|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 20:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
beeper
|
S2000

|
| Czw, 08.09.2005, 9:22 |
|
 |
|
Wilu
|
Hhahahhahaa świetny jest 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 08.09.2005, 12:20 |
|
 |
|
polac
|
w przypadku tego auta zaczynam mieć syndrom astona martina tzn.Nie podobał mi sie wcale a wcale a teraz coraz ładniejszy!!!
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Czw, 08.09.2005, 12:49 |
|
 |
|
Wilu
|
|
| Czw, 08.09.2005, 13:27 |
|
 |
|
DAIMLER
|
no wlasnie z tyły to mi przypomina forda focusa a z przodu astona martina po jakiejs nieudanej operacji . ogólnie niepodoba mi się.
|
| Czw, 08.09.2005, 14:20 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Ech, naprawdÄ™ ze smakiem zaprojektowano nowe Punto. Ĺadne, designerskie lampy z przodu, rozdÄ™te bĹ‚otniki, dynamicznie wchodzÄ…ca w gĂłrÄ™ linia okien - a wszystko Ĺ‚adnie poskĹ‚adane do kupy. Po prosu MIODZIO 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 08.09.2005, 15:46 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
markus napisał(a): Ech, naprawdÄ™ ze smakiem zaprojektowano nowe Punto. Ĺadne, designerskie lampy z przodu, rozdÄ™te bĹ‚otniki, dynamicznie wchodzÄ…ca w gĂłrÄ™ linia okien - a wszystko Ĺ‚adnie poskĹ‚adane do kupy. Po prosu MIODZIO 
Nic dodać, nic ująć 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 08.09.2005, 17:58 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ta wersja S200 to tylko wizja czy oficjalne zdjęcie ?
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 08.09.2005, 19:49 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Kobi napisał(a): Ta wersja S200 to tylko wizja czy oficjalne zdjÄ™cie ?
Raczej model 3-D.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Czw, 08.09.2005, 19:51 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Fotki z salonu:
(c) autobild
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Wto, 13.09.2005, 19:46 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
nie ma tu chyba fo wnętrza ale wygląda ono przeciętne tzn niczym specjalnym się nie wyróżnia na tle konkurencji
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 13.09.2005, 20:56 |
|
 |
|
Wilu
|
JakoĹ› tak trochÄ™ za wysoko posadzony mi sie widzi na tych fotkach 
|
| Wto, 13.09.2005, 22:11 |
|
 |
|
ixxos
|
Co do fotek z salonu, dziękujemy Fischerowi
ale nie sądze, że jest sens przy każdym często już znanym modelu robić odświerzanie tematu
Jest do tego dział "Salony" i tam powinien być temat z najciekawszymi fotkami z salonu
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Śro, 14.09.2005, 6:07 |
|
 |
|
Szefo
|
johny napisał(a): nie ma tu chyba fo wnÄ™trza ale wyglÄ…da ono przeciÄ™tne tzn niczym specjalnym siÄ™ nie wyróżnia
jak ma sięwyróżniać, skoro straciło swój niby włoski styl (podobno niektórzy widzieli takowy w poprzednim modelu). Teraz jest najzwyczajniej w świecie wzorowane na wnętrzu VW GV (środkowa konsola).
Z zewnątrz ten samochód także niczym specjalnym się nie wyróżnia. Płaska maska i nijakie reflektorki sprawiają, ż esamochód jest pozbawiony jakiegokolwiek wyrazu, zadziorności.
Moż emi sięwydaje ale ma niesamowicie ogromne i masywne lusterka, które za bardzo "odstają" od nadwozia burząc jego i tak nieciekawą linię.
Na zdjęciu bocznym, model 3d od drzwi do końca przypomina Aveo - z początku wydawało mi się że to Civic, ale wyszedł "Szewi" (a to chyba nie jest + )
No i problematyczny, rozepchany tył.
Jako + wymieniłbym tylko kolorowe dodatki wnętrza (zapewne wraz z kolorem lakieru) i to ż enikt w Fiacie nie wpadł na pomysł na elekroniczne zegary.
Jeśli Fiat przesadzi z ceną, to odniesie taki sukaces jak Stilo
Na interii bodajż eczytałe, że ceny w Polsce zaczną sięod około 36-38tyś, jeśli Clio kosztuje 39 toi mam wątpliwości co do sukcesu tego modelu.
PoĹĽyjemy - zobacyzmy.
_________________ Rezerwista
|
| Śro, 14.09.2005, 8:42 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
oj, postarali siÄ™ apropo tego nowego Punciaka.
ładny design, mi sie bardzo podoba.
a ta wersja S2000 to po prostu odjazd.
taka nazwa zerznieta od modelu HOndy to po co to? silnik pewnie 2.0 wsadzili ĹĽe taka nazwa.
Dla mnie autko cacy 
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Śro, 14.09.2005, 13:05 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Nie mogę się doczekać, żeby go live zobaczyć 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 14.09.2005, 16:08 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
A mi się nowa duża kropka baaaarrdzzzo podoba  . moim zdaniem to świetne auto a szczególnie wersja HGT (która niestety będzie z 130 konnym dieslem  ) ale za to w standardzie będzie mieć hromowane 17  :)
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Sob, 17.09.2005, 10:38 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Cytuj: Jeśli Fiat przesadzi z ceną, to odniesie taki sukaces jak Stilo Na interii bodajż eczytałe, że ceny w Polsce zaczną sięod około 36-38tyś, jeśli Clio kosztuje 39 toi mam wątpliwości co do sukcesu tego modelu. Pożyjemy - zobacyzmy. ] a ja moge sie zalozyc ze bedzie tego jezdzic wpizdu!!  [/quote]
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Sob, 17.09.2005, 12:46 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
cena 36 tys to juĹĽ standard dla klasy B
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 17.09.2005, 12:57 |
|
 |
|
Porsche911
|
Bardzo ładniuuutki  Zresztą do "punciaków" mam szczególny sentyment - w końcu prawko robiłem właśnie na nim  a jak zdane za pierwszym to czemu by nie mieć miłych wspomnien. No i to Grande Punto naprawde superowe. Trzeba niestety będzie poczekać do lutego aby go zobaczyć live na polskich drogach 
_________________ Have a Nice Day
|
| Śro, 21.09.2005, 17:26 |
|
|