Ktoregos razu zaczelo mi sie nudzic i zaczolem sobie grzebac cos tam w grafice 3D, napoczatku mi nie wychodzilo ale po 1.5 roku doszedlem do perfekcji i powstaje cos takiego. (Tak na marginesie to nimi mozna pojezdzic sobie w "18 Wheels of steel: pedal to the metal").
Na pierwszym obrazku widzicie Man`a tga w specyfikacji 5-star, na nastepnym w wersji ciagniga balastowego (41.660), a na ostatnim moj biezacy nieukonczony jeszcze projekt Renault Premium.
Wto, 24.05.2005, 13:36
Sonsiatt
Wow!! Swietna robota.Prezentuja sie swietnie.Ja dopiero zaczynam swoja przygode z ZModelerem.Poczatki sa rzeczywiscie trudne.Ale gratuluje samozaparcia i swietnych prac.
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
Też kiedyś próbowałem, niestety się zagubiłem skończyłem na bardzo prostych projektach
- 3d studio maxik mnie pokonał
:mrgreen:
w jakim to programie
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
Wto, 24.05.2005, 16:25
Piterus_123
jeszcze jeden projekcik dozuce bo wlasnie przed chwila ukonczylem.
Pią, 27.05.2005, 15:20
Sonsiatt
Kolejna swietna robota. Bedzie chrom czy normalny kolorek na beczce?
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
Pią, 27.05.2005, 16:15
Piterus_123
zobaczymy w poniedzialek bo dalem koledze zeby przekonwertowal do gry i on odpowiada za kolory
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości