Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 17:20

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Problem z pilotem w Oplu Vectra "b" 
Autor Wiadomość

Post Problem z pilotem w Oplu Vectra "b"
Witam, mam następujący problem:
Po powrocie z pracy zamknąłem auto pilotem, co spowodowało uzbrojenie alarmu, Kiedy rano chciałem otworzyć auto spotkało się to z brakiem reakcji auta na pilota. W pierwszej chwili pomyślałem, że to problem z baterią, więc ją wymieniłem. Niestety pilot nadal nie reagował. Spróbowałem więc otworzyć auto za pomocą kluczyka, lecz spotkało się to z włączeniem alarmu w samochodzie. Aby wyłączyć alarm zdjąłem klemę z akumulatora. Pilot nadal nie działa mimo tego, że ma on nowe baterie. Proszę o jakąś podpowiedź jak mógłbym rozwiązać ten problem. Z góry dziękuje...

Pią, 18.07.2008, 14:08
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sląsk
Post Re: Problem z pilotem w Oplu Vectra "b"
rok tego samochodu !! i czy chodzi o oryginalny pilot ?? bo oryginalny by zadzialal alarm trzeba dwa razy naciś jednokrotne nacisniecie powoduje jedynie zamkniecie zamków , ponowne - ryglowanie i uzbrojenie alarmu - jesli oryginalny alarm i kluczyk zaprogramuj ponownie kluczyk - wlóz do stacyjki , przekrec by sie oswieciły kontrolki i nacisnij jeden z przycisków , auto sie zamknie i oktworzy i wszystko bedzie oki - stawiasz lody jak zadziala :mryellow:

Sob, 19.07.2008, 16:01
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ]