Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 8:28

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
2006 Mazda CX-7 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Samochód: służbowy ;)
Post 2006 Mazda CX-7
Oryginalne prasowe info. Niesty jestem w pracy i nie mam czasu tlumaczyc.

All-New Mazda CX-7

Image

Arriving in the North American market in the spring of 2006, the five-seat Mazda CX-7 embodies an astute blend of sports car vitality and SUV practicality, resulting in a fun-to-drive Mazda SUV with the soul of a sports car. It is a vehicle that brings together performance and design like never before.

Prominent front bumpers, A-pillars rooted at the body’s leading edge and Mazda’s signature five-pointed grille make this model instantly recognisable as a Mazda. Large 18-inch aluminium wheels and a sporty interior fulfil every car enthusiast’s innate desire to jump in and drive, while high quality is achieved through detailed craftsmanship.

The Mazda CX-7 is powered by the MZR 2.3-litre DISI (Direct Injection Spark Ignition) TURBO, an intercooled 2.3-litre four-cylinder turbocharged direct-injection petrol engine, that produces a hearty 244 bhp at 5,000 rpm.

Mazda CX-7: SUV with the Soul of a Sports Car

Mazda’s new five-seat CX-7 is a refreshing departure from the fleet of traditional SUVs currently on American roads. Produced on entirely Mazda-derived platform architecture, Mazda CX-7 embodies an astute blend of sports car vitality and SUV practicality, resulting in a fun-to-drive Mazda SUV with the soul of a sports car. It is a vehicle that brings together performance and design like never before.

“The North American market continues to play a pivotal role in Mazda Motor Corporation’s global future,” said Jim O’Sullivan, President and CEO, Mazda North American Operations. “Vehicles such as CX-7 and others in the pipeline, designed and engineered specifically for the North American market, will make Mazda an important and influential force in the industry. This vehicle represents everything a Mazda SUV should be: powerful, great styling, detailed craftsmanship and fun to drive. Mazda at its finest.”

The 60-40 split rear seat accommodates three people in comfort and quickly converts to an extension of the 29.9 cu. ft. boot, bringing capacity up to 58.6 cu. ft. In fact, the 39‑inch‑long rear compartment (seats up) offers more stowage space than some larger SUVs.

Matching the sporty appearance is Mazda CX-7’s powerful and dynamic performance. While key powertrain features are shared with the Mazda6 MPS (set for launch in January in the UK), the Mazda CX-7 is exclusively tuned to deliver 258 lb-ft of torque at just 2,500 rpm for healthy throttle response.

Combined with Mazda’s six-speed Sport automatic transmission, at least 99 per cent of maximum torque is available all the way to 5,000 rpm where peak horsepower is delivered. Furthermore, the Mazda CX-7 is estimated to deliver over 23 mpg in combined driving.

A sturdy body structure, fully independent suspension, four-wheel ventilated disc brakes with standard four-wheel Anti-lock Braking System (ABS), Dynamic Stability Control (DSC) and Traction Control System (TCS) support Mazda CX-7’s athletic road manners.

Mazda CX-7 drivers can select the driving system to suit their needs: front-wheel drive or Mazda’s Active Torque Split All-Wheel Drive system. With Active Torque Split All‑Wheel Drive, a computer controlled coupling feeds up to 50 per cent of the engine’s torque to the rear wheels for exceptional handling, whether the driving conditions are dry and fast or slippery and paced.

Mazda CX-7 arrives in the spring of 2006 as a 2007 model for the North American market. The specifications of the European version will be revealed in late 2006.

(C)Mazda

Wto, 13.12.2005, 10:55
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Skoda Octavia
No to się nazywa dynamiczny SUV. Bardzo ładny samochodzik jak każda Mazda :) POdoba mi się linia okien i jak zwykle Mazd-looki :P choć tu słabo je widać.

Wto, 13.12.2005, 11:07
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Audi A3 1.8 `98
ciekawa wizja - zobaczymy więcej fotek to pogadamy , narazie nie źle :D :D

Wto, 13.12.2005, 11:58
Awatar użytkownika

wizja

:shock: przeca to już oficjalne zdjęcia a nie jakaś wizja :roll:

Ale na więcej fotek poczekam i wtedy się wypowiem szerzej :twisted:

Wto, 13.12.2005, 12:17
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: Fiat 125p
Na tej fotce wygląda wyśmienicie. Jest bardzo nowoczesny stylistycznie. Świetne detale.

Wto, 13.12.2005, 13:41
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chebzie Pętla ;)
Wygląda jak RX-8 w wersji suv - świetna !!!

Wto, 13.12.2005, 14:10
Bardzo duzo nie widac, ale przod to ma swietny. :mryellow:

Wto, 13.12.2005, 15:50
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Wygląda naprawdę świetnie - agresywnie i dynamicznie :D Zdedydowanie najładnieszy SUV na rynku :D

Wto, 13.12.2005, 16:46

Miejscowość: Nowa Dęba
No fajna nawet jest ta Mazda choć niektóre modele Mazdy mi się niepodonają to ten jest spoko jest taki dynamiczny :wink:

Wto, 13.12.2005, 18:13
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Wygląda jak połącznie Mazdy 5 z innymi produktami tej marki jednak naprawde podoba mi się , jeden z najatrakcyjniejszych SUV'ów na rynku miejmy nadzije , że te Polskim :roll: Strasznie drażnią mnie 'gej looki' z tyłu :/ w tym modelu to zupełnie nie pasuje ... wiem wiem nie ma fotki tyłu , ale na tej co jest można zobaczyć , że będą te nieszczęsne światła :/

Wto, 13.12.2005, 20:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
No tak ładny nawet, ale zmieniłbym troche w stylistyce(tak żeby było ładniej)np: te boczne szyby które się zwężają pod koniec(wyglądją jak powiększone światła nowego A4-kształt oczywiście

Śro, 14.12.2005, 22:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Audi A3 1.8 `98
przeca to już oficjalne zdjęcia a nie jakaś wizja

Masz racje Wilu , nie popatrzyłem :| wygląda nie źle ale na focie za wiele nie widać :?

Czw, 15.12.2005, 9:44
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
Bardzo fajnie wyglÄ…dajÄ…ce auto.Jestem na Tak
:)

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Czw, 15.12.2005, 16:36
Awatar użytkownika

Image

Image

Image

(C)hollywoodextra

Śro, 04.01.2006, 10:23
Awatar użytkownika

Wlot powoetrza porównywalny z tym z Peugeot'ów ... nie wróży to za dobrze :/

Śro, 04.01.2006, 10:36
Awatar użytkownika

Image Image

(kuules, nie zapominaj o żródle zdjęć :!: )
mod

Śro, 04.01.2006, 10:42
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Wlot powoetrza porównywalny z tym z Peugeot'ów ... nie wróży to za dobrze

Moim zdaniem nie wygląda to tak źle jak w Peugeotach . Na moje jedyny mankament tego auta to światła tylne ;) Wnętrze całkiem przyjemnie wygląda .

Śro, 04.01.2006, 13:47
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

Śro, 04.01.2006, 14:11
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
ja wiadomo nie jestem zwolennikiem SUVów, ale ten wygląda świetnie :mryellow:

Śro, 04.01.2006, 14:13
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Najładniejszy SUV na rynku - dynamiczny, agresywny i sportowy (czyli wszystko na opak w stosunku do prawdziwych terenówek :P) Ma naprawde fajną linię i ciekawe wnętrze :D

Kobi napisał(a):
Wilu napisał(a):
Wlot powoetrza porównywalny z tym z Peugeot'ów ... nie wróży to za dobrze

Moim zdaniem nie wyglÄ…da to tak Ĺşle jak w Peugeotach .

Też uważam, że fajnie to wygląda - Peugeoty (w szczególności 407 i 1007) mają zbyt długie maski, przez co wyglądają nieproporcjonalnie i ten wielki wlot tylko to pogarasza. Poza tym CX-7 to SUV, jest większy i wyższy od Pug'ów i to w nim pasuje.

smile napisał(a):
Image

Nie odbierz to jako ataku na swoją osobę, ale na tym forum tego typu posty, podobnie jak jednowyrazowe, są kasowane - nic nie wnoszą do tematu. Więc na przyszłość proszę, żebyś się bardziej postarał ;)

Śro, 04.01.2006, 14:33
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna