|
|
Obecny czas: Pią, 19.06.2026, 11:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Volkswagen Golf VI (wszystkie wersje) / Jetta
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Volkswagen Golf VI (wszystkie wersje) / Jetta
Wrzucam tylko jako ciekawostke poniewaz za wczesniej jescze na Golfa VI generacji. Ta wizja bardzo mi sie spodobala i daltego postanowilem ja pokazac.   (C)
|
| Nie, 16.10.2005, 21:24 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Z tyłu świetny, lecz przód już nie za ciekawy...
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 16.10.2005, 21:26 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
 Re: Volkswagen Golf IV
kuules napisał(a): Wrzucam tylko jako ciekawostke poniewaz za wczesniej jescze na Golfa IV generacji.
Przecież jest już V, więc jak za wcześnie na IV??  Oczywiście chodziło o Golfa VI, tak??
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Nie, 16.10.2005, 21:58 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Bardzo ciekawy vt  nawet fajnie , że wrzuciłeś tylko nazwa tematu Ci się pomyliła  Jeśli tak wygladał by golf VI to już zwykła wersja wzbudzała by we mnie emocje , a nie tak jak ma to się w przypadku obecnej generacji dopiero GTI 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 16.10.2005, 22:14 |
|
 |
|
Wilu
|
No jak tak ma wygladać następca to ja jestem jak najbardziej za 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 17.10.2005, 8:02 |
|
 |
|
aston
|
 Re: Volkswagen Golf VI
kuules napisał(a): Wrzucam tylko jako ciekawostke poniewaz za wczesniej jescze na Golfa VI generacji. Ta wizja bardzo mi sie spodobala i daltego postanowilem ja pokazac. (C)
No jak dla mnie to jedynie liftingiem mozna by nazwać, jednka zmiany w dobrym kierunku, szczególnie jeśli chdozi o tył, bo przód to to już bedzie chyba 5 samochód w takim samym przedem w tym koncernie:P
|
| Pon, 17.10.2005, 13:26 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
ledwo wprowadzili V już chcą VI... z tyłu całkiem nieźle, ale z przodu to duże Polo... 
_________________ ^^
|
| Pon, 17.10.2005, 13:40 |
|
 |
|
PAN SAMOCHODZIK
|
Tył nawet ładny ale przód masakra
_________________ Jestem zielony więc nie wiem zabardzo jak robić posty
|
| Pon, 17.10.2005, 13:48 |
|
 |
|
Grześq
|
Ja widzÄ™, ĹĽe VW co drugi model Golfa robi udany  bo pierwsza, trzecia i piÄ…ta generacja sÄ… nudne...
_________________ o gustach się nie dyskutuje... i bardzo dobrze, bo ja czasami mam spaczony gust
|
| Pon, 17.10.2005, 13:53 |
|
 |
|
M - Power
|
No jestem mile zaskoczony, naprawde ladnie zbudowany, stylistyka jak najbardziej ok.  Szkoda ze nie ma VT wnetrza... a moze i lepiej 
|
| Pon, 17.10.2005, 15:45 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
Tył jest bardzo zadziorny, taki zbuntowany  Przód ewidentnie nawiązuje do EOSa ale też mi się jeszcze nie opatrzył. jak dla mnie mogli wy wprowadzić VI generacje juz jutro i to właśnie w takiej formie. Może w końcu zaczął bym pisać pozytywnie o tym VW 
_________________ Mac is back
|
| Pon, 17.10.2005, 16:20 |
|
 |
|
CoX
|
Golfik VI na 6 z plusem kuules a czy wiesz juĹĽ coĹ› nt. wizji nowego corrado?
|
| Pon, 17.10.2005, 16:21 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
WYGLĄDA SUPER.
uff, bardzo mi sie podoba.
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Pon, 17.10.2005, 17:05 |
|
 |
|
przemek
|
CoX napisał(a): Golfik VI na 6 z plusem kuules a czy wiesz juĹĽ coĹ› nt. wizji nowego corrado?
xalkowicie zgadzam sie z coxem jesli troochę w seryjnej wersji zmienią przod to bedzie zasługiwał na 6
_________________ <<<<<<<<<<PRZEMEK>>>>>>>>>>>
|
| Pon, 17.10.2005, 20:21 |
|
 |
|
polac
|
I znowu prodsze państwa pomniejszony Passat-mam juz tego dośc!!!!
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Wto, 18.10.2005, 8:57 |
|
 |
|
ixxos
|
taki sobie....golf 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Wto, 18.10.2005, 15:48 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Opel Vectra FUN napisał(a): I znowu prodsze paĹ„stwa pomniejszony Passat-mam juz tego doĹ›c!!!!
Jak znowu ? I wogole jak pomniejszony passat jak to jest hatchback. Tu nie ma zadnego elementy stylistycznego wspolnego z passatem. Jesli juz to z nowym Eosem ma troche wspolnego.
|
| Wto, 18.10.2005, 15:51 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
No ten GOLF do mnie przemawia. Naprawde, ciekawa linia (chociaz nikt nie pomyli z innym autem - vide trzeci szeroki typowo golfowy sĹ‚upek), umiejetne przetĹ‚oczenia blach. TyĹ‚ typowy dla Golfa ale czuc swieĹĽosc. PrzĂłd - no coz, do tych nowych lamp jakoĹ› nie mogÄ™ siÄ™ przyzwyczaić. TrochÄ™ za "ciężkie" te Ĺ›wiateĹ‚ka. WytĹ‚oczenia pod tylnymi Ĺ›wiatĹ‚ami dodjÄ… agresywnoĹ›ci. Niby taki wiÄ™kszy lift V a z emeryckiego wozidĹ‚a zaczyna wystawać ostry zÄ…b. ChciaĹ‚bym by VW szybko zrobiĹ‚ lifting  I ma to TAK WYGLÄ„DAĆ JAK NA ZDJÄCIU. 
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Wto, 18.10.2005, 16:08 |
|
 |
|
sadek
Samochód: Seat Cordoba
|
Co jak co ale ten Golf bardziej mi siÄ™ podoba niĹĽ obecna wersja...
_________________ -----> SadeK<-----
|
| Wto, 18.10.2005, 18:57 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Jeśli to nie jest vt to by było fajnie:) Ale i tak baaaaardzo mi się podoba ,jest świetny
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 18.10.2005, 19:16 |
|
|