|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 8:19
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Oki troche ochłonełem i moge dodać coś jeszcze . Z pewnością będą zadowoleni ci , którzy często pakują do swojego auta cieżkie pakunki bowiem wygląda na to , że prug załadunku jest choletnie niski . Ciekawym rozwiązaniem stylistycznym jest też wysunięta szyba , która chyba ma spełniać też role spojlera . Tylne i przednie światła niepokoją mnie , nie panuje tam ład , ani żaden skład  szczególnie z tyłu , jakoś tak za kolorowo ...
PodsumowujÄ…c to istyny ...
Wilu napisał(a): chaos stylistyczny
Z jednej strony się ciesze , że auta są coraz bardziej ciekawe stylistycznie z drugiej strony przeraża mnie ta "nowoczesność" 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 24.07.2005, 22:27 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Kobi napisał(a): :? Co to za czerwony przycisk po lewej stronie deski ?
przycisk do odpalania, patent z s2000 zapoĹĽyczony 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 24.07.2005, 23:23 |
|
 |
|
Wilu
|
Seth napisał(a): Kobi napisał(a): :? Co to za czerwony przycisk po lewej stronie deski ? przycisk do odpalania, patent z s2000 zapoĹĽyczony 
Lepiej by było gdyby to był przycisk od mechanizmu który dokona kasacji tego ... auta 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 24.07.2005, 23:38 |
|
 |
|
AddMaster
|
auto-destrukcja 
|
| Nie, 24.07.2005, 23:39 |
|
 |
|
Wilu
|
AddMaster napisał(a): auto-destrukcja 
No właśnie tego słowa szukałem ale gzdieś mi umkło 
|
| Nie, 24.07.2005, 23:43 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
wreszcie coś nowego w skostniałej klasie compact, jestem na tak choć auto jest bardzo dziwne
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 25.07.2005, 13:37 |
|
 |
|
Crimson
|
cholernie mi się to auto z zewnątrz nie podoba,ale w wewnątrz za to bardzo  ciężko będzie się do niego przyzwyczaić  aha i to już jest 8 generacja 
_________________ Chrysler 300C SRT-8 6.1HEMI-425KM ech...marzenie
|
| Wto, 26.07.2005, 18:29 |
|
 |
|
Aston Martin DB9
|
Nic dodac nic ujac
_________________ Aston Aston i Aston...
&
Honda Honda i Honda...
K.B.K.B-Krótki Bojowy Kijek Bambusowy
|
| Wto, 26.07.2005, 19:56 |
|
 |
|
Stefann
|
Witam wszystkich
Autko jest troche inne/dziwne(delikanie mówiac) przod poracha tył nie lepiej - wydaje mi się ze to zupełnie zmienią
Z boku moim skromnym zdaniem jest całkiem sympatycznie  - takie małe miejskie autko o nieco agresywnym charakterze. Wystarczy spojrzec z tej samej strony na 206 i mozna sie dopatrywać podobieństwa...

|
| Wto, 26.07.2005, 20:38 |
|
 |
|
AddMaster
|
Stefann napisał(a): Witam wszystkich
Witaj. Zycze udanych konwersacji na forum i ĹĽadnych problemĂłw z restrykcyjnymi zasadami 
|
| Wto, 26.07.2005, 21:06 |
|
 |
|
Cosworth
|
O boze, co sie stalo z ta piekna rozkraczona zaba z zeszlych lat, kadzy kolejny model civica staje sie coraz to gorszy, auto zupelnie zatracilo swoj charakter "malego zabijaki" z przed paru lat a szkoda bo to naprawde BYL zajebisty samochodzik. Teraz pozostalo tylko szukanie zadbanych egzemplazy z rocznika ok 1995 zwyklych lub coupe.
|
| Wto, 26.07.2005, 22:04 |
|
 |
|
Grześq
|
no może cudo to nie jest, ale jakoś wygląda, fakt, że przód jest o wiele ładniejszy od reszty wozu, ale na tył nie mieli pomysłu i pewnie za jakiś czas zrobią wersję fl  wnętrze zaś jest niczego sobie, i takie może zostać
_________________ o gustach się nie dyskutuje... i bardzo dobrze, bo ja czasami mam spaczony gust
|
| Śro, 27.07.2005, 12:14 |
|
 |
|
JL
|
|
| Pon, 01.08.2005, 7:23 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
takiej deski to nie ma nikt z konkurencji, na mnie robi wrażenie. Reszta wnętrza raczej normalna
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Pon, 01.08.2005, 17:31 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
deska troche jak z filmĂłw sf, ale mi sie podoba 
_________________ ^^
|
| Pon, 01.08.2005, 17:39 |
|
 |
|
Wilu
|
Nie no decha jest zajebista bez dwóch zdań
|
| Pon, 01.08.2005, 22:27 |
|
 |
|
JL
|
|
| Nie, 07.08.2005, 11:21 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
co raz bardziej mi siÄ™ podoba.
|
| Nie, 07.08.2005, 11:29 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Stylistyka nowego Civica jest dla mnie kompletnie niezrozumiała. To jakiś dziwny twór? Co to ma niby być? Hatchback? Jest gruby, kanciasty, od topora ciosany. Nie rozumiem kompletnie o co chodziło stylistom Hondy i wydaje mi się, że ta generacja będzie się słabo sprzedawać (czego Hondzie oczywiście nie życzę). Podoba mi się za to wnętrze - jest mocno "futuro" ale wydaje się logiczne i funkcjonalne a do tego jest estetyczne. Silniki - tradycyjnie dla Hondy - pierwsza klasa.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 07.08.2005, 11:46 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Piękne ma fotele 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 07.08.2005, 12:11 |
|
|