|
|
Obecny czas: Pią, 22.05.2026, 3:59
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Porsche LMP2
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 21.06.2005, 20:10 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
kolejny popie***lacz na tory...
_________________ ExoticCars.pl
|
| Wto, 21.06.2005, 20:11 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Ciekawe jak się spisze w przyszłorocznym Le Mans  o ile wystartuje 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 21.06.2005, 20:13 |
|
 |
|
Reanimator
|
Kobi napisał(a): Ciekawe jak siÄ™ spisze w przyszĹ‚orocznym Le Mans  o ile wystartuje 
siÄ…dzie po paru godzinach
|
| Wto, 21.06.2005, 20:46 |
|
 |
|
Wilu
|
No cóż kolejna ścigałaka 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 22.06.2005, 8:46 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Reanimator napisał(a): Kobi napisał(a): Ciekawe jak siÄ™ spisze w przyszĹ‚orocznym Le Mans  o ile wystartuje  siÄ…dzie po paru godzinach
Z takim doświadczeniem jakie ma Porsche w startach w LM? Wątpię 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 22.06.2005, 8:53 |
|
 |
|
Reanimator
|
el_payaco napisał(a): Reanimator napisał(a): Kobi napisał(a): Ciekawe jak siÄ™ spisze w przyszĹ‚orocznym Le Mans  o ile wystartuje  siÄ…dzie po paru godzinach Z takim doĹ›wiadczeniem jakie ma Porsche w startach w LM? WÄ…tpiÄ™ 
he mercedes też robił auta ....i ....... jedno odleciało
zobaczymy,wiesz że na takim wyścigu wszystko jest możliwe
|
| Śro, 22.06.2005, 10:07 |
|
 |
|
Wilu
|
|
| Czw, 23.06.2005, 21:32 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
czemu poĹĽegnalna??
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 23.06.2005, 21:41 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
Seth napisał(a): czemu poĹĽegnalna??
czytaj jego podpis... 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Czw, 23.06.2005, 21:43 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
To auto i tak nie pokona zwycięzce Audi R8
w tym roku chyba znów Audi wygrało LeMans
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 23.06.2005, 21:57 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
spider napisał(a): czytaj jego podpis... 
już doczytałem 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 23.06.2005, 22:01 |
|
 |
|
Reanimator
|
Seth napisał(a): czemu poĹĽegnalna??
dzisiaj widział coś co nie było mu dane widzieć,i tak oto go zakopali w lesie
a najpierw wywieźli tym co widział 
|
| Czw, 23.06.2005, 22:21 |
|
 |
|
Wilu
|
Reanimator napisał(a): Seth napisał(a): czemu poĹĽegnalna?? dzisiaj widziaĹ‚ coĹ› co nie byĹ‚o mu dane widzieć,i tak oto go zakopali w lesie a najpierw wywieĹşli tym co widziaĹ‚ 
Ty się śmiej, wieczorem jak szedłem do młodej znów to widziałem 
|
| Czw, 23.06.2005, 22:32 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
johny napisał(a): w tym roku chyba znĂłw Audi wygraĹ‚o LeMans
Zgadza się  Wygrało Audi .
|
| Pią, 24.06.2005, 8:41 |
|
 |
|
ToHrn
Samochód: Alfa Romeo GT
|
Kobi napisał(a): Ciekawe jak siÄ™ spisze w przyszĹ‚orocznym Le Mans  o ile wystartuje  Jest na to duĹĽa szansa, bo Porsche odchodzÄ…c z LM24H pod koniec ubiegĹ‚ego wieku, 'odgraĹĽaĹ‚o' siÄ™ ĹĽe wrĂłci tam na poczÄ…tku XXI w.  . Mam nadziejÄ™, ĹĽe to jest wĹ‚aĹ›nie maĹ‚a prezentacja tego co bÄ™dziemy mogli ujrzeć juĹĽ za rok i oby tak byĹ‚o  . Co wiÄ™cej, podobno Lamborghini i kilka innych firm, przebÄ…kiwaĹ‚o coĹ› o starcie w przyszĹ‚ym roku w LM24H  . PoĹĽyjemy zobaczymy, ale mam nadziejÄ™, ĹĽe te plotki siÄ™ speĹ‚niÄ…. A jest to bardzo potrzebne, bo w tej chwili LM24H, ciężko mi to mĂłwić, ale zeszĹ‚o na 'psy'  . W klasie LMP 1 i 2 brak jakichkolwiek 'fabryczniakĂłw', a nawet jak siÄ™ zdarzaĹ‚y w poprzednich latach (Audi, MG, Bentley) to byĹ‚o ich jak na lekarstwo. W tej chwili tylko LM GT1 oferuje zespoĹ‚y fabryczne, w tym roku "aĹĽ" 2: Chevrolet i Aston Martin. W poprzednich latach teĹĽ nie byĹ‚o lepiej  . Dla mnie era LM minęła w latach '90 i na poczÄ…tku XXI w., kiedy t mogliĹ›my oglÄ…dać takie samochody jak: Mazda, Honda, McLaren, Ferrari, Porsche, Chrysler, Nissan, Toyota,Porsche, Mercedes itd. I nawet jak nie wszystkie byĹ‚y zespoĹ‚ami fabrycznymi, to byĹ‚o tych aut duĹĽo, tzn. mieliĹ›my zróżnicowanie marek, a teraz ilość tych marek moĹĽna policzyć na palcach jednej rÄ™ki  . Upatrywać moĹĽna tego w tym, ĹĽe spora część tych firm uciekĹ‚a do bezpĹ‚odnego i beznadziejnego w tej chwili F1 (dziÄ™kujemy Ci FIA  ). Ale mam nadziejÄ™, ĹĽe wkrĂłtce to wszystko siÄ™ zmieni i znĂłw bÄ™dziemy mogli obserwować i emocjonawać siÄ™ walkÄ… pomiÄ™dzy najwiÄ™kszymi legendami LM24H  !!! Reanimator napisał(a): siÄ…dzie po paru godzinach
A od kiedy oglÄ…dasz LM24H?? Ponadto, nie porĂłwnuj Merca do Porsche, bo Porsche nie wypuszcza na rynek przewracajÄ…cych siÄ™ aut i takich w ktĂłrych podczas jazdy maska "katapultuje" siÄ™ na przedniÄ… szybÄ™  .
_________________ -- Pozdrawiam, Tomek "ToHrn" EgoCar.pl
|
| Pon, 27.06.2005, 16:12 |
|
 |
|
Reanimator
|
Viper mnie już dawno interesował LeMans 24,lubie ten wyści i zawsze sledziłem relacje na eurosporcie
|
| Pon, 27.06.2005, 20:45 |
|
 |
|
ToHrn
Samochód: Alfa Romeo GT
|
Reanimator napisał(a): Viper mnie juĹĽ dawno interesowaĹ‚ LeMans 24,lubie ten wyĹ›ci i zawsze sledziĹ‚em relacje na eurosporcie
No to co takie banialuki o Porsche opowiadzasz  ??!!
P.S.
I nie Viper, bo Vipera juĹĽ nie ma  !!!
_________________ -- Pozdrawiam, Tomek "ToHrn" EgoCar.pl
|
| Wto, 28.06.2005, 0:20 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
ToHrn napisał(a): I nie Viper, bo Vipera juĹĽ nie ma !!!
I dobrze, i tak go nigdy nie lubiłem
joke 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 28.06.2005, 8:38 |
|
 |
|
INTEGRALE
|
|
| Sob, 02.07.2005, 23:22 |
|
|