|
 |
 |
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 16:14
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Mitsubishi Lancer Evo InkTec
| Autor |
Wiadomość |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
johny napisał(a): niezbyt Ĺ‚adnie go pomalowali i obkleili
Dokładnie - pod tym względem jest lipny 
|
| Pią, 07.10.2005, 9:08 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
Jak dla mnie to to jest rewelka
Osiągi są miodzio, a wygląd też jest niczego sobie, zresztą i tak nic mnie nie dogoni (prawie) i nie zobaczy czy mam równo naklejki przyklejone, a omine innego tak szybko że nie zdąrzy nic zobaczyć
hehe, spoko samochĂłd.
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Nie, 09.10.2005, 20:20 |
|
 |
|
MaReK4
|
 tutaj o wyglÄ…d nie chodzi
Szakall69 napisał(a): johny napisał(a): niezbyt Ĺ‚adnie go pomalowali i obkleili DokĹ‚adnie - pod tym wzglÄ™dem jest lipny 
Auto zrobione jest nie po to aby ładnie wyglądało, Tylko po to aby szybko jeżdzilo i jeździ:) (zreszta o to w Tym sporcie Chodzi ze odcinek pokonac w jak nakrótszym czasie)
a Jeśli ktoś mówi ze wyglad samochodu jest lipny to chyba nigdy nie widzial takiego samochodu w akcji ( Wtedy wyglad nie robi róznicy )
|
| Pon, 24.10.2005, 0:15 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
MaReK4 napisał(a): a JeĹ›li ktoĹ› mĂłwi ze wyglad samochodu jest lipny to chyba nigdy nie widzial takiego samochodu w akcji ( Wtedy wyglad nie robi rĂłznicy )
po co piszesz 2 razy to samo. A że jest szybkie, niech se bedzie mnie te zawody nie kręcą i tyle.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 24.10.2005, 9:45 |
|
 |
|
MaReK4
|
 a co Cie kręci?
Nie wiem o co Ci chodzi ( ze niby pisze dwa razy to samo  )
Skoro Cie to nie kreci to po co opisujesz samochod starujacy na 1/4 mili  /
|
| Pon, 24.10.2005, 17:56 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
MaReK4 napisał(a): Nie wiem o co Ci chodzi ( ze niby pisze dwa razy to samo w innym temacie napisaĹ‚eĹ› podobne spostrzeĹĽenia MaReK4 napisał(a): Skoro Cie to nie kreci to po co opisujesz samochod starujacy na 1/4 mili
a dlaczego nie, krytykować nikt mi nie zabroni
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Pon, 24.10.2005, 18:28 |
|
 |
|
MaReK4
|
To moje pierwsze kroki na forum jak widac  /Wypowaiadalem się na ten sam temat tylko w innym watku, wiec jakos nie zmieniam zdania z minuty na minute //nie moge pisać o tym samym??//
|
| Pon, 24.10.2005, 20:35 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
dobra spoko nic się nie stało  . wtamy i nie zrażaj sie mną a nikim innym kto sie do ciebie doczepi, jesteśmy po prostu nieufni do "nowych" 
|
| Pon, 24.10.2005, 20:41 |
|
|