Switch to full style
Porady i pomoc dotycząca awarii, problemów i eksploatacji samochodu
Wyślij odpowiedź

PROBLEM TECHNICZNY W SEICENTO PROSZĘ O POMOC

Sob, 19.06.2004, 22:48

MAM PROBLEM I NIEWIEM CO Z NIM ROBIC I CZY SIE TYM PRZEJMOWAC POSIADAM SEICENTO 1.1 I MAM GO OD NIEDAWNA ZAUWAZYŁEM ZE TROCHE POCI MI SIE USZCZELKA MIENDZY POKRYWA OD KLAWIATURY A GŁOWICA SAMOCHODUW JEST TROCHE NAWILGOTNIONA OLEJEM TAK JAG BY SIE TROCHE POCIŁAI CZY TO JEST NORMALNE W TYCH MODELACH I CO ROBIC? DZIEKUJE Z GURY

Nie, 20.06.2004, 10:59

Boshe... nie dość że drze się Caps Lockiem to jeszcze tyle błędów... :?

Nie, 20.06.2004, 11:06

Tak dziękuje z " GURY " :lol:

Re: PROBLEM TECHNICZNY W SEICENTO PROSZĘ O POMOC

Nie, 20.06.2004, 11:27

WOJTEK napisał(a):CZY TO JEST NORMALNE W TYCH MODELACH I CO ROBIC?

Olej ma pływać w silniku a nie na silniku tak że normalne to na pewno nie jest :)

Śro, 30.06.2004, 12:01

Ja to radze sprzedać - Fiat to dobry jest jak ma gwarancje, potem niestety do żyda (niestety dla niego)

Śro, 30.06.2004, 14:45

Kubson napisał(a):Ja to radze sprzedać - Fiat to dobry jest jak ma gwarancje, potem niestety do ĹĽyda (niestety dla niego)

Jest nowy na forum a juĹĽ go lubiÄ™ HEHEHEHE :twisted:

Śro, 30.06.2004, 15:16

dzieki :wink:

pocenie pod pokrywÄ… klawiatury

Wto, 06.07.2004, 21:36

Cześć kolego jak każdy FIAT ma swoje usterki proponuje najpierw dokręcić pokrywę i gdy to niepomoże wymienić uszczelkę sądze że dasz sobie radę samemu.

Re: PROBLEM TECHNICZNY W SEICENTO PROSZĘ O POMOC

Sob, 24.07.2004, 23:47

WOJTEK napisał(a):MAM PROBLEM I NIEWIEM CO Z NIM ROBIC I CZY SIE TYM PRZEJMOWAC POSIADAM SEICENTO 1.1 I MAM GO OD NIEDAWNA ZAUWAZYŁEM ZE TROCHE POCI MI SIE USZCZELKA MIENDZY POKRYWA OD KLAWIATURY A GŁOWICA SAMOCHODUW JEST TROCHE NAWILGOTNIONA OLEJEM TAK JAG BY SIE TROCHE POCIŁAI CZY TO JEST NORMALNE W TYCH MODELACH I CO ROBIC? DZIEKUJE Z GURY

mam 1,1 od czterech lat i to jest normalne
Wyślij odpowiedź