Wszelkie samochody, których produkcja już się zakończyła, a swoją popularnością bądź wiekiem, nie podchodzą pod Young & Oldtimery
Czw, 09.09.2004, 19:01
Samochód ma kupe lat ale tylko lekki lifting wystarczył

Mi siÄ™ podoba

Japońska szkoła

Zwłaszcza tylne lampy wydają mi się oryginalne
Czw, 09.09.2004, 19:43
Genialny samochód - dla mnie 100 kroć lepszy niż 3000GT

choć i trzy diamenty mają piekne auto - wracając jednak do NSX`a auto jest MEGA - lifting dla mnie zepsół jego wygląd - ale i tak sylwetke ma wręcz genialną

i nie bez powodu nazywany jest japońskim Ferrari

Silniczek mógłby spokojnie osiągnąć 350 koni jednak japońskie przepisy ograniczają go do 282 - naszczęscie są tunerzy którzy robią to za fabryke
Czw, 09.09.2004, 19:46
A ta wersja jeszcze piękniejsza!!!!

A 3000GT to zawsze bedzie mi się podobać bo mam miłe wspomnienia z tym autkiem
Czw, 09.09.2004, 19:59
Dzięki Wilu

.. co do tego autka ... e tam .. co to mówic .. po prostu jest wspaniały , piekny ii wogóle :mrgreen: ja go kocham :mrgreen:
Czw, 09.09.2004, 20:12
DeusZ napisał(a):Genialny samochĂłd - dla mnie 100 kroć lepszy niĹĽ 3000GT

choć i trzy diamenty mają piekne auto - wracając jednak do NSX`a auto jest MEGA - lifting dla mnie zepsół jego wygląd - ale i tak sylwetke ma wręcz genialną

i nie bez powodu nazywany jest japońskim Ferrari

Silniczek mógłby spokojnie osiągnąć 350 koni jednak japońskie przepisy ograniczają go do 282 - naszczęscie są tunerzy którzy robią to za fabryke

tak ... własnie zwrocilem uwage .. nawet lexusy z V8 mają .. najwięcej 286 km ! ... NSX jest wspaniała :mrgreen: .. gdyby nie te przepisy .. ho ho ho

.. co to by było

.... gdyby zwiększyli w nim moc ... prędkosc maksymalna by wynosiła jakies 300 .. jak nie więcej '' Japońskie Ferry '' :mrgreen:
Czw, 09.09.2004, 20:21
Jedno z najcudowniejszych i najładniejszych aut jakie istnieją

jak dla mnie

. Nie ma takiej galerii?
Czw, 09.09.2004, 20:22
Ice napisał(a):Nie ma takiej galerii?

Nie, bo szukałem ze trzy razy na całym forum i nie znalazłem
Czw, 09.09.2004, 20:23
Wilu napisał(a):Ice napisał(a):Nie ma takiej galerii?

Nie, bo szukałem ze trzy razy na całym forum i nie znalazłem
hehe .. ja tez szukałem .. byla tylko galeria.. z ztuningowaną wersją ...
Czw, 09.09.2004, 20:36
za**bista furka mam jej zdjęcie (tylko przed liftem)jak byłem na targach poznańskich
Czw, 09.09.2004, 20:42
Wypasik
Czw, 09.09.2004, 21:18
Te japońskie przepisy są tak głupie, że aż głowa mała. Ja nie wiem, że w Japonii nie ma czegoś takiego jak u nas Trybunał Konstytucyjny. Przecież to jest jawne ograniczanie konkurencji. Nie wierzę, że ten przepis nie łamie japońskiej konstytucji. To nie możliwe, bo konstytucję pisali im Amerykanie, a oni na pewno musieli wpisać do konstytucji wolność konkurencji. Nawet u nas taki przepis by przepadł.
Sob, 11.09.2004, 21:35
piękny, kolejny samochód, którego bym chciał.
Śro, 17.11.2004, 14:16
Dawno mnie nie bylo na forum...oj,dawno...

:P:P
Dla mnie NSX juz sie troche postarzal i "traci myszka" ale nadal jest w sumie w czolowce syper autek.
Śro, 17.11.2004, 14:20
Sylwetka NSX'a była na tyle doskonała, że pomimo upływu lat producent decydował się tylko na drobne zmiany. Pomimo uwag fachowców dotyczących zbyt słabej dynamiki i pozostawiającego nieco do zyczenia zawieszenia uważam, iż jest to jeden z najbardziej zasłuzonych samochodów sportowych w historii motoryzacji. Szkoda tylko, że nie przyjął się w Europie tak samo jak w USA.
Zawsze uwielbiałem ten spoiler z tyłu, te wązkie przednie światła postojowe no i oczywiście otwieranie reflektory. Smutno mie sie tylko zrobiło jak zobaczyłem te zdjęcia od el_payaco
Śro, 17.11.2004, 15:30
Ktoś kiedyś napisał o NSXie "japońskie Ferrari". Nie mogę się nie zgodzić. Auto po prostu wymiata!!!