|
|
Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 11:43
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
M - Power napisał(a): wzialbym je chetniej niz Lexusa GS
Lexus to niestety "złom" jest
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 20.12.2005, 22:32 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
johny napisał(a): Lexus to niestety "zĹ‚om" jest
CoĹ› ostatnio straszne herezje szerzysz... 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 21.12.2005, 0:24 |
|
 |
|
XC90
|
Ĺadna ta Honda, szczegĂłlnie ĹĽe ten Legend co teraz moĹĽna kupić jest troche przestaĹĽaĹ‚e pod wzglendem stylistycznym. Nowy jes Ok ja mĂłgĹ‚bym go kupić(gdybym miaĹ‚ kase).
|
| Śro, 21.12.2005, 15:41 |
|
 |
|
M - Power
|
johny napisał(a): Lexus to niestety "zĹ‚om" jest
Moze troche na wyrost, ale sie z tym zgadzam w pelni. Lexus to po prostu Toyota, tylko troche "uszlachetniona". Wnetrze jest bardzo niedopracowane, fotele slabo podtrzymujÄ… plecy, a jak masz powyzej 185 cm wzrostu to bedziesz dotykal glowÄ…l podsufitki (w najnizszym ustawieniu fotela!).
|
| Śro, 21.12.2005, 16:07 |
|
 |
|
Dee
|
M - Power napisał(a): a jak masz powyzej 185 cm wzrostu to bedziesz dotykal glowÄ…l podsufitki (w najnizszym ustawieniu fotela!).
A ktoś się naczytał auto-moto  Przecież fryzura Mularczyka (zdjęcie błędnie podpisane...) sama ma z 5 cm. Ale fakt faktem, jak na europejskie warunki jest nisko.
|
| Śro, 21.12.2005, 16:10 |
|
 |
|
M - Power
|
Dee napisał(a): A ktoĹ› siÄ™ naczytaĹ‚ auto-moto
To samo jest napisane w Motorze. 
Ostatnio edytowany przez M - Power, Śro, 21.12.2005, 19:22, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 21.12.2005, 16:16 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
nie pisze, tylko jest napisane... 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 21.12.2005, 16:24 |
|
 |
|
M - Power
|
Seth napisał(a): nie pisze, tylko jest napisane...
Ok juz zmienilem. Zadowolony? 
|
| Śro, 21.12.2005, 19:22 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Super i to mi siÄ™ podoba  :):):):)
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 21.12.2005, 20:35 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
mmmmm juz autko gosci na mojej tapecie.... cudowna wyglada  beda tapetki w czerni 
_________________ locha lover
|
| Sob, 24.12.2005, 17:31 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
lordzofmafia napisał(a): CoĹ› ostatnio straszne herezje szerzysz...
tak mi się napisało, cenię sobie Lexusa, ale ostatni test hamulców w AMiS wykazał że hamulce GS są fatalne i niebezpieczne w użytkowaniu, może to się tyczyło konkretnego egzemplarzu, nie wiem ale fakt jest faktem, czyżby Toyota wzorem Mercedesa chciała nazbyt zaoszczędzić. 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Nie, 25.12.2005, 12:11 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 07.01.2006, 23:45 |
|
 |
|
djbeniv
|
w Ameryce na pewno będzie się podobać ale w Europie nie ma szans na sukces.
|
| Sob, 07.01.2006, 23:58 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
djbeniv napisał(a): w Ameryce na pewno bÄ™dzie siÄ™ podobać ale w Europie nie ma szans na sukces.
czemu  mi sie podoba 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Nie, 08.01.2006, 12:23 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Dla mnie to ona powinna być skazana na sukces, jest piękna drapieżna, wysmakowana technicznie, no i ma fantastyczne wnętrze  Tylko czy próżni Europejczycy są w stanie przesiąść sie do niej z niemieckiego trio
|
| Nie, 08.01.2006, 15:24 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
ale kiera to 3 ramienna moglaby byc 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 08.01.2006, 15:29 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ona jest jeszcze bardziej zachwycająca od Hondy Accord , chętnie bym sobie taką sprawił 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 08.01.2006, 18:46 |
|
 |
|
dave761
|
Podoba mi się w nim tylko wnętrze . 
|
| Nie, 08.01.2006, 19:09 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
ma średnio zgrabne światła z tyłu i za krótkie siedzisko tylnej kanapy
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 08.01.2006, 22:25 |
|
 |
|
kamilwrc1
|
Piekna jest ta Honda (wlasciwie Acura, ale jest to Honda Legend na Ameryke), najladniejsza jaka dotad wyszla. Ma bardzo dynamiczna sylwetke, wszystko trzyma sie kupy 
|
| Nie, 08.01.2006, 22:30 |
|
|