problem tego typu, że gdy maluch sie trochę zagrzeje nie odpala. Wystarczy go lekko popchnac i pali odrazu. Nie pomogła wymiana filtru paliwa, pompy paliwowej, czyszczenie i regulacja gaźnika.Swiece maja 2 tygodnie i kable zapłonowe też z tydzień Probowałem rowniez z nowa cewka i to samo. Maluch po odstaniu troche odpala od razu bez żadnych problemów. Już mi się pomysły skończyły...
Pon, 16.08.2004, 16:38
CoX
Ja czytałem kiedyś na stronach jakiegoś fan clubu 126p że bywały egzemplarze które po wygrzaniu gasły i za chiny nie chciały zapalić a mechanicy się po głowach bili, bo na zimnym łapał bez niczego... moze masz własnie taki egzemplarz
Wto, 17.08.2004, 20:52
maestro
Bambino gaśnie.
SprawdĹĽ luzy zaworowe.
Śro, 18.08.2004, 18:57
janko
Platynka
Wymień platynkę na nową powinno pomóc.
Pon, 27.09.2004, 20:35
andrzej.depta
maestro napisał o sprawdzeniu luzów zaworowych , a ja dorzucę przerwę na przerywaczu i kąt wyprzedzenia zapłonu-będzie palił
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości