|
|
Obecny czas: Pon, 20.04.2026, 2:09
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Underground vs Undercover ...
|
| Autor |
Wiadomość |
|
DeusZ
Samochód: YS3D i G21 M340i
|
|
| Czw, 20.10.2005, 18:41 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
biore oczywiście cichociemną wersją, kicz zostawiam dla.... innych.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 20.10.2005, 18:46 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Oczywiście undercover  Nie chodzi przecież o to, żeby ludzie się na Ciebie patrzyli jak stoisz na światłach, tylko jak spod nich odsadzasz jakąś fajną furę  I chociaż ten underground pewnie potrafi jedno i drugie, to jednak wybieram opcję nr 2
BTW kiedy zobaczyłem w tym bialem IC wiedziałem, że będzie ciekawie 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 20.10.2005, 18:49 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
biorę Undercover... nie dość ,zę jest cichociemny, to jeszcze zdecydowanie stylistycznie lepszy
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 20.10.2005, 18:57 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
ja to samo co koledzy powyĹĽej...
_________________ ExoticCars.pl
|
| Czw, 20.10.2005, 19:27 |
|
 |
|
Wilu
|
Te Undergoundowe przeróbki mi kompletnie w tym przypadku nie podeszły więc biorę cichociemnego 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 20.10.2005, 19:29 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
Ten przykład jest niemiarodajny. Swift źle wygląda w wersji UNDERGROUND. Tak pospolite samochody nie wyglądają najlepiej w "szpanerskim" wdzianku. Także wybieram UDERCOVER bo jest mocny i stylowy. Nie przecze jednak że dobrze zrobiony streetracer także wzbudza moje zainteresowanie.
_________________ Mac is back
|
| Czw, 20.10.2005, 20:04 |
|
 |
|
Seth
|
dobrze zrobiony streetracer nie wyglÄ…da bardziej, niĹĽ musi.... kaĹĽdy spoiler to dodatkowa masa...
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 20.10.2005, 20:06 |
|
 |
|
Daz
|
ani jeden ani drugi, za duzo tego badziewia ostatnio sie pojawiło w postaci kadetów i polonezów z doczepionymi pierdziawkami, chłopaki sie napatrzą na takie obrazki a potem lecą do swojej stodoły stuningować swojego kupionego za dotacje z Unii kadeta  podsumowując to co tu widze to BULLSHIT
|
| Czw, 20.10.2005, 20:24 |
|
 |
|
DeusZ
|
Daz napisał(a): ani jeden ani drugi, za duzo tego badziewia ostatnio sie pojawiĹ‚o w postaci kadetĂłw i polonezĂłw z doczepionymi pierdziawkami, chĹ‚opaki sie napatrzÄ… na takie obrazki a potem lecÄ… do swojej stodoĹ‚y stuningować swojego kupionego za dotacje z Unii kadeta podsumowujÄ…c to co tu widze to BULLSHIT
Wybacz ale nie rozumiem twojego sposobu myślenia , a mam taki zwyczaj - zwłaszcza w prowadzonych przez siebie topicach - że lubie wiedzieć o co chodzi autorą postów ... Tzn. jesteś przeciwko tzw. Wsi w tuningu - i ja to rozumiem , też nie popieram tego "tuningu w stodole". Ale przecież w tych dwóch samochodach nie ma żadnej wsi  Można owszem powiedzieć , że jeden jest obwieszony jak choinka - a drugi tylko po delikatnych zmianach , ale wiejskości to im zarzucić nie można (Przynajmiej ja tak myśle , jak coś prosze o komentarze  ). Więc nie wiem po co mówisz o jakiś polonezach czy kadetach - a i z całą pewnością nie wiem co tu jest "gównem"  Jeśli dobrze rozumiem - to uważasz , że takich aut jak Swift nie powinno się tuningować  jednak nie mam pewności więc prosze o odpowiedź ...
|
| Pią, 21.10.2005, 5:17 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
_________________ Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
| Pią, 21.10.2005, 7:22 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
wi(L)ku napisał(a): Auto musi dobrze wyglÄ…dać i musi być szybkie, czyli ĹĽadna z tych opcji Popatrz na dane: Underground DeusZ napisał(a): Dane techniczne : silniki 1.6 o mocy 200 koni , ćwiartka 13,6 Undecover DeusZ napisał(a): Dane techniczne: silnik 1.6 o mocy 245 koni , waga 860 kg , ćwiartka 13,1
To chyba muszą być szybkie 
|
| Pią, 21.10.2005, 8:37 |
|
 |
|
Seth
|
Daz chyba również nie doczytał danych technicznych. stąd jego komentarz... 
|
| Pią, 21.10.2005, 9:15 |
|
 |
|
Daz
|
nie wiem jak można tuningować tzw. "wózki na zakupy" a te auta bez watpienia nimi są, niedługo ktos podpierdoli wózek z TESCO i wsadzi instalacje nitro
|
| Pią, 21.10.2005, 9:50 |
|
 |
|
DeusZ
|
Daz napisał(a): nie wiem jak moĹĽna tuningować tzw. "wĂłzki na zakupy" a te auta bez watpienia nimi sÄ…, niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO i wsadzi instalacje nitro
no niestety świadczy to jedynie o dość ograniczonym poglądzie twoim na samochody ...
|
| Pią, 21.10.2005, 12:59 |
|
 |
|
Wilu
|
Daz napisał(a): niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO
Ja bym radził się jednak zacząc wyrażać 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 21.10.2005, 13:10 |
|
 |
|
sadek
Samochód: Seat Cordoba
|
Ja nie lubie Swifta dlatego ĹĽaden mi sie nie podoba, ale z tych dwĂłch wybiore jednak pierwszego...
_________________ -----> SadeK<-----
|
| Pią, 21.10.2005, 14:30 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Undercover jest w tym dobry, bo nie tych żałosnych bajerów. Obydwie opcje mają mocne silniki.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pią, 21.10.2005, 15:35 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Zdecydownie Undercover , cichocemni zabójcy są najlepsi , niepozoryny wygląd i mocny silnik to jest to  , Underground to auto stuningowane zupełnie nie w moim stylu , nie lubie się wyróżniać , a tu każdy element prosi się o zauważenie i o komentarz ....WIOCHA !
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 21.10.2005, 17:08 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
Daz napisał(a): , niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO i wsadzi instalacje nitro
Buahahhaa 
_________________ Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
| Sob, 22.10.2005, 21:24 |
|
|