|
|
Obecny czas: Wto, 02.06.2026, 9:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Shelby Mustang GT-500 1967
| Autor |
Wiadomość |
|
Alexander
|
 Shelby Mustang GT-500 1967
_________________ MOPAR = My Old Pig Ain't Runnin
|
| Pią, 14.10.2005, 9:58 |
|
 |
|
Wilu
|
Kolega usunie tÄ… graficzkÄ™ z podpisu  i napisze skÄ…d wziÄ…Ĺ‚ te zdjÄ…tka (C) ...
Co do mustanga ... nie mam pytań 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 14.10.2005, 12:49 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Nie ulega wątpliwości, jeden z najcudowniejszych Muscle Car'ów jakie powstały, piękne auto owianę legendą i owszem - nieco przereklamowane powiedział bym nawet. Eh..marzenie chyba każdego...
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 14.10.2005, 13:00 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Mustang jest juĹĽ tak oklepany, ĹĽe aĹĽ nudny. KaĹĽde dziecko go chce i dlatego ja go nie chcÄ™  WolÄ™ konkurencjÄ™ by MOPAR or GM 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pią, 14.10.2005, 13:41 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
cholera, muszę się z tobą zgodzić... chciałbym bronić błękitnego owalu, ale nie mogę 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 14.10.2005, 13:43 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
genialnie wygląda, jak większośc samochodów z tamtyuch lat bardzo mi sie podoba 
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Pią, 14.10.2005, 14:14 |
|
 |
|
Alexander
|
Zdjecia wzielem z plytki z jakiejs gazety, bodajze auto moto, dokladnie niepamietam, grafiki niema, a ten mustang moim zdaniem oklepany nie jest, bo jest ich malo i jest to rzadki woz, liczac ilosc szt. razem z gt-350 oraz 2 specjalnymi to ich ilosc siega tylko 3,225 sztuk. A mopary to nie powiem, swietne maszynki, szczegolnie z silniczkami hemi.
|
| Pią, 14.10.2005, 18:44 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
to nie chodzi o ilość jeżdżących tylko o częstotliwość pojawiania się w różnych publikacjach... gdzie nie spojrze to eleanor i mustang... ehhh. a zawiesiłby człowiek oko na Chevellce 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 14.10.2005, 18:52 |
|
 |
|
Alexander
|
Wiem oco Ci chodzi, tylko szczerze mowiac seryjnego shelby z 1967 nie widzialem w zadnej gazecie ani nic, a eleanor to tak naprawde nie jest bo eleanor to Ford Mustang Mach1 z 1973, a eleanor zrobiona z shelby to powiem krotko, zabilbym tego goscia, tak spie....c taki piekny woz. Oczywiscie ktos moze powiedziec mi teraz ze eleanor z shelby to swietny woz, sa gusta i gusciki.
|
| Pią, 14.10.2005, 22:45 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
typowy amerykanin z tamtych lat - idealny 
|
| Sob, 15.10.2005, 17:07 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
auto nie raz pojawiało sie na forum ale niech będzie, uważam tak jak lordzofmafia ta wersaj szczególnie po filmie jest bardzo oklepana.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 15.10.2005, 20:57 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Mi nie chodziło o wersję GT-500, tylko o Mustanga wogóle. Wszędzie ich pełno, nowych, starych... to jakaś mania. Z resztą, moje zdanie znacie. Dla mnie to wcale nie jest najładniejszy ponycar, wolę Challengera '70.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Nie, 16.10.2005, 11:13 |
|
 |
|
Dave
Samochód: Honda Prelude
|
A co powiecie na tego?
(c) cardigest.com
_________________ Ice Ice Baby
|
| Pią, 18.11.2005, 23:42 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Dave napisał(a): A co powiecie na tego?
ja powiem ĹĽe to juĹĽ nie jest Shelby
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Nie, 20.11.2005, 16:04 |
|
 |
|
Dave
Samochód: Honda Prelude
|
johny napisał(a): Dave napisał(a): A co powiecie na tego? ja powiem ĹĽe to juĹĽ nie jest Shelby
wiem, ale bez sensu zakladac nowy temat 
_________________ Ice Ice Baby
|
| Nie, 20.11.2005, 22:10 |
|
 |
|
Wojtek1981
|
Ale i tak PIÄKNY!!!
|
| Nie, 20.11.2005, 22:53 |
|
 |
|
Kolczan
Postów: 41 Miejscowość: Kobiernice / Bielsko-Biała / Kraków
|
Z tego co mi siÄ™ wydaje jest to BOSS 429.
Najlepszy z wszystkich MustangĂłw. 
|
| Pon, 21.11.2005, 18:50 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
_________________ ^^
|
| Pon, 21.11.2005, 20:01 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
to jest rocznik 68 wiec w sumie nie ten temat
|
| Pon, 21.11.2005, 20:03 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
johny napisał(a): to jest rocznik 68 wiec w sumie nie ten temat
wiedziałem że ktośą sie skapuje
ale jest sens robić osobny temat dla rok starszego samochodu? 
_________________ ^^
|
| Pon, 21.11.2005, 20:13 |
|
|