|
 |
 |
|
Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 16:06
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Lamborghini P250 Urraco (1972)
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Zniesmaczył mnie Twój niezrozumiały pseudosarkazm względem Wila, stąd złamałem regulamin i pozwoliłem sobie na zamiesczenie emotów, które jasno oddają mój stosunek do Twojej wypowiedzi.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 07.07.2005, 18:50 |
|
 |
|
Guerrillero
|
markus napisał(a): ZniesmaczyĹ‚ mnie TwĂłj niezrozumiaĹ‚y pseudosarkazm wzglÄ™dem Wila, stÄ…d zĹ‚amaĹ‚em regulamin i pozwoliĹ‚em sobie na zamiesczenie emotĂłw, ktĂłre jasno oddajÄ… mĂłj stosunek do Twojej wypowiedzi. MoĹĽe to tak wyglÄ…daĹ‚o, ale naprawdÄ™ w mojej wypowiedzi nie byĹ‚o ani grama sarkazmu. Jego ostatnie galerie (a raczej ich umiejscowienie) wyglÄ…daĹ‚y bardzo prowokacyjnie. Umieszczać takie samochody w takich dziaĹ‚ach? Nie ja jeden to zauwaĹĽyĹ‚em, ale on pozostawiĹ‚ je tam gdzie poprzednio umieĹ›ciĹ‚. StÄ…d mĂłj "pseudosarkazm". Czy ta odpowiedz jest wystarczajÄ…ca?
_________________ HLVS!
|
| Czw, 07.07.2005, 18:56 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 07.07.2005, 19:14 |
|
 |
|
Wilu
|
Guerrillero napisał(a): Umieszczać takie samochody w takich dziaĹ‚ach? Nie ja jeden to zauwaĹĽyĹ‚em, ale on pozostawiĹ‚ je tam gdzie poprzednio umieĹ›ciĹ‚
Dlatego jestem za połaczeniem działów "Używane" i "Oldtimery" i utworzeniem jednego działu. Wtedy już nie bedzie problemów, pisałem już o tym an forum dla modów
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 07.07.2005, 22:07 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Według mnie idiotyczny pomysł 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 07.07.2005, 22:11 |
|
 |
|
Reanimator
|
a według mnie dobry. i tak stary i tak stary zarówno oldtimer jak i używany
|
| Czw, 07.07.2005, 22:22 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Myślę, że najlepiej byłoby gdyby był dział z galeriami aut, które już nie są produkowane i dział z poradami, opiniami na temat kupna samochodu używanego itp.
_________________ HLVS!
|
| Pią, 08.07.2005, 10:18 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Re: Lamborghini P250 Urraco (1972)
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 29.12.2007, 12:48 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: Lamborghini P250 Urraco (1972)
Wyglada kosmicznie 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Sob, 29.12.2007, 20:44 |
|
|