Obecny czas: Czw, 25.06.2026, 17:15

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 335 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Następna
NIEWYPAŁY godne zainteresowania 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Samochód: Saab 9-3
ja mam moze troche kontrowersyjny typ bo mozliwe ze nie bylo zalozeniem tworcow aby auto sprzedalo sie w kosmicznej ilosci ale wrzuce
opel tigra
auto ladne w miare niezawodne i niezbyt drogie a wcale tego tak duzo nie jezdzi no na moj gust to przeciez powinno byc tego tyle co calibr aby mowic o sukcesie
nie wiem czy auto doczekalo chociaz do liftu

Wto, 04.12.2007, 10:46
Awatar użytkownika

Miejscowość: Springfield
jeżeli chodzi ci o tigrę "jedynkę" to słyszałem, że świetnie się sprzedawała, gorzej było już z obecną tigrą twin top, tutaj podobno nie jest za ciekawie.

Wto, 04.12.2007, 20:42
Moderator
Awatar użytkownika

Tigry na pewno więcej jeździ (przynajmniej w okół mnie całkiem sporo tego) niż Fordów Puma.

Wto, 04.12.2007, 20:50
Awatar użytkownika

Miejscowość: SG
Samochód: 323F (BJ)
jeden z "ulubionych" samochodĂłw Top Gear

Image

Śro, 05.12.2007, 10:46
Awatar użytkownika

Samochód: Passat 3BG TDI 131PS

Image

Samochód z górnej półki i w sumie nawet ciekawa alternatywa dla Audi BMW czy Merca, ale VW zawalił całkiem promocje tegoż modelu, no i trochę nie pasuje mi samochód za 0,5 mln zeta wywodzący się spod znaku samochdów dla ludu... Może dlatego się nie przyjął...

Pią, 21.12.2007, 15:01
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jelenia Góra
Samochód: Nadal ich za mało..
no i trochÄ™ nie pasuje mi samochĂłd za 0,5 mln zeta wywodzÄ…cy siÄ™ spod znaku samochdĂłw dla ludu

Nie musi Ci pasować...

Ten samochód z pewnością nie powinien trafić do tego tematu. Jeździ tego mało bo jest bardzo drogi, a idealny dosłownie... to moje zdanie.

Pią, 21.12.2007, 17:47
Awatar użytkownika

Samochód: Schuka-B
Ten samochód z pewnością nie powinien trafić do tego tematu. Jeździ tego mało bo jest bardzo drogi, a idealny dosłownie... to moje zdanie.

...wręcz przeciwnie, idealnie pasuje do tematu, co sam zresztą napisałeś. Phaeton jest rynkowym niewypałem, sprzedaż idzie cieniutko, a mimo tego jest świetnym (jak na VW) samochodem dopracowanym idealnie w każdym szczególiku (co przyznaję razem z uwielbieniem do tego samochodu mimo wielkiej niechęci do tej marki)

- mastah Jonas

Pią, 21.12.2007, 19:08
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
dokładnie. To najlepszy przykład "niewypału godnego polecenia" Samochód jest po prostu świetny, natomiast zupełnie się nie przyjął na rynku

Pią, 21.12.2007, 19:29
Awatar użytkownika

Samochód: Passat 3BG TDI 131PS
To najlepszy przykład "niewypału godnego polecenia"

Też tak uważam, dlatego go tutaj zamieściłem, pomimo tego że Phaeton chyba dalej schodzi z taśm (choć czytałem jakiś czas temu, że w 2007 VW miał zakończyć produkcję). Fura jest naprawdę niesamowita, ale musicie przyznać, że jest niewypałem rynkowym w 100%, i nie jest to winą samochodu tylko firmy, gdyż nie potrafili bądź co bądź udanego samochodu należycie wypromować.

Sob, 22.12.2007, 9:44
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
Post Re: NIEWYPAŁY godne zainteresowania
Image
VW Polo Harlekin :wink:
I VW Golf Harlekin :wink:
Image

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Pon, 11.02.2008, 15:14
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Samochód: służbowy ;)
Alfisti4ever napisał(a):
Image

Czemu to jest niewypał. Limitowana edycja była jak wiele innych. W seicento było coś podobnego w dwóch kolorach nazywało się Brush bodajże. Teraz to nawet poszukiwany towar przez znawców jak wszystkie edycje limitowane aut.

Pon, 11.02.2008, 15:30
Awatar użytkownika

Miejscowość: Racibórz
Samochód: 126p 652ccm
U mnie w mieście jeździ taki Harlekin Polo , szczerze to nie chciałbym tym jeździć :roll:
Poza tym w SC było to dwu kolorowe i jescze jakoś to było skomponowane i wyglądało to na coś .
Z Harlekinem to jak by ktoś pojechał za łom i z każdego polo wziął jakąś część :lol:

Pon, 11.02.2008, 15:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław
To Polo wygląda jkby było na szrocie złożone z kilku innych :lol:

Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!

Pon, 11.02.2008, 20:45
Awatar użytkownika

Miejscowość: Springfield
gibki8 napisał(a):
To Polo wygląda jkby było na szrocie złożone z kilku innych :lol:

ale jakie to praktyczne, jeżeli ktoś Ci obije np. błotnik to nawet nie musisz się trudzić ze znalezieniem odpowiedniego koloru, pakujesz co znajdziesz :)

Pon, 11.02.2008, 22:50
Awatar użytkownika

Alfisti4ever napisał(a):
Image
I VW Golf Harlekin :wink:
Image

Widziałem taki w Olsztynie i sobie myślę, co za debil sobie tak pomalował auto.
JuĹĽ wiem, ĹĽe to VW :evil:

Pon, 11.02.2008, 22:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: szwedzka cegła
Roomcajs napisał(a):
jeżeli ktoś Ci obije np. błotnik to nawet nie musisz się trudzić ze znalezieniem odpowiedniego koloru, pakujesz co znajdziesz :)

Nie no jak wstawisz taki kolor jak sąsiednie drzwi to będzie już zupełnie jak ze szrotu wyglądał :P A tak jak dużo kolorów to przynajmniej można się domyślić, że to jakiś zabieg artystyczny :P

Pon, 11.02.2008, 22:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: Racibórz
Samochód: 126p 652ccm
ZASADNICZE PYTANIE : Jaki to ma kolor w dowodzie :>

Pon, 11.02.2008, 22:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
w dowodzie juĹĽ nie ma kolorĂłw :)

Pon, 11.02.2008, 23:46
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
Wczoraj ogladałem na tvn turbo stary top gear i pokazywali c3 puriel. Wg mnie ten samochod jest maksymalnym niewypalem. Stylizacja jest dyskusyjna ale system składania dalchu mozna uznac za totalne dno. Jest nie praktyczny i zle rozwiazany. Trzeba zostawic elementy w domu a gdy zaskoczy nas deszcz...hm pozostaje moknac. W zwiazku z tym dachem auto jest unikatowe bo nikt tego syfu nie chciał kupic. Pug w swoim modelu 206 zastosował sztywny dach i dzieki temu sprzedawał sie swietnie.

Image

Wto, 12.02.2008, 10:46
Awatar użytkownika

Samochód: Schuka-B
Robak napisał(a):
c3 puriel. Wg mnie ten samochod jest maksymalnym niewypalem.

...więc dlaczego uważasz, że jest niewypałem godnym zainteresowania? Jedyny problem z tym dachem, to kwestia zdejmowanych łuków dachowych, sam pomysł i wykonanie przesuwanego i składanego do bagażnika dachu jest świetny i działa rewelacyjnie. Fakt, że samochód jest (był?) wielkim niewypałem, ale mimo tego "parę" sztuk po Polsce jeździ. Według mnie samochodzik jest świetny, na pewno super pomysł na samochód dla kobiety, albo "drugi w rodzinie".

- mastah Jonas

Wto, 12.02.2008, 11:25
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 335 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Następna