|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 22:01
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
basior
|
Tył mi się podoba, ale przód nie!! 
|
| Śro, 21.09.2005, 19:18 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Śro, 21.09.2005, 21:30 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 21.09.2005, 22:56 |
|
 |
|
fischer777
|
Mnie siÄ™ zdaje ĹĽe z przodu. Chyba ĹĽe mi potrzeban jest wizyta w Vision Express... 
|
| Śro, 21.09.2005, 23:21 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
fischer777 napisał(a): Chyba ĹĽe mi potrzeban jest wizyta w Vision Express...
No przyznam ze skoro nikt nie widzi podobienstwa, to fisher zalatw mi tez wizyte w Vison Express. Bylem przekonany ze to jest versja cabrio nowego Punto. Dopiero jak zauwazylem opis ze to Ford to sie niezle zafrasowalem. Na moje (przynajmniej z takiego ujecia) te samochody sa bardzo podobne. Co nie oznacza ze cos jest nie tak - dla mnie Grande Punto to bardzo ladne auto i czuje ze bedzie to przeboj segmentu B+.
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Czw, 22.09.2005, 8:37 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Kabrio naprawde ładne - zabudowany troszke mniej ale ogulnie mi sie podoba
|
| Czw, 22.09.2005, 8:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Szakall69 napisał(a): Kabrio naprawde Ĺ‚adne
To nie jest Punto Cabrio !!! czytaj uważnie człowieku bo już patrzeć nie można na to co piszesz nie można 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 22.09.2005, 18:39 |
|
 |
|
XC90
|
samochodzik jest świetny wreszcie fiat wrucił do fajnych samochodów (fl punto II) nareszcie nie robi samochodów nudnych to będzie nowy HIT
|
| Czw, 22.09.2005, 18:45 |
|
 |
|
Maciek Czerwonka
|
No no no jak na fiata to sukces
_________________ --Maybach king of luxsus-- Nissan Rulez
|
| Czw, 22.09.2005, 20:50 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Maciek Czerwonka napisał(a): No no no jak na fiata to sukces
sukces to dopiro bedzie
podobny jest do tego Forda
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 22.09.2005, 21:23 |
|
 |
|
mireme2
|
 punto
Właśnie zmieniłem punto 1 na megane 2 ( kaczy kuper) . Lubię autka o fajnym wyglądzie no i dlatego taka jest historia moich aut . Punto jako pierwsze wprowadziło tylne światła w słupki u góry no i przy 3 świetle stopu wyglądało jak UFO ponad 10 lat temu. Punto 2 wyglądało trochę agresywniej a 3 ( 2 z face liftingiem ) zyskała na atrapie i durzych światłach... pora było na konkretne zmiany ... no i masz! Nowe Punto szokuje innym wyglądem! Czy fajne? Różne są gusta , ja wolę już ostre linie nadwozia ( przetłorzenia , światła itp.) Może to właśnie nowy kierunek wyglądu auta? Moje nowe Megane jest inne i to ono mi się podoba , ale może to ja i moje megane zboczyliśmy z drogi? Życzę powodzenia nowemu Punto i jego właścicielom. Niech nasze auta nie wtopią się w tłum nudnych "niemców" ( z szacunkiem do ich technologi...) Pozdrawiam.
_________________ mireme2
|
| Śro, 28.09.2005, 8:49 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
Faktycznie sÄ… poodbne do siebie.
ale Punto robią wogule cabrio bo w Polsce tego nie widać.
Ale podobne to one na tych zdjęciach to są.
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Śro, 28.09.2005, 16:18 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 13.10.2005, 22:01 |
|
 |
|
Szefo
|
samochĂłd - nic specjalnego, duĹĽo mu brakuje do punto 2.
a 5 zdjęcie od dołu pokauzje mam rozumieć tradycyjną jakość fiata czy co to ma być.
Najpier marnie wykonana 159, teraz to coĹ› - ĹĽenada.
Ale mammm... to z niemiekciej storny ?? AĹĽ to ci Niemcy - pewnie sami rozmontowali i pogieli. AĹĽ to niedobre jakie, no . 
_________________ Rezerwista
|
| Czw, 13.10.2005, 22:08 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
jakbym miał zamiar kupować auto tej klasy to oszczędziłbym czasu na chodzenie po salonach konkurencji od razu poszedłbym do Fiata.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 13.10.2005, 22:18 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
johny napisał(a): jakbym miaĹ‚ zamiar kupować auto tej klasy to oszczÄ™dziĹ‚bym czasu na chodzenie po salonach konkurencji od razu poszedĹ‚bym do Fiata.
Powiem szczerze, że ja też  To chyba pierwszy Fiat, który naprawdę mi się podoba i gdybym był na kupnie nowego autka tej klasy to bym napewno go kupił, jeśli tylko by mi się nim dobrze jeździło 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pią, 14.10.2005, 9:05 |
|
 |
|
M - Power
|
el_payaco napisał(a): johny napisał(a): jakbym miaĹ‚ zamiar kupować auto tej klasy to oszczÄ™dziĹ‚bym czasu na chodzenie po salonach konkurencji od razu poszedĹ‚bym do Fiata. Powiem szczerze, ĹĽe ja teĹĽ  To chyba pierwszy Fiat, ktĂłry naprawdÄ™ mi siÄ™ podoba i gdybym byĹ‚ na kupnie nowego autka tej klasy to bym napewno go kupiĹ‚, jeĹ›li tylko by mi siÄ™ nim dobrze jeĹşdziĹ‚o 
No ja teĹĽ bym go wzial bez wachania 
|
| Pią, 14.10.2005, 10:27 |
|
 |
|
fischer777
|
Zmieniłem wyobrażania o tym samochodzie. Bardzo dobrze prezentuje się na drodze i w mieście. Widać, że jest całkiem przestronne i ma ciekawe wnętrze. Tak jak koledzy powiedzieli, ja również nie zastanawiałbym się nad zakupem auta tej klasy 
|
| Pią, 14.10.2005, 10:37 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tak, śliczne autko. Już go widzę z tymi szybkami ciemnymi w czarnym kolorze, na fajnej feldze i po delikatnym liźnięciu..fajny materiał na tuning, fajne autko!
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 14.10.2005, 12:55 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Śro, 07.12.2005, 14:54 |
|
|