Wszelkie samochody, których produkcja już się zakończyła, a swoją popularnością bądź wiekiem, nie podchodzą pod Young & Oldtimery
Sob, 23.07.2005, 14:58
Niezła ale poprzednik był ładniejszy
Sob, 23.07.2005, 14:59
wdziałem ją ostatnio jak się toczyła przez miasto i wygląda bosko!
Sob, 23.07.2005, 15:00
Wspaniała limuzyna o sportowym charakterze. Piękna linia, dobre silniki, ładne wnętrze. Niestety jest niedoceniania przez klientów i dlatego jeździ jej tak mało...
Sob, 23.07.2005, 15:08
hmmm ...... zastanawiam sie czy musze wogole cos pisac:))
no dobra skoro musze to napisze....
poezja, wyczucie...finezja...szybkosc....piekno....wygoda....jezu brak mi slow:)
kocham ja, jest piekna," gdyby byla kobieta to stworzylbym z nia zwiazek mego zycia":)
Sob, 23.07.2005, 15:13
Jak dla mnie najlepszy samochĂłd w klasie.
Sob, 23.07.2005, 15:14
Guerrillero napisał(a):Jak dla mnie najlepszy samochĂłd w klasie.
juz Cie lubie:))
Sob, 23.07.2005, 15:15
auto troche niedoceniane (może dlatego nie było jej galerii) Piękna elegancka limuzyna z lekki sportowym akcentem, a po liftingu zdecydowanie zyskała na wygladzie, poprzedni przód był taki smutny.
To auto ma styl
Sob, 23.07.2005, 15:38
Dziwne , że go jeszcze nie było

Sprawdzałem i rzeczywiście nie ma . Wnętrze tej limy przypomina mi obecną 159 i nie wiem za bardzo czy srebrne wstawki pasują do limuzyny

Ale wygląd zewnętrzny jest dla mnie wspaniały

auto robi wrażenie na ulicy , wiem bo ostatnio widziałem . Tyle ...
Sob, 23.07.2005, 15:38
Jestem zdecydowanie na tak - za to co koledzy juz wczesniej napisali. Jak to stwierdzil Klarkson w TopGear - mozna mieszkac w opuszczonym domu, posiadanie AR 166 i tak zrekompensuje wszystko. Jest cos w tym - dla mnie to naprawde ladna limuzyna.
Sob, 23.07.2005, 15:43
bardzo ładna limuzyna z zacięciem, bardzo smukła i zgrabna...nie stworzyłbym z nią idealnego związku

ale jest nparawde ciekawa
Sob, 23.07.2005, 16:08
Przepiękne auto o sportowym charakterze. Miodzik.
Sob, 23.07.2005, 16:30
Reanimator napisał(a):poprzednia 166 to jest piÄ™kność!!!!!!
one się przecież tylko różnią przodem
Sob, 23.07.2005, 16:32
johny napisał(a):Reanimator napisał(a):poprzednia 166 to jest piÄ™kność!!!!!!
one się przecież tylko różnią przodem
to wystarczy
Sob, 23.07.2005, 16:34
Owszem, poprzednik miał ładniejszy przodzik, lecz ta zła nie jest. Jak dla mnie ta 166 jest pięknym autem .. Jeremy ostatnio chwalił to auto z silnikiem szescio cylindrowym ...
Sob, 23.07.2005, 16:37
tak jak napisałem wcześniej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miała małe smutne światełka i nieśmiały nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna.
Sob, 23.07.2005, 16:39
johny napisał(a):tak jak napisaĹ‚em wczeĹ›niej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miaĹ‚a maĹ‚e smutne Ĺ›wiateĹ‚ka i nieĹ›miaĹ‚y nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna.
Masz rację Johny, poprzednik był za mało wyrazisty - ot, taka cicha myszka. Obecny model wygląda duż lepiej, ciekawiej i charakterystycznie.
Sob, 23.07.2005, 16:46
markus napisał(a):johny napisał(a):tak jak napisaĹ‚em wczeĹ›niej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miaĹ‚a maĹ‚e smutne Ĺ›wiateĹ‚ka i nieĹ›miaĹ‚y nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna.
Masz rację Johny, poprzednik był za mało wyrazisty - ot, taka cicha myszka. Obecny model wygląda duż lepiej, ciekawiej i charakterystycznie.
nadajecie sie
Sob, 23.07.2005, 16:50
Reanimator napisał(a):markus napisał(a):johny napisał(a):tak jak napisaĹ‚em wczeĹ›niej wersja z obecnym przodem jest moim zdaniem o wiele ladniejsza, poprzednia wersja miaĹ‚a maĹ‚e smutne Ĺ›wiateĹ‚ka i nieĹ›miaĹ‚y nosek, ta jest zdecydowanie bardziej agresywna.
nadajecie sie
do czego?