Witam.
Mam ten sam problem juz od dluzeszego czasu z moim cc. Rozpędzam się przez kilka minut do prędkości rzedu 60km.Na wolnych obrotach chodzi swietnie nie ma mocy na wyzszych.Przebieg to 140 tys. 1997rok Co może być przyczyną powyższych objawów????????mechanicy rozkladaja rece na ten przypadek:(napisze moze co juz wymienilem:
GAĹąNIK Z AISANA NA FOS-to miala byc ta usterka po diagnozie mechanikow a teraz mam gaznik na sprzedaz,jak by ktos chcial to pisac.Dla jasnosci sprawdzalem pare gaznikow bo twierdzili ze zakupiony tez jest nie sprawny.
POMPA PALIWA
SWIECE,KABLE,MODULY OGOLNIE CALA ELEKTRYKE Z PRZODU
WYKRECONY BYL KATALIZATOR
WYMIENILEM NAWET ROZRZAD GDY BYL SPRAWDZANY WALEK ROZRZADU CZY NIE JEST WYTARTY
CISNIENIE W GARKACH 10,5 W KAZDYM CISNIENIE OLEJU ROWNIEZ O.K
Mechanicy juz nawet nie chca zagladac jak opisuje im co tam bylo wymienione wycofuja sie odrazu twierdzac ze nie lubia poprawiac po kims:(
Znajomy zasugerowal mi ze mozliwe ze jest woda w ukladzie paliwowym dolalem paliwa ale bez zmian CZY TO MOZE BYC WODA JAK TO SPRAWDZIC I JAKIE SA WTEDY OBJAWY??? bo ja juz nie mam sil na to glĂł... !!!
jak mi sie przypomni co tam jeszcze wymienilem to dopisze.
Dodam jeszcze ze usterka nastapila nagle samochod stal pare dni naprawiany byl rozrusznik a potem juz nie chodzil normalnie
PROSZE O JAKIES WSKAZOWKI JEZELI KTOS JESZCZE OGLADA TA STRONKE
maila
hprzemo@o2.pl