|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 0:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 16 posty(ów) ] |
|
Peugeot Moovie vs. Nissan Pivo
|
| Autor |
Wiadomość |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
|
| Śro, 05.10.2005, 11:03 |
|
 |
|
Wilu
|
Zdjęcia peugeota nie działają ale zaraz je poprawię
Co do tematu to ani jednego ani drugiego nie biorę bo to jakieś pokraki na kółkach 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 05.10.2005, 11:16 |
|
 |
|
sAYo
|
Nie wiem czy już poprawiałeś zdjęcia ale u mnie działają. Co do aut to ankieta i temat nie są po to by wybierać które najlepsze tylko które wzbudza waszą ciekawość czy też niechęć. Opisujcie wasze wrażenia a na koniec zagłosujcie.
_________________ Mac is back
|
| Śro, 05.10.2005, 11:41 |
|
 |
|
Wilu
|
Już poprawiłe, ale mała rada, nie linkuj miniatór fotaper z desktopmachine, bo jest zabezpieczenie i się nie da, jak co to wrzucaj na jakieś FTP lub Imageshack.
EOT 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 05.10.2005, 11:55 |
|
 |
|
links2
|
nie bede sie rozpisywal o tym, jak bardzo mi sie one nie podobaja, bo to oczywiste..
ale jak juz, to Peugot. takie skrzyzowanie banki mydlanej z akwarium i dziecieca kolyska wyglada na ulicy intrygujaco.. szkoda, ze nie ma nocnych zdjec.
|
| Śro, 05.10.2005, 11:55 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
wolałbym sonie strzelić w łeb niż wybierać między nimi
ale ankiete oczywiście nie można traktować realnie wiec wybieram hmh ehh eeeee yyyyyy  nie wiem naprawde
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 05.10.2005, 12:09 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Jak coś to chyba wziąłbym Moovie - wygląda bardziej kosmicznie i nie jest aż tak brzydki jak Pivo 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 05.10.2005, 12:25 |
|
 |
|
Porsche
|
| Śro, 05.10.2005, 13:00 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
_________________ ^^
|
| Śro, 05.10.2005, 13:41 |
|
 |
|
sadek
Samochód: Seat Cordoba
|
Dwa ochydztwa, z ktĂłrych wybieram Moovie, wyglada bardziej interesujÄ…co do Nissana...
_________________ -----> SadeK<-----
|
| Śro, 05.10.2005, 15:02 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Moovie zdecydowanie wygląda ciekawiej (i ładniej) choć mniej kontrowersyjnie jak Pivo  Pivo to ogólnie jakaś kpina z aut 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 05.10.2005, 15:07 |
|
 |
|
M - Power
|
Peugeot jest ładniejszy od Nissana. Powiem więcej. Możecie mnie bić ale ten marsjanski mini pojazd mi sie podoba  Fajnie jakby wprowadzili taki pojazd i jakby było mozna np. od gimnazjum czy liceum czyms takim jezdzic 
|
| Śro, 05.10.2005, 15:22 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Jedynie Moovi jakiś poziom stylistyczny prezentuje. Bałbym się wogle do nich wsiąść 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Śro, 05.10.2005, 16:09 |
|
 |
|
sAYo
|
Mówcie co chcecie ale to bardzo interesujące pojazdy. pierwszy to projekt studenta kóry wygrał konkurs i w nagrode został zrobiony w skali 1:1 i pokazany na salonie we Frankfurcie (swoją drogą czy można sobie wymarzyć lepsza nagrode?  ) drugi zaś to motoryzacyjna odpowiedź na mode która przyszła z kraju kwitnącej wiśni a chodiz mi o pokemony  do tego jest całkiem funkcjonalny (orotowa kabina) i może służyć jako zegarek do gotowania jajek  kształty i pomysł Moovie bardziej do mnie przemawiają. Uważam że taki pojazd jest bliższy realizacji i włąśnie an niego głosuje.
_________________ Mac is back
|
| Śro, 05.10.2005, 18:07 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Pug, bo zdecydowanie wyglÄ…da mniej tandetnie i dla mnie duĹĽo ciekawiej. Jednak to bardziej przypomina wĂłzek niĹĽ samochĂłd.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 05.10.2005, 18:52 |
|
 |
|
emhyr
|
Wybieram pivo - tylko i wyłącznie za nazwę 
|
| Śro, 05.10.2005, 19:42 |
|
|