|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 21:44
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2006 Holden Commodore SS V\Calais V
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 2006 Holden Commodore SS V\Calais V
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 16.07.2006, 10:28 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
SS V wygląda bardzo ciekawie.Podoba mi się jego stylistyka i wnętrze.dwu kolorowa tapicerka wyglądają przeciętnie.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 16.07.2006, 10:40 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Piękny samochód, oczywiście rwd - muszę przyznać, że czasami żałuję, że w europie nie sprzedają takich samochodów.
W SS nie podchodzi mi jedynie spoiler, mogę go przeboleć, kozacko się prezentuje, a silnik pewnie można porządnie podkręcić  .
Ogólnie ma parę fajnych smaczków jak boczne wloty powietrza, całość jest piękna i bezkompromisowa  .
_________________ Primusville
|
| Nie, 16.07.2006, 11:05 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Lubie takie dwukolorowe siedzenia ze skóry. Osiągi dość imponujące, tzn. moc i moment obrotowy. 
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Nie, 16.07.2006, 11:33 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Dlaczego HoldenĂłw nie ma w Europie... Juz chyba o tym kiedys pisalem, stylistucznie kazdy model jest wart uwagi, jest piekny...tak jak i ten 
_________________ locha lover
|
| Nie, 16.07.2006, 11:34 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
oba bardzo fajne, oczywiście z racji sportowych dodatków Commondore SS ciekawsze. Fajne te auta ale mało oryginalne, typowy styl Holdena, agresywny, kanciasty desing. Silnik V8 to trochę krok w tył, poprzednio w dużych Holdenach montowane były silniki LS2 o mocy 400 KM, zobaczymy co zaprezentuje nadworny tuner HSV.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Nie, 16.07.2006, 11:38 |
|
 |
|
stan1906
|
kenji napisał(a): Dlaczego HoldenĂłw nie ma w Europie
Odpowiednikiem np. Holdena Monaro w europie jest Vauxhall Monaro o ile siÄ™ nie myle.
|
| Nie, 16.07.2006, 11:39 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Phantom! napisał(a): Odpowiednikiem np. Holdena Monaro w europie jest Vauxhall Monaro o ile siÄ™ nie myle
Wielka Brytania to nie jest cała Europa
|
| Nie, 16.07.2006, 11:43 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Oba fajne. Szkoda że unas niedostępne bo bardzo podobaja mi sie takie sportowe, mocne sedany
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 16.07.2006, 11:47 |
|
 |
|
stan1906
|
johny napisał(a): Phantom! napisał(a): Odpowiednikiem np. Holdena Monaro w europie jest Vauxhall Monaro o ile siÄ™ nie myle Wielka Brytania to nie jest caĹ‚a Europa
Masz racje, sorry.
|
| Nie, 16.07.2006, 11:56 |
|
 |
|
Wilu
|
W SS trochę mi ta lotka przeszkadza ale generalnie bardzo ładne auta których pewnie i tak w Polsce nikt nigdy nie zobaczy 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 16.07.2006, 12:13 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Bardzo mi się podoba ten konserwatywny i spokojny design w tych Holdenach. Wnętrza również mi się niezwykle podobają, choć zdają się być lekko przestarzałe stylistycznie. Wszystkie sportowe akcenty w obu autach idealnie pasują i nadają bardzo duzo agresywności. No i do tego świetne jednostki napędowe.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 16.07.2006, 13:06 |
|
 |
|
przemekp14
Samochód: Opel Astra G
|
bardzo fajne autko silnik ok wygląd super czego jeszcze do szczescia brakuje?? kierownicy po lewej stronie i obecnosci w polskich salonach. bardzo mi sie podoba ten samochód i bardzo chciałbym widziec go na zywo ale to chyba nie mozliwe.
|
| Nie, 16.07.2006, 14:00 |
|
 |
|
stan1906
|
Cytuj: bardzo mi sie podoba ten samochód i bardzo chciałbym widziec go na zywo ale to chyba nie mozliwe.
Jak pojedziesz do anglii to zobaczysz 
|
| Nie, 16.07.2006, 14:09 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Phantom! napisał(a): Jak pojedziesz do anglii to zobaczysz
w Angli sprzedawane jest tylko Monaro, reszta HoldenĂłw tylko Australii
|
| Nie, 16.07.2006, 14:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
I to są właśnie wersje, do których przyzwyczaił nas Holden. Cudowne bryki, które w Austrailii są w zasadzie zwykłym wozidłem.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 16.07.2006, 16:19 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
SS V wygląda trochę odpustowo (szczególnie pstrokate wnętrze), spokojniejszy Calais V prezentuje się stanowczo lepiej. Auta ciekawe, ale nic ponadto.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Nie, 16.07.2006, 16:59 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 15.09.2006, 13:18 |
|
 |
|
Maniak
|
Ĺadny i silny charakterem. Takim mĂłgĹ‚bym jeĹşdzić. 
_________________ I like cars very much!
Brum, brum...........
|
| Pią, 15.09.2006, 13:22 |
|
 |
|
polac
|
Piękny  Model Commodore SS V mógłby spokojnie zastapic Vectre w Europie
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pią, 15.09.2006, 13:57 |