| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2006 Chevrolet Astra SS
|
| Pon, 17.10.2005, 11:15 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Po prostu Astra II z tyłem stylizowanym na Vectre plus trochę nieciekawego tuningu równa sie to czyli kolejny globalny wyrób GM
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 17.10.2005, 11:26 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
WyglÄ…da jak wyglÄ…da, poprostu trochÄ™ zmieniona Astra. Bardziej interesuje mnie co jest pod maskÄ… 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pon, 17.10.2005, 11:27 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
A ta Meriva ma orurowania ala safari i badziewne felgi do kompletu 
_________________ Mac is back
|
| Pon, 17.10.2005, 16:05 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
sayo_nara napisał(a): Meriva
hmm??
No, samochodizk jest ok.
Mi sie podobajÄ… tak Vectry jak i Astry. Taki kolejny samochodzik uĹĽytkowy i normlany (bez ekstrawagancji) od Chevroleta.
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Pon, 17.10.2005, 16:39 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
kornol napisał(a): Taki kolejny samochodzik uĹĽytkowy (...) od Chevroleta.
UĹĽytkowy ???? Przeciez to jest osobowe auto, co ono ma wspolnego z autem uzytkowym ?
Czy Ty nawet nie patzrysz co komentujesz ? Wiekszosc twoich komentarzy pasuje do kazdego auta. Zacznij pisac cos sensownego a nie w kolko to samo.
|
| Pon, 17.10.2005, 16:43 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
kuules napisał(a): UĹĽytkowy ???? Przeciez to jest osobowe auto, co ono ma wspolnego z autem uzytkowym ?
Czy Ty nawet nie patzrysz co komentujesz ? Wiekszosc twoich komentarzy pasuje do kazdego auta. Zacznij pisac cos sensownego a nie w kolko to samo. chodziĹ‚o mi o komentarz w stylu : kolejne auto dla ludu,typowe osobĂłwki bez ekstrawagancji. takie teraz sa samochody Chevroleta. no, popatrz na swoje komentarze i wtedy mĂłw. pisze co to mysle, zawsze pisze co mi sie podoba w samochodzie , co mi sie nie podoba.nie wiem o co ci chodzi? cos robie nie tak? zaĹ›miecam forum? bo pisze to co myĹ›le. spoko, ja patrze na swoje komentarze i nie wiem co ty do nich masz. kuules napisał(a): Wiekszosc twoich komentarzy pasuje do kazdego auta
jak opisuje nissana 350 Z to nie mysle o 126 p. pamietaj o tym.
każdy mój komentarz odnosi sie do danego modelu,to że może pasować także do innego samochodu, no to wybacz, czasem tak bywa, ja tego nie zmienie.
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Pon, 17.10.2005, 18:54 |
|
 |
|
polac
|
Troche przerobione Astra II ale jednak fajnie wyglada
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Wto, 18.10.2005, 8:55 |
|
 |
|
emhyr
|
Jaki dumny napis SUPER SPORT na tylnej klapie
Ciekawe ile ma koni. Jeżeli jest przeznaczony na rynek brazylijski to pewnie napęd ma na alkohol.
Ciekawi mnie ile palą średnio takie auta na alkohol.
Wie ktoĹ› moĹĽe ??
|
| Wto, 18.10.2005, 9:01 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
tył jak od Vektry a przód mi sie nie podoba 
|
| Wto, 18.10.2005, 10:35 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wydaje mi się że Oplowi bardzo ciężko jest się pożegnać z Astrą II więc zmienili znaczek i już można dalej klepać to auto dalej jako nowość
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 18.10.2005, 19:03 |
|
 |
|
DarkWolf
|
Kolejny model Astry II. Kiedy Opel ww koncu wymyśli coś nowego dla ludzi bo niewątpliwie Astra była autkiem typowym dla normalnych ludzików.
NIe ukrywam nawet mi sie podoba. Ciekawe czy osiÄ…gi teĹĽpolepszyli.
_________________ Darkness in my soul terrifies me.....
|
| Wto, 18.10.2005, 20:45 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Hahahaha ludzie, ta Astra jest na rynek brazylijski... A swoją droga to wygląda szpetnie... już wiem czemu nie było takiej od OPC 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 19.10.2005, 18:44 |
|
 |
|
XC90
|
to jest stara astra??  ja nie wiem co chevrolet chce sobie zrobić ale mam nadzieje że siebie zniszczy przez takie conajmniej kiepskie pomysy
|
| Czw, 20.10.2005, 11:02 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
o masz.. widze, ze sami spece tutaj siedzÄ…
Chevrolet Astra jest Oplem AstrÄ… tylko na rynek brazylijski, zresztÄ… tam nie funkcjonuje marka opel i wszystkie modele opla tam oferowane (Astra Corsa) sÄ…sprzedawane jako Chevrolet
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 20.10.2005, 11:26 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Moim zdaniem stylizacja tylnej jak i przedniej cześci nadwozia nie jest za ładna  nie prezentuje się to wcale  Ma ktoś przynajmniej jakieś dane techniczne ?  Jak to dobrze , że mieszkam w Europie , a nie Brazylii 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 21.10.2005, 8:49 |
|
|