|
 |
 |
|
Obecny czas: Pon, 20.04.2026, 3:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Underground vs Undercover ...
|
Underground vs Undercover ...
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Daz napisał(a): nie wiem jak moĹĽna tuningować tzw. "wĂłzki na zakupy" a te auta bez watpienia nimi sÄ…, niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO i wsadzi instalacje nitro
popatrz na wyniki tych wĂłzkĂłw na zakupy i jak wyglÄ…da klasa mini w PL
poza tym, tuning w klasie mini to mniejsze pieniÄ…dze, a co za tym idzie, szansa dla ludzi, ktĂłrzy nie majÄ… kasy jak lodu
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 22.10.2005, 21:29 |
|
 |
|
kielek
Samochód: Astra classic
|
jak dla mnie w tym jest cala frajda ze ludzie widza taki wozek na zakupy i nie spodziewaja sie ze auto ma pare konikow pod maska . wybieram bialego , po dzwonie dodano mu brewki i system bez klamka tylko w tylnych drzwiach . jak juz komus sie podoba auto bez klamek to niech zaspawa wszystkie 
_________________ Opel astra classic 1,4 60 ospałych rumaków "asterix" Java CZ 350 '84 "cezeta"
|
| Nie, 23.10.2005, 8:33 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
wlasnie chodzilo o tyl , ze niby coupe przypomina 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 23.10.2005, 9:02 |
|
 |
|
kielek
Samochód: Astra classic
|
pewnie tez zauwazyles ze udawanie coupe ladniej wychodzi alfie 156 , a swift sedan zawsze zostanie swift sedan , tyle ze zburaczonym
_________________ Opel astra classic 1,4 60 ospałych rumaków "asterix" Java CZ 350 '84 "cezeta"
|
| Nie, 23.10.2005, 9:29 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
ja tam wole Underground bo jest ładniej zrobiony choć drugiemu nic nie brakuje 
|
| Nie, 23.10.2005, 10:14 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
kielek napisał(a): pewnie tez zauwazyles ze udawanie coupe ladniej wychodzi alfie 156 , a swift sedan zawsze zostanie swift sedan , tyle ze zburaczonym
wiem , tylko mowie ze ktos tak chcial zeby bylo 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 23.10.2005, 10:25 |
|
 |
|
Typowy
|
A mnie jako chyba jedynemu podoba się Underground 200 koni jest jak na takie auto wystarczająco duzo Undercover nie jest zły tez spoko ale wole jednak Undergrandowy styl 
_________________ James, honey, did something happen to you?
|
| Nie, 23.10.2005, 11:32 |
|
 |
|
pirattt
|
JAk Na swifta to to jest pełen wypas
_________________ http://www.forum.vwslask.pl
|
| Wto, 25.10.2005, 20:02 |
|