|
|
Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 23:50
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Aston Martin DB6 Mk.II Vantage/Volante
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
perez napisał(a): DB9 czy DB6
Jasne, że DB9, nie będę heretykiem. DB9 pewnie dla wielu miłośników nie będzie miał tej duszy, ale mi się on w każdym calu mimo wszystko bardziej podoba od swojego starego dziadka, poza tym jest pod każdym względem "lepsiejszy" 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 06.11.2005, 12:13 |
|
 |
|
Chicken
|
perez napisał(a): a jak mielibyĹ›cie wybierać to ktĂłrego byĹ›cie wybrali DB9 czy DB6?
dobre pytanie. bardziej podoba mi sie dziadek DB6 lecz rozsÄ…dek karze wybrac mi DB9 - dlaczego ? .. odpowiedz jest prosta, jest lepszy, nie psuje sie po przejechaniu paru kilometrĂłw, i mozna by tak bylo wymieniac w nieskonczonosc 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Nie, 06.11.2005, 14:07 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
wg mnie to dużo, dużo ciekawszy samochód niż te wszystkie nowe Astony razem wzięte... miodzio 
_________________ ^^
|
| Nie, 06.11.2005, 14:28 |
|
 |
|
Dee
|
Oczywiście, że obydwa  Każdy z nich jest zbyt piękny, wspaniały, cudowny i w pozytywnym znaczeniu brytyjski, żeby któregoś odrzucić...
|
| Nie, 06.11.2005, 17:39 |
|
 |
|
perez
|
no wiadomo, ale załóżmy, że ktoś chce Ci dać astona  i masz te dwa do wyboru, lecz możesz wziąść tylko jednego...nie weźmiesz żadnego?  żeby nie odrzucić drugiego  ?
|
| Nie, 06.11.2005, 17:42 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
zdecydowanie DB9 auto pod każdym względem lepsze a i za parę lat będzie klasykiem.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 06.11.2005, 19:54 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
johny napisał(a): i za parÄ™ lat bÄ™dzie klasykiem.
Ojjj...z tym to chyba za daleko się posunąłeś 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 06.11.2005, 21:23 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Ice napisał(a): Ojjj...z tym to chyba za daleko siÄ™ posunÄ…Ĺ‚eĹ›
dobra niech bedzie za 20 lat ale tak się stanie. A stary Aston no ma styl, ale jest to cecha większości starych sportowych aut.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Nie, 06.11.2005, 21:34 |
|
 |
|
M - Power
|
Wspanialy Aston! Wspaniale wyglada. Przepiekny, klasyka sama w sobie. Jednak z oczywistych wzgledow wole nowszego. 
|
| Nie, 06.11.2005, 21:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
johny napisał(a): dobra niech bedzie za 20 lat ale tak siÄ™ stanie.
Ja jednak wątpie, by kiedyś auta "naszej" generacji przeszły do historii jako klasyki.
|
| Nie, 06.11.2005, 22:21 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Ice napisał(a): Ja jednak wÄ…tpie, by kiedyĹ› auta "naszej" generacji przeszĹ‚y do historii jako klasyki.
a dlaczego nie, w latach 80 tych też się zastanawiali czy auta z ich epoki staną sie klasykami i jednak parę się ostało. Ten aston ma sporo predyspozycji aby stać się klasykiem.
|
| Nie, 06.11.2005, 22:39 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Prawdziwy Aston z charakterem. Jednak to DB9 za jakiś czas będzie synonimem marki AM.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 06.11.2005, 22:57 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
johny napisał(a): Ten aston ma sporo predyspozycji aby stać siÄ™ klasykiem.
Nie ma co gdybać. To się okaże 
|
| Pon, 07.11.2005, 16:11 |
|
 |
|
DarkWolf
|
Cudowny. Przyznam ze tez wcześniej go nie widziałem.
_________________ Darkness in my soul terrifies me.....
|
| Wto, 15.11.2005, 11:43 |
|
 |
|
blondas
|
poprostu poezja! im starszy tym lepszy
juz sie nie moge doczekac kiedy moja baccara bedzie miala taki wiek o ile doczeka 
|
| Wto, 15.11.2005, 11:47 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 02.06.2006, 14:21 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
a moĹĽe kombi?

_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Pią, 02.06.2006, 14:30 |
|
 |
|
Kuter
|
Hehe to zdjecie mnie troszke rozśmieszyło  A wracajać do pytania co wybrać to ja jednak wybrałbym DB6... stary, głośny, psujący się i do tego diabelsko drogi... Fakt faktem DB6 wzbudziła by o wiele większe zainteresowanie płci przeciwnej niz DB9
P.S Gdybyście wytawili Vanquisha V12 S to co innego  Do Vanquisha mam większy sentyment iż do DB9 
|
| Pią, 02.06.2006, 18:13 |
|
 |
|
Wilu
|
Klasyk co sie zowie ale jednak wersja zamknięta o wiele bardziej mi sie podoba 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 02.06.2006, 21:34 |
|