|
 |
 |
|
Obecny czas: Nie, 21.06.2026, 11:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
jak wyregulować zapalanie swiatła?
| Autor |
Wiadomość |
|
nimb
|
 jak wyregulować zapalanie swiatła?
mam problemik a mianowicie po zmianie tarcz i klockow w golfie I śilnik 1.5 żeby zaświeciło się światło stopu trzeba bardzo mocno nacisnąć pedał gdzie znajduje się regulator od tych swiateł?
|
| Śro, 11.02.2004, 20:23 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Regulator?? A co to takiego?? "Włącznik" jest pod pedałem hamulca, jak w każdym samochodzie.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Czw, 12.02.2004, 0:06 |
|
 |
|
NIMB
|
nio właśnie tylko w tym problem ze nie ma takiego dzyndzelka czy innego włącznika jak np w golfie II
|
| Czw, 12.02.2004, 14:51 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Zawsze jest koło pedału hamulca. Może trzeba deskę ściągnąć, nie wiem, może być wyżej. Pi****e patenty VW.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Czw, 12.02.2004, 14:57 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|