach, zero orginalaności, żenua poprrostu
_________________ ...::: EternaL :::...
Wto, 24.10.2006, 11:19
Rules
BmwM5 napisał(a):
każdy wie że przybyła brygada Street Tunera. I to jest show
no chyba, że przybała ekipa ze wsi i to żenada.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
Nic kompletnie nic tu nie jest fajne, ale gdyby taką, żenadą zajechać do mnie pod szkołe zaraz wszyscy srali by po gaciach jaka to "super fura" jest...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość