|
|
Obecny czas: Pią, 24.04.2026, 8:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
-=Sadek=-
|
spider napisał(a): bo straciĹ‚y swĂłj charakter
no właśnie...
ale nie podoba mi sie też sam tuning, dwie najwięsze wady to przedni zderzak i to że jest tak obniżony...
_________________ ^^
Ostatnio edytowany przez -=Sadek=-, Śro, 31.08.2005, 19:55, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 31.08.2005, 17:43 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Najlepiej jakby Arden pozostał tylko przy Jagach, bo te robi najlepiej. Ogólnie nie jest tragicznie, ale niezbyt ładnie on wygląda.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Śro, 31.08.2005, 18:40 |
|
 |
|
Wilu
|
O matko  toĹĽ to katastrofa jest a nie tuning 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 31.08.2005, 22:36 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
A mi się to podoba  Jakbym kupił "zwykłego" Range Rovera to i tak pewnie w teren bym nim nie zjeżdzał  A tak niezły pakiet stylistyczny i szpan 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 01.09.2005, 12:47 |
|
 |
|
polac
|
Powiem waam ĹĽe mnie sie bardzo podoba.Ni podobaja mi sie Range Seryjny to mi sie tuningowany chociaz podoba.Ale Arden jednak najlepiej robi Jagi
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Czw, 01.09.2005, 15:07 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
A mnie się podoba! Ten czarny wygląda naprawdę bojowo, trzeba tylko przymknąć oczy, że to terenowy wóz.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 03.09.2005, 16:23 |
|
 |
|
Wilu
|
2005 Arden Range Rover Sport
Fast-Autos napisał(a): The new Range Rover Sport, styled by Arden, expresses power and dynamic. Passive safety improved by the day driving lights, which are integrated in the new designed front spoiler. The additional cooler is protected against stone chip by the handcrafted stainless steel front grilles, manufactured in exclusive Arden meshwork.
The chromed door sills are also available with integrated ground lights, for illumination of the entry area.
The high performance exhaust system with its´ 4 chromed tail pipes is integrated by the rear apron, which also completes the powerful and dynamic appearance.
The 3-piece forged wheels, available in 22" and 23", in Arden Sportline Design are manufactured in OEM quality and are reserved for the exclusive Arden Jaguar and Range Rover models.
The interior, which can be upgraded with sporty carbon or elegant wooden parts, is especially personalized with leather or Alcantara.
(C) fast-autos
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 05.10.2005, 0:05 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Zdecydowanie wolÄ™ RR made by Overfinch 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 06.10.2005, 14:32 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
Na tych ostatnich zdjęciach to nie wygląda rewelacyjnie, ale jednak ma coś w sobie.
PrzĂłd i fele mi siÄ™ podobajÄ….
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Nie, 09.10.2005, 20:17 |
|
 |
|
Daz
|
a mi sylwetka ardena range-a przypadła do gustu, jedynie felgi są przecietne w tym aucie, gdybym miał takiego w czarnym kolorze to odrazu zaopatrzył bym go w czarne 3 częsciowe felgi z chromowanym rantem koniecznie w rozmiarze 23-24 cale
|
| Śro, 19.10.2005, 7:59 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Daz napisał(a): a mi sylwetka ardena range-a przypadĹ‚a do gustu, jedynie felgi sÄ… przecietne w tym aucie, gdybym miaĹ‚ takiego w czarnym kolorze to odrazu zaopatrzyĹ‚ bym go w czarne 3 czÄ™sciowe felgi z chromowanym rantem koniecznie w rozmiarze 23-24 cale
nie ĹĽe jestem rasitÄ…, ale jakiego koloro jest twoja skĂłra i czy przypadkiem nie uprawiasz tandetnej muzyki zwanej Hip-hopem czy Rapem. 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 19.10.2005, 10:06 |
|
 |
|
Daz
|
johny napisał(a): nie ĹĽe jestem rasitÄ…, ale jakiego koloro jest twoja skĂłra i czy przypadkiem nie uprawiasz tandetnej muzyki zwanej Hip-hopem czy Rapem. 
a ty pewnie jestes jednym z tych wyżelowanych lamusów co słuchają techno przy otwartej szybie, łykają dropsy na dyskotece
|
| Śro, 19.10.2005, 10:52 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Panowie, wypijcie sobie trochę ziółek na uspokojenie 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 19.10.2005, 11:08 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
nie nic zlego nie miałem na myśli ale 23 calowe czarne felgi z bajerami w czarnym kolorze wstawine do czarnego auta to widok wprost wyjety z teledysków czarnoskórych wykonawców mózyki rap
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 19.10.2005, 11:12 |
|
 |
|
Daz
|
na wielkich felgach auto wygląda bardziej rasowo a rap i czarnuchy nie mają tu z tym nic wspólnego, gdybym miał takiego range-a to chciałbym aby moj wózek wyglądał bardziej zadziornie
|
| Śro, 19.10.2005, 15:59 |
|
 |
|
Jankes
|
Mnie siÄ™ tam podoba silnik o mocy 480KM 
_________________ Speed is no Limit
|
| Śro, 26.10.2005, 21:34 |
|