|
|
Obecny czas: Śro, 17.06.2026, 18:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Mocne maluchy z koncernu VW po tuningu
|
| Autor |
Wiadomość |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
_________________ PB RWD jest wysoko
Ostatnio edytowany przez bartez, Nie, 04.03.2012, 17:37, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 04.03.2012, 16:57 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
 Re: Mocne maluchy z koncernu VW po tuningu
Wziąłbym Polo, w serii. Wydawanie 30k euro na popierdółkę obwieszoną spoilerami jak z okładki magazynu tuningowego z 1999 roku to jakieś nieporozumienie...
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Nie, 04.03.2012, 17:28 |
|
 |
|
Michae
|
Skodzie i Seacie podziękujemy. Głos na VW, chociaż Audi też wygląda świetnie. W tych konfiguracjach oczywiście 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Nie, 04.03.2012, 17:34 |
|
 |
|
zygix
Samochód: Viggen
|
1.Ibiza 2.Polo 3.A1 4.Fabia Z ciekawości który to który  ABT to Audi chyba a reszta 
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=2PU488
|
| Nie, 04.03.2012, 17:41 |
|
 |
|
bartez
|
Na samej gĂłrze masz napisane; Abt Audi, SST Seat, Milotec Skoda i Rieger Polo.
|
| Nie, 04.03.2012, 17:44 |
|
 |
|
zygix
Samochód: Viggen
|
Ano tak 
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=2PU488
|
| Nie, 04.03.2012, 18:11 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Ciężki wybór, ale nie dlatego, że to są takie wspaniałe auta, ale raczej na zasadzie "mniejszego zła". Już chciałem napisać Milotic, ale zauważyłem brewki na reflektorach i te tragiczne progi. Potem przeszedłem na Polo, ale zobaczyłem to wystającą wargę z przodu. Też już dziękuje. Szkoda komentować to Ibizę. Ostatnie zdjęcie mówi samo za siebie, Siatex rulez. Świetnie będzie się prezentować pod remizą w Kolczygównie. Także najlepiej prezentuje się Audi A1. Tylko ten wydech przeniósłby bardziej na prawo lub lewo stronę. Tylko on z kolei kosztuje śmiesznie duże pieniądze, których wg mnie nie jest wart. Wybieram A1 od ABT, ale tylko wirtualnie i bo nie wieje wsią, ale w złym tego słowa znaczeniu.
|
| Nie, 04.03.2012, 18:43 |
|
 |
|
choopster
|
4. Seat - wyglÄ…d to jakieĹ› nieporozumienie 3. Skoda - j.w. ale trochÄ™ mniej. 2. VW - tragedii nie ma, ale mimo to wolÄ™ seryjne GTI. 1. Audi - wiadomo, ABT robi robotÄ™, tutaj nie ma wyjÄ…tku. kozak.
|
| Nie, 04.03.2012, 19:26 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
A1, CzujÄ™ prestiĹĽ
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 04.03.2012, 19:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Do każdego z nich powinni dodawać czapkę z daszkiem i adidasy. Głos na Skodę za najbardziej przyzwoitą cenę.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 04.03.2012, 20:26 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
A ja nie patrzyłem na ceny Biorę Polówkę za urodę
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Nie, 04.03.2012, 22:18 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
Cupra - za historię. Pierwsza była jednym z obiektów marzeń.
A1 - od razu się rozwiedź/rozstań i znajdź chłopaka.
VW - Polo brzydkie nie jest, ale przy Cuprze zuo.
Fabia - wąs, beret i luźne podejście do ruchu drogowego - do piekła.
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Nie, 04.03.2012, 23:20 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
Ice napisał(a): Do kaĹĽdego z nich powinni dodawać czapkÄ™ z daszkiem i adidasy. GĹ‚os na SkodÄ™ za najbardziej przyzwoitÄ… cenÄ™. CoĹ› tu kit wciskasz, bo mĂłj gĹ‚os poleciaĹ‚ na SkodÄ™ i pĂłki co jestem jedyny.  OczywiĹ›cie dla jaj, bo mnie na wymioty zbiera jak widzÄ™ te wymysĹ‚y wieĹ› tuningu.
|
| Pon, 05.03.2012, 12:02 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Napisałem posta i zapomniałem zagłosować 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 05.03.2012, 12:03 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Polo wyglÄ…da najlepiej, normalnie i po tuningu. Seat to jakaĹ› patologia.
_________________ locha lover
|
| Pon, 05.03.2012, 12:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
kenji napisał(a): Seat to jakaĹ› patologia. Nie wiem kolego co masz do politologii. ChÄ™tnie z tobÄ… podyskutuje na temat co ty studiujesz. Zapraszam na PW.
|
| Pon, 05.03.2012, 12:50 |
|
 |
|
bartez
|
Seat mega wiocha zwłaszcza z tyłu. Skoda nie nadaje się do tuningu, tylko do wożenia ziemniaków z działki. Z pozostałej dwójki głos na Polo, ale wolałbym zwykłe GTI.
|
| Pon, 05.03.2012, 20:55 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Wszystkie są mniej lub bardziej skrzywdzone, najmniej chyba Audi i na nie głos
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 05.03.2012, 22:27 |
|
 |
|
BmwM5
|
skoda, najtańsza, i najbardziej cichociemna. szkoda że nie ma awd... a i dodatkowa para drzwi też jest sporym plusem.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Śro, 07.03.2012, 6:00 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
bartez napisał(a): Seat mega wiocha zwĹ‚aszcza z tyĹ‚u. dokĹ‚adnie BmwM5 napisał(a): skoda, najtaĹ„sza, i najbardziej cichociemna. akurat moim zdaniem audi jest najbardziej "cichociemne", a seat najbardziej pali w oczy bodykitem
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 07.03.2012, 8:12 |
|
|