|
|
Obecny czas: Wto, 30.06.2026, 20:05
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Guerrillero
|
Ice napisał(a): Guerrillero napisał(a): Ĺ›cierwo do szeĹ›cianu. Czemu tak sÄ…dzisz? Moje subiektywne odczucie. Jak widzÄ™ to coĹ› to chce mi siÄ™ w to czymĹ› rzucić.
_________________ HLVS!
|
| Śro, 29.06.2005, 8:22 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Guerrillero napisał(a): Moje subiektywne odczucie. Jak widzÄ™ to coĹ› to chce mi siÄ™ w to czymĹ› rzucić.
mam tak samo z Oplem Calibrom 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 29.06.2005, 9:06 |
|
 |
|
chciwy_wyznawca
|
Moim zdaniem Opel Calibra i VW Corrado majÄ… ponadczasowÄ… stylistykÄ™. MĂłwcie co chcecie, ale ich ergonomia jest niejednokrotnie lepsza od powstajacych dzisiaj ''samochodow''.
|
| Śro, 29.06.2005, 10:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
chciwy_wyznawca napisał(a): Moim zdaniem Opel Calibra i VW Corrado
szkoda tylko, że w Polsce, podbnie jak BMW 3 e36, Calibra jest autem przecwelonym (jak to określił mój ojciec) przez złodzieji etc.
Ja zastanawiam się czy za rok nie kupić sobie Calibry np., albo Corrado... ale jeszcze wielke autek mi smyra bo główce, wiec narazie nie ma co gdybać 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 29.06.2005, 12:20 |
|
 |
|
chciwy_wyznawca
|
Ja Ci coĹ› powiem Ice... wiele z tych Calibr bujajÄ…cych sie po polskich drogach to ''bite niemki''. Szczegolnie teraz gdy rynek sie otworzyl na zagraniczne auta... Osobiscie polecalbym auto ale tylko ze sprawdzonego zrodla...
|
| Śro, 29.06.2005, 12:37 |
|
 |
|
Wilu
|
markus napisał(a): Strasznie mi siÄ™ podoba Corrado ale na dobrÄ… sprawÄ™ oprĂłcz Ĺ‚adnych alufelg i delikatnie czarnych szyb nic wiÄ™cej nie jest potrzebne 
Oooo i ten człowiek dobrze mówi 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 29.06.2005, 15:46 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wilu napisał(a): Oooo i ten czĹ‚owiek dobrze mĂłwi
A co z audio 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 29.06.2005, 17:06 |
|
 |
|
chciwy_wyznawca
|
Ice napisał(a): A co z audio
To Ty chyba nigdy Corrado nie jechałeś  Audio niepotrzebne... zastępuje go piekna melodia silnika
PaX
|
| Śro, 29.06.2005, 21:02 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): A co z audio Tu masz odpowiedĹş: chciwy_wyznawca napisał(a): Audio niepotrzebne... zastÄ™puje go piekna melodia silnika
Nigdy nie słucham muzy jak jeżdżę (może jestem inny) wole słuchac silnika niż jakiegoś bełkotu
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 29.06.2005, 21:52 |
|
 |
|
CoX
|
A VR6 podobno piękny odgłos wydaje. Autko klasyk, żaden tunning mu niepotrzebny, wystarcza fabryczny spojler który się sam otwiera, a z silniczkiem G60 to już prawdziwa perełka. Niestety koszty utrzymania dość wysokie...
|
| Czw, 30.06.2005, 8:38 |
|
 |
|
chciwy_wyznawca
|
Wilu napisał(a): Nigdy nie sĹ‚ucham muzy jak jeĹĽdĹĽÄ™ (moĹĽe jestem inny) wole sĹ‚uchac silnika niĹĽ jakiegoĹ› beĹ‚kotu
Ja zazwyczaj też nie, ale bardzo lubię od czasu do czasu muzyki klasycznej... To jest coś a nie jakieś łubu-dubu...
|
| Czw, 30.06.2005, 15:22 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Hmm...ostatnio porozglądałem się to tu to tam i zachorowałem delikatnie na Corrado VR6... ale to ma kopa 
|
| Czw, 30.06.2005, 21:52 |
|
 |
|
CoX
|
172 KM w VR6 wyjedź takim corrado na drogę albo golfem3 i BMW od łysych cweli moga się zesrać ale cię nie objadą  HEHEHE
|
| Czw, 30.06.2005, 22:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ostatnio widziałem VR6 6,7 do setki i v-max ponoc 260 km/h za... 10 tys zł 
|
| Czw, 30.06.2005, 22:43 |
|
 |
|
polac
|
Jak widze Corrado to odrazu zachciewa mi sie spać.Smutny wygląd.Smutna marka no może Golf GTI
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pią, 01.07.2005, 8:02 |
|
|