|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 4:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Wilu
|
spider napisał(a): EDIT:skÄ…d oni siÄ™ biorÄ…?!
Jak to skÄ…d  z nienacka 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 07.11.2005, 22:12 |
|
 |
|
Chicken
|
Spider dzięki za tapete  , szukałem tej fotki w duzej rozdziałce juz chyba z kilka miesięcy 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Wto, 08.11.2005, 8:30 |
|
 |
|
DarkWolf
|
ogladał ktoś topGear.
to najgorsze auto pod słoncem. zanim wyjedziesz nim z zaslonu to ci sie juz cos zepsuje. Totaalna porazka Forda.
Wszystko jest do kitu poczawszy od kontroli trakcji i silniku az do nawigacji satellitarnej i i systemu antywłamaniowego.
Pomyślcie sobie ze jedziesz sobie swoim fordem Gt oczywiście ktoś cie holuje bo to auto nie jeździ samo a tu naggel dowiadujeszsz sie przez smsa ze własnie ci ukradli samochó cociaż dalej w nim siedzisz.
PORAZKA!!!!!!!!!!!!!
_________________ Darkness in my soul terrifies me.....
|
| Śro, 09.11.2005, 10:40 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
tak, tak... bo sie Clarksonowi zepsół to od razu wszystkim innym sie psuje i jest do du*y...
_________________ ^^
|
| Śro, 09.11.2005, 13:17 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Właśnie TG to świetny program, ale sugerowanie się tylko i wyłącznie tym programem jest żałosne. Nie sądzie, aby wszystkie Fordy GT się aż tak psuły i jak zwykle starszy pan z nadwagą i łysiną przesadza.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 09.11.2005, 13:50 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
zwłaszcza, że zanim mu siezespół, facet dostawał nad nim orgazmu i wychwalał pod niebiosa
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 09.11.2005, 14:00 |
|
 |
|
Chicken
|
Przecierz Jeremy narzekał tylko na cały system antywłamaniowy. A ze czepiał sie własciwosci jezdnych .. pierwsze słysze  . Jeremy chwalił to auto, podobno jezdzi rewelacyjnie. Jak juz Seth wspomiał, wychwalał go pod niebiosa, sama jazda nim sprawiała ze facet dostawał orgazmu ... ten samochód nie jest zadną porazką, on jest rewelacyjny 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Śro, 09.11.2005, 15:27 |
|
 |
|
DarkWolf
|
To jest tak ... Jak Producent mwi ci ze coś jest superi w ogóle a masz zaufanie do danej marki to tylko potwierdzasz jego zdanie nie mając swojego. Podobbnie Jeremy. Zanim jeszcze dostał go w swoje rece to sie nim zachwycał. Pomijając fakt ze zamówił go i dostarczyli mu go za 3 miesiace dopiero to wszystko sie w nim psuło.
Po za tym to auto nie jest takie wspaniałe jak myślicie. Ja wcale sie nie sugeruje Top Gear'em anie opinią Clarksona. Ale zdecydowanie Ford GT w swojej klasie wypada najgorzej.
|
| Śro, 09.11.2005, 19:25 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Ale to tylko alarm... nic poza tym. A wiesz dlaczego Clakson wziÄ…Ĺ‚ GT? Zobacz na jego cene i na cenÄ™ np. Murcielago.
DarkWolf napisał(a): PomijajÄ…c fakt ze zamĂłwiĹ‚ go i dostarczyli mu go za 3 miesiace dopiero Dopiero? Na zdecydowanie bardziej masowe M5 e60 czeka siÄ™ rok. 3 miesiÄ…ce w przypadku takiego auta to wrÄ™cz expres. DarkWolf napisał(a): Ale zdecydowanie Ford GT w swojej klasie wypada najgorzej
Pod jakim względem?
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 09.11.2005, 19:32 |
|
 |
|
Seth
|
producent nie mówił że jest super, a Clarkson nim jeździł w TG, nawet się nabijał, że swoje zgłoszenie będzie usiłował za łapówki wyżej przepchnąć, zeby mieć pewność zę go dostanie
mogę wiedzieć, nie tylko pod jakim względem jest najgorszy, ale i skąd to wiesz??
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 09.11.2005, 20:54 |
|
 |
|
XC90
|
ja bym go nazwał samochodem roku albo najlepiej pięciu lat to jest NAJLEPIEJ wyglądające auto wyścigowe szkoda tylko że nie jest praktyczny na parkingu (test w Top Gear) ale to jest nie ważne
|
| Śro, 09.11.2005, 20:56 |
|
 |
|
DarkWolf
|
Auto cięgle poddawane jest testom. I właśnie nie jednym z nich w pojezdzie pękł element zawiesza. Ford zdecydował się na chwilowe odebranie około 300 aut z salonów oraz 106 od właścicieli. Auta trafią do gruntownego przeglądu.
Pomyśl sobie jedziesz 300 km/h i właśnie ci coś trafiło zawieszenie. Dobranoc
|
| Czw, 10.11.2005, 0:00 |
|
 |
|
Seth
|
mogę wiedziec, który to test i kto go przeprowadzał? bo nie słyszałem o czymś takim
|
| Czw, 10.11.2005, 0:02 |
|
 |
|
DarkWolf
|
Test przeprowadzono w fabryce w Wixom w stanie Michigan. gdzoe Ford GT jest produkowany.
A tak nawiasem mówiąc nie wiem czym tu sie tak zachwycać. Ford w USA jest uwazany za marke równą Polonezowi w Polsce. Wiec nie na miejscu jest porównywanie Forda do Lamborgini czy Koenig'a.
Zacytuje slowa pewnego krytyka który powiedział:
"Ford to Ford gĂłwno wort.."
|
| Czw, 10.11.2005, 0:08 |
|
 |
|
Seth
|
zacytuję słowa innych "Nie każda morda pasuje do forda" i "jestem lordem jeżdżę fordem"
uwielbiam takie opinie ludzi, którzy nigdy w życiu nie mieli do czynienia z samochodem, ale za to znają "przysłowie ludowe" i uważają je za wszelaką mądrość
|
| Czw, 10.11.2005, 0:34 |
|
 |
|
DarkWolf
|
Z fordem to akurat doczynienia nieraz miałem.
A ty miałeś doczynienia z Fordem GT. JEżdziłeś nim albo ktosś w twojej rodzinie ma takiego. Nie sądze. Zapewne nawet nie widizałeś go na żywo.
|
| Czw, 10.11.2005, 6:55 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
DarkWolf napisał(a): A ty miaĹ‚eĹ› doczynienia z Fordem GT. JEĹĽdziĹ‚eĹ› nim albo ktosĹ› w twojej rodzinie ma takiego. Nie sÄ…dze. Zapewne nawet nie widizaĹ‚eĹ› go na ĹĽywo.
. Głupie gadanie chłopie, Ford GT to auto stricte sportowe i wiele testów pokazuje, że dorównuje albo nawet przewyższa Europejską konkurencje, co ty sobie myślisz, że ford ta słaba firma, która produkuje tylko popularne auta, Przecież to jeden z największych producentów aut i ma ogromne zaplecze technologicznie nie mówiąc już o tym, że przodek GT40 zmiótł za swoich czasów całą konkurencje.
A ta na marginesie, W jednym z odcinków TG Clarkson mówił, że jak testowali M5 to im się na torze popsuło i musieli go odholować na lawecie, więc jak widać niemiecka technika nie lepsza
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 10.11.2005, 14:58 |
|
 |
|
Seth
|
DarkWolf napisał(a): Z fordem to akurat doczynienia nieraz miaĹ‚em. A ty miaĹ‚eĹ› doczynienia z Fordem GT. JEĹĽdziĹ‚eĹ› nim albo ktosĹ› w twojej rodzinie ma takiego. Nie sÄ…dze. Zapewne nawet nie widizaĹ‚eĹ› go na ĹĽywo.
a skąd wiesz co widziałem a co nie... w GT siedziałem, ale przecież dla Ciebie to nie nowość, zjeździłęś GTką setki kilometrów i wiesz, jaki jest fatalny
poza tym mnie chodziło o powiedzonko którym się kierujesz... ale podobno "nieraz miałeś do czynienia z fordem" to, co mówisz, sugeruje, że było to na pasach, kiedy Cię obtrąbił
(żeby nie było, aktualnie jeżdżę drugim fordem, w rodzinie mam kolejne 3)
|
| Czw, 10.11.2005, 15:20 |
|
 |
|
DarkWolf
|
Jasne siedziałeśw fordzie GT.
Wpolsce nie ma nawet takiego a ty w nim siedziałęś. Dobra ściema nie jest nigdy zła.
Nigdy nie wspomniałem nawet słowem ze miałem doczynienia z Fordem Gt. Tak samo jak wy wszyscy opieram swoją wiedze o wiarygodne źródła z fabryk i koncernów forda. Sami go zrobili i sami go krytykują.
Spróbój zasiegnąć informacji z prawdziwych źródeł a nie opieracie sie na danych staystycznych wyglądzie zresztą marnym bo nie dokonali zadnej rewolucji wkaldając troche mocniejszy silnik do starego wzorca.
|
| Czw, 10.11.2005, 22:22 |
|
 |
|
Seth
|
a co to, komunizm, ze za granicÄ™ nie moĹĽna wyjechac? frankfurt '03... dni prasowe, pasuje?
|
| Czw, 10.11.2005, 22:24 |
|
|