|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 21:20
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 BMW 330i ZHP
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 24.10.2005, 20:59 |
|
 |
|
Wilu
|
Wywalić tę nakładke pod zderzakiem i daśnormalne przednie światła i bedzie cymes 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 24.10.2005, 21:10 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Wilu napisał(a): daĹ›normalne przednie Ĺ›wiatĹ‚a i bedzie cymes
przednie światła są normalne 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Pon, 24.10.2005, 21:13 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
jakoĹ› mi nie podchodzi ta harcerska wersja... coĹ› z niÄ… jest nie tak
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 24.10.2005, 21:18 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
jak dla mnie boska!!
IDEAĹ!!
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pon, 24.10.2005, 21:24 |
|
 |
|
Wilu
|
johny napisał(a): Wilu napisał(a): daĹ›normalne przednie Ĺ›wiatĹ‚a i bedzie cymes przednie Ĺ›wiatĹ‚a sÄ… normalne 
To nie są oryginalne światła od wersji coupe tylko od limuzyny 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 24.10.2005, 21:37 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
coupeta też z takimi światłami wychodzi
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 24.10.2005, 21:38 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Wilu napisał(a): To nie sÄ… oryginalne Ĺ›wiatĹ‚a od wersji coupe tylko od limuzyny
bzdura, te światła sa montowane w coupe i cabrio od 2004 roku ale nie w M3
|
| Pon, 24.10.2005, 21:40 |
|
 |
|
Yogi
|
Ja bym go widział w czarnym kolorku, albo grafitowym. Jednak i tak mi się podoba. 
_________________ Gangsta Style Rulez
Forum o Tuningu Modeli
W.I.P: Mitsubishi Lancer Evo 6 by Yogi
|
| Pon, 24.10.2005, 22:09 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
ZHP? W moim hucfu takimi nie jeĹĽdzÄ… 
_________________ Mac is back
|
| Pon, 24.10.2005, 22:47 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Oprócz nakładki pod zderzakiem nie ma jakiś większych miusów  Co prawda moc mogła by byc większa i nadwozie pomalowane na czarno  , ale jest dobrze , a co do świateł to rzeczywiście dziwnie wyglądają 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 25.10.2005, 7:32 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
dla mnie rewelacja dla tego go zapodałem. Właściciele wykazał się stylem i wyczuciem, najważniejsze że nie przesadził. Kolor jest świetny, zdecydowanie bardziej ciekawy od oklepanej czerni. Przedni zderzak dodaje agresywności a felgi piękne bo oryginalne. Światła są takie jakie zamontowała fabryka więc nie wiem w czym problem. 245 to moc wystarczajaca choć mogło by być jej zawsze wiecej. Dla mnie bardzo pozytywny tuning.
|
| Wto, 25.10.2005, 10:16 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Mnie sie podoba taki jaki jest 
|
| Wto, 25.10.2005, 10:18 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Kozakiewicz jak dla mnie 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Wto, 25.10.2005, 15:09 |
|
 |
|
pirattt
|
PiEkne Piekne Piekne Piękne I Jeszcze Raz Piekne.Ta bryka jest swietna tylko mała moc
_________________ http://www.forum.vwslask.pl
|
| Wto, 25.10.2005, 19:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|