|
 |
 |
|
Obecny czas: Nie, 21.06.2026, 16:44
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
mp
|
 peugeot 405
Mam problem z dmuchawą powietrza w 405 podobmo wszystko jest sprawne a nie działa.
|
| Pią, 20.02.2004, 11:35 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
W ogóle nie działa, czy tylko nie ma jednego lub dwóch biegów?? Jeżeli nie ma niektórych biegów to na 99,99% poszedł rezystor nastawny dmuchawy. Jeżeli nie działa w ogóle, to może też być ten rezystor, padnięty silnik lub poprostu odłączyło się zasilanie. Sprawdź jeszcze bezpiecznik i przekaźnik. Chyba nic innego nie może być przyczyną, chyba że Peugeot jakieś patenty tam uskutecznił.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pią, 20.02.2004, 19:35 |
|
 |
|
Gość
|
Dzięki z odpowiedź, nie działa w ogóle i chyba już wiem tam jest jakiś moduł sterujący nawiewem i ogrzewaniem (podobno) tylko muszę znaleśćmech. który to naprawi
|
| Sob, 21.02.2004, 11:53 |
|
 |
|
alisser
|
 peugeot405
tam nie ma rezystorów tylko jest moduł elektroniczny.na pewno poszedł tranzystor wykonawczy miałem to samo.nie pamiętam już jaki odpowiednik wstawiłem,ale jest tam chyba tranzystor darlingtona.w
|
| Nie, 29.02.2004, 11:59 |
|
 |
|
maestro
|
 Re: peugeot405
alisser napisał(a): tam nie ma rezystorĂłw tylko jest moduĹ‚ elektroniczny.na pewno poszedĹ‚ tranzystor wykonawczy miaĹ‚em to samo.nie pamiÄ™tam juĹĽ jaki odpowiednik wstawiĹ‚em,ale jest tam chyba tranzystor darlingtona.w
Może być tranzystor.Natomiast tranzystor darlingtona jest stosowany w stopniu końcowym układu zaołonowego.
|
| Pią, 05.03.2004, 20:14 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|