|
|
Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 23:19
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Steinmetz Astra GTC
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 24.06.2005, 11:40 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
O kur*a zatkało mnie. Jest piękna, cudowna i orgazmiczna. Seryjną widziałem na realu, też jest piękna, ale po tuningu to ręce na stół 
_________________ Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
| Pią, 24.06.2005, 11:46 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 24.06.2005, 11:49 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
Chyba jesteĹ› niepowaĹĽny w tym momencie... 
|
| Pią, 24.06.2005, 11:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Jak to jest , że na jednym zdjęciu jest końcówka wydechu , a na innych nie ?  O wydechu moge powiedzieć tyle , że lepiej jak go nie widać . Musze się doczepić do tych dwóch pojedyńczych spojlerów nad tylnią szybką . Mi to zbytnio nie pasuje  Felgi dosyć ładne . Aaa i taki szczegół  przedni spojler wychodzi poza nadkola , jakby chciał dotkonął by opony 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Kobi, Pią, 24.06.2005, 11:53, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 24.06.2005, 11:51 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 24.06.2005, 11:52 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
Owszem ,może, ale zdziwiła mnie z deka twoja wypowiedź 
|
| Pią, 24.06.2005, 11:56 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Na początku mi się nawet spodobała, może to przez ten czarny kolor ale po chwili stwierdziłem że to nic specjalnego, parę nakładek i spojlerów i takie tam, bez pomysłu po prostu wrzucili co się da. Nie jest źle ale zbytnio dobrze też nie.
nie przepadam jak tunery wywalajÄ… firmowe logo z grilla 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 24.06.2005, 11:57 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Szszszk**** rozj***** mi mózg  Steinmetz odwalił naprawdę kawał gigantycznie dobrej roboty. Ta Astra jest przepiękna!!! Wygląda niesamowicie oryginalnie, ostro i bojowo. I całkiem ciekawy jest ten zabieg stylistyczny z dzielonym spoilerem na tylnej klapie. Brawo Steinmetz 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 24.06.2005, 12:03 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
o ile przód seryjnej Astry już mi się opatrzył to w tej wersji bardzo mi się podoba... za to tył jest taki jakiś dziwny. Ta dostawka tylnego zderzaka jest jakaś ta średnia, ale tylna lotka mi się podoba...
no i felgi sÄ… miodzio 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pią, 24.06.2005, 12:11 |
|
 |
|
Sonsiatt
|
Swietne wyglada,fajny spojler na tylnej klapie ale nakladka na klapke od wlewu paliwa jest tragiczna.Wyglada jak za 5 PLN z marketu jakiegos. 
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
|
| Pią, 24.06.2005, 12:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
markus napisał(a): Szszszk**** rozj***** mi mĂłzg
Mi też.... cudowna  Nie mam zastrzeżeń, dodali jej niezłego pazura. BAJER 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 24.06.2005, 13:03 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Zajebista robota, choć .... walałbym spojler w całości a nie w połówkach 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Pią, 24.06.2005, 23:12 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
No nic mi się w niej nie podoba, dobrze że przywodzi na myśl model bazowy. Fele przeciętne (ostatnio podobne w Omedze B widziałem), tylny spojler za bardzo szpanerski, wlew wyglada jak naklejka za 30zł i do tego ten przód bez wyrazu - zalatuje mi tu Chryslerem (ale tylko troszke bo brak chromu  ) a do listy dziwnych rzeczy (typu znikający wydech) dodam jeszcze listwe ozdobna z nazwą tunera tylko po prawej stronie - a fee 
_________________ Mac is back
|
| Sob, 25.06.2005, 1:09 |
|
 |
|
polac
|
ASSSSSSSAAAAAAAAAA....Takie bryki to tylko umie zrobić firmowy tuner Opla.Jest zaje*****.Ciekawe co zrobi Irmscher!!
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Sob, 25.06.2005, 8:51 |
|
 |
|
PredatoR
|
Super zrobiona Astra.Bardzo mi siÄ™ podoba
_________________ Jedyne niezmienne, to że wszystko się zmienia
Szukasz tapet z samochodami??
http://www.autogaleria.pl
|
| Sob, 25.06.2005, 12:27 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Nawet mi się podoba  fajne są felgi i ten odwójny spoiler, zderzaki też mogą być, ale nie są rewelacyjne. Nie podoba mi się grill, jest straszny 
_________________ ^^
|
| Sob, 25.06.2005, 12:38 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Wszyscy się zachwycają a ja poprę Wila. Jest wstrętna, spier****a na maxa. Nic do niczego nie pasuje. Wygląda to tak, jakby nad każdym elementem pracował kto inny i nie miał zielonego pojęcia co robią koledzy. Jedynie grill jest ładny, choć też jakoś nie bardzo pasuje. No i felgi. Steinmetz mógłby wypuścić już jakiś nowy wzór. Ten sam wygląd od 10 lat, jedynie zwiększany rozmiar... to już jest nudne. Wiecie co?? Po tym wszystkim co widziałem do tej pory stwierdzam, że Astra III jest nietuningowalna. Nawet OPC wygląda wsiowo
Opel Vectra FUN napisał(a): Takie bryki to tylko umie zrobić firmowy tuner Opla
Tak się składa, że Steinmetz nie jest firmowym tunerem Opla, jest nim Irmscher. 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Nie, 26.06.2005, 16:57 |
|
 |
|
Reanimator
|
popieram wila, lorda i sayo nara,ona jest brzydka,nie jest to tuning na +
|
| Nie, 26.06.2005, 17:03 |
|
 |
|
polac
|
A czasmi to nie Schteimetz jest jedny z tunerów Opla (Irmscher główny ale też wypas)
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Nie, 26.06.2005, 20:21 |
|
|