|
 |
 |
|
Obecny czas: Śro, 01.10.2025, 12:06
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Banknot
|
 Prosze o pomoc
Witam!
Mam civic rocznik 1993 i jestem zmuszony wymienic sprzeglo moje pytanie jest nastepujace:
Czy aby zakupic sprzeglo konieczny jest rodzaj silnika czy sa one uniwersalne do jednego modelu??
Czy sprzeglo od silnika 1.5 90 km a 1.4 90km moze nie pasowac i czy warto jest kupic uzywane (na co zwracac uwage przy zakupie) czy lepiej zainwestowac w nowe. Pozdro
|
Wto, 13.11.2007, 22:25 |
|
 |
badys
Postów: 1232 Miejscowość: Podróż umiera w momencie dotarcia do celu
Samochód: służbowy
|
w życiu nie kupiłbym używanego sprzęgła, co do samego doboru po prostu idź do sklepu i zamów do swojego samochodu podając model, rocznik typ silnika itd itd, jeszcze jedno pytanie sam będziesz wymieniał czy odstawisz do mechanika jeżeli wybierzesz tą drugą opcję to po prostu niech on je kupi i tak pewnie cena dla ciebie będzie ta sama co w sklepie, mechanicy mają dodatkowe upusty,
oczywiście jeżeli wymieniać to cały kąplecik tarcza, docisk, łożysko
_________________ Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem P.S. Moją jedyną wadą jest to:, że nie mam żadnych zalet...
Najpierw sprawdź tu http://www.google.pl a potem zawracaj d**ę 161DT300; 161OD300; 161ETZ300
|
Wto, 13.11.2007, 22:49 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|