|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 3:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Alfa Romeo 166
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 23.07.2005, 14:38 |
|
 |
|
Wilu
|
Niezła ale poprzednik był ładniejszy
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 23.07.2005, 14:58 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
wdziałem ją ostatnio jak się toczyła przez miasto i wygląda bosko!
_________________ ExoticCars.pl
|
| Sob, 23.07.2005, 14:59 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Wspaniała limuzyna o sportowym charakterze. Piękna linia, dobre silniki, ładne wnętrze. Niestety jest niedoceniania przez klientów i dlatego jeździ jej tak mało...
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 23.07.2005, 15:00 |
|
 |
|
WaSyL__
|
hmmm ...... zastanawiam sie czy musze wogole cos pisac:))
no dobra skoro musze to napisze....
poezja, wyczucie...finezja...szybkosc....piekno....wygoda....jezu brak mi slow:)
kocham ja, jest piekna," gdyby byla kobieta to stworzylbym z nia zwiazek mego zycia":) 
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Sob, 23.07.2005, 15:08 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Jak dla mnie najlepszy samochĂłd w klasie.
_________________ HLVS!
|
| Sob, 23.07.2005, 15:13 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Guerrillero napisał(a): Jak dla mnie najlepszy samochĂłd w klasie.
juz Cie lubie:))
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Sob, 23.07.2005, 15:14 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
auto troche niedoceniane (może dlatego nie było jej galerii) Piękna elegancka limuzyna z lekki sportowym akcentem, a po liftingu zdecydowanie zyskała na wygladzie, poprzedni przód był taki smutny.
To auto ma styl
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Sob, 23.07.2005, 15:15 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Dziwne , że go jeszcze nie było  Sprawdzałem i rzeczywiście nie ma . Wnętrze tej limy przypomina mi obecną 159 i nie wiem za bardzo czy srebrne wstawki pasują do limuzyny  Ale wygląd zewnętrzny jest dla mnie wspaniały  auto robi wrażenie na ulicy , wiem bo ostatnio widziałem . Tyle ...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 23.07.2005, 15:38 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
Jestem zdecydowanie na tak - za to co koledzy juz wczesniej napisali. Jak to stwierdzil Klarkson w TopGear - mozna mieszkac w opuszczonym domu, posiadanie AR 166 i tak zrekompensuje wszystko. Jest cos w tym - dla mnie to naprawde ladna limuzyna.
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Sob, 23.07.2005, 15:38 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
bardzo ładna limuzyna z zacięciem, bardzo smukła i zgrabna...nie stworzyłbym z nią idealnego związku  ale jest nparawde ciekawa
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 23.07.2005, 15:43 |
|
 |
|
Reanimator
|
|
| Sob, 23.07.2005, 16:03 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Przepiękne auto o sportowym charakterze. Miodzik.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 23.07.2005, 16:08 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Reanimator napisał(a): poprzednia 166 to jest piÄ™kność!!!!!!
one się przecież tylko różnią przodem
|
| Sob, 23.07.2005, 16:30 |
|
 |
|
Reanimator
|
johny napisał(a): Reanimator napisał(a): poprzednia 166 to jest piÄ™kność!!!!!! one siÄ™ przecieĹĽ tylko różniÄ… przodem
to wystarczy
|
| Sob, 23.07.2005, 16:32 |
|
 |
|
Chicken
|
Owszem, poprzednik miał ładniejszy przodzik, lecz ta zła nie jest. Jak dla mnie ta 166 jest pięknym autem .. Jeremy ostatnio chwalił to auto z silnikiem szescio cylindrowym ... 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Sob, 23.07.2005, 16:34 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
tak jak napisałem wcześniej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miała małe smutne światełka i nieśmiały nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna.
|
| Sob, 23.07.2005, 16:37 |
|
 |
|
markus
|
johny napisał(a): tak jak napisaĹ‚em wczeĹ›niej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miaĹ‚a maĹ‚e smutne Ĺ›wiateĹ‚ka i nieĹ›miaĹ‚y nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna.
Masz rację Johny, poprzednik był za mało wyrazisty - ot, taka cicha myszka. Obecny model wygląda duż lepiej, ciekawiej i charakterystycznie.
|
| Sob, 23.07.2005, 16:39 |
|
 |
|
Reanimator
|
markus napisał(a): johny napisał(a): tak jak napisaĹ‚em wczeĹ›niej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miaĹ‚a maĹ‚e smutne Ĺ›wiateĹ‚ka i nieĹ›miaĹ‚y nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna. Masz racjÄ™ Johny, poprzednik byĹ‚ za maĹ‚o wyrazisty - ot, taka cicha myszka. Obecny model wyglÄ…da duĹĽ lepiej, ciekawiej i charakterystycznie.
nadajecie sie
|
| Sob, 23.07.2005, 16:46 |
|
 |
|
markus
|
Reanimator napisał(a): markus napisał(a): johny napisał(a): tak jak napisaĹ‚em wczeĹ›niej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miaĹ‚a maĹ‚e smutne Ĺ›wiateĹ‚ka i nieĹ›miaĹ‚y nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna. Masz racjÄ™ Johny, poprzednik byĹ‚ za maĹ‚o wyrazisty - ot, taka cicha myszka. Obecny model wyglÄ…da duĹĽ lepiej, ciekawiej i charakterystycznie. nadajecie sie
do czego?
|
| Sob, 23.07.2005, 16:50 |
|
|