Obecny czas: Pią, 19.06.2026, 0:15

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Ford Mondeo III-climatronic... 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: wroclaw
Samochód: Ford Mondeo 02^125ps
Post Ford Mondeo III-climatronic...
Czesc...mam male pytanko...czy ktos z Was wie co oznacza symbol "LO" w climatroniku....bo nie mam zielonego pojecia o co chodzi?....reszta jest podana w temperaturach co pol stopnia celsjusza moge zmieniac...a na samym dole ze tak powiem skali pojawia sie napis "LO" co on oznacz?? pozdrawiam

Pią, 12.09.2008, 23:11
Awatar użytkownika

Samochód: Saab 9-3
Post Re: Ford Mondeo III-climatronic...
LO-Low-poniĹĽej /nisko

Nie, 14.09.2008, 0:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: wroclaw
Samochód: Ford Mondeo 02^125ps
mad4max ...no wszystko pieknie ladnie,tyle ze dalej nie wiem...czy w momencie gdy przycisne i pokazuje sie LO to czy oznacza to ze bedzie to najnizsza dostepna temperatura czy ....no wlasnie...wiec jeszcze jedno pytanie do Was...w takim razie jesli LO oznacza najnizsza temperature to gdzie znajduje sie cos czyli funkcja ktora pozwoli wdmuchiwac tylko powietrze takie jakie jest na zewnatrz...hehehe...mam juz to moje sliczne autko troche ale dopiero teraz zaczynam sie tym interesowac...pozdrawiam

Nie, 14.09.2008, 11:49

LO nie oznacza określonej temperaturym, ale maksymalne chłodzenie. Klimka będzie chłodziła na max swoich możliwości, a temperatura będzie uzależniona od jej maksymalnego stopnia schłodzenia i warunków w jakich będzie pracowała - na zewnątrz i wewnątrz auta.

Z Hi jest analogicznie, tylko w tym przypadku jest ogrzewanie wnętrza.

Pon, 15.09.2008, 15:39
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ]