|
|
Obecny czas: Nie, 26.04.2026, 17:31
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 18 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
wojtas23
Samochód: Volvo 940 kombi 2.0T
|
 4 szybkie kabriolety
_________________ www.diecastclub.pl
|
| Pią, 10.09.2010, 19:16 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
 Re: 4 szybkie kabriolety
Wybór może byc tylko jeden: FERRARI Kolejne miejsce Jaguar praktycznie na równi z Porsche, moze z delikatną przewaga Jaguara. Ostatnie oczywiście Audi.
|
| Pią, 10.09.2010, 19:26 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
W zasadzie mogę się podpisać pod opinią przedmówcy 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pią, 10.09.2010, 19:35 |
|
 |
|
choopster
|
4. Jaguar - no jakoś IMO poniżej poziomu konkurencji.. niby cena podobna, osiągi podobne, wykonanie też.. ale jakoś nie wiem czemu nie potrafi się u mnie przebić 3. Porsche - masówka. aczkolwiek nadrabia genialną trakcją 2. Audi - minimalny przegrany. jeździ lepiej od F, wygląda zdecydowanie lepiej.. ale brak mu magii, otoczki  1. Ferrari - designem nie urywa, ale nie jest też brzydka  prowadzi się średnio, ale nie aż tak tragicznie  nadrabia to znaczkiem, wnętrzem.. całą swoją otoczką. prestiżem.
|
| Pią, 10.09.2010, 19:37 |
|
 |
|
Carman
Samochód: '83 Fiat 126p
|
W tej sesji Ferrari nie prezentuje się aż tak atrakcyjnie jak zwykle, ale i tak głos na niego. Długo myślałem nad Audi. To zupełnie co innego, ale też mi się podoba. Porsche niewiele dalej za nimi. Technicznie doskonałe, ale czegoś zabrakło. Jaguar XK tak, XKR już nie. To auto po prostu nie pasuje mi na sportowca.
_________________ EcoNegative
|
| Pią, 10.09.2010, 19:51 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Głos na Ferrari. Za R8 kompletnie nie przepadam, do Porsche mam szacunek ale jestem miłośnikiem włoskich nie niemieckich samochodów  Jaguar ładny aczkolwiek jakoś mi nie pasuje do tej stawki  Ferrari za wygląd, osiagi i włoskie pochodzenie 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 10.09.2010, 20:33 |
|
 |
|
Dżony
|
choopster napisał(a): 2. Audi - . jeĹşdzi lepiej od F 1. Ferrari - prowadzi siÄ™ Ĺ›redni ale nie aĹĽ tak tragicznie JeĹşdziĹ‚eĹ› tymi samochodami? a jeĹ›li nie to po czym wysnuwasz takie wnioski? GĹ‚os na Ferrari 
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Pią, 10.09.2010, 22:56 |
|
 |
|
kulikowski
|
4. Audi - za to ĹĽe jest niemiecki i za to ze jest z VAG-u 3. Porsche - za to ĹĽe jest niemiecki 2. Ferrari - mimo, iĹĽ obecna stylistyka mi nie podchodzi, to jednak dobrze zrobione auto 1. Jaguar - za to ĹĽe jest angielskie, zadziorne auto z pazurem
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
|
| Pią, 10.09.2010, 23:52 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
Patrząc na zdjęcia można dojść do wniosku, że fotograf nie lubi Ferrari, bo ich najmniej napstrykał i większość nie powala. A to właśnie Ferrari IMO jest najlepszą propozycją z tej czwórki.
|
| Pią, 10.09.2010, 23:53 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Głos na Ferrari - atrakcyjny dizajn w połączeniu większym niż u rywali prestiżem i egzotyką marki.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Sob, 11.09.2010, 7:08 |
|
 |
|
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
4. Ferrari. Ten model jest dla mnie poprostu brzydki. I jednoczeĹ›nie jest najsĹ‚abszy w tym porĂłwnaniu. 3. Audi. Tez nie ma wogĂłle wyglÄ…du i nie lubie tego modelu. 2. Jaguar. Ĺadny ale najwolniejszy. 1. Porsche. Klasyka, najlepsze przyĹ›pieszenie i wedĹ‚ug mnie najĹ‚adniejszy.
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
|
| Sob, 11.09.2010, 9:52 |
|
 |
|
choopster
|
DĹĽony napisał(a): JeĹşdziĹ‚eĹ› tymi samochodami? a jeĹ›li nie to po czym wysnuwasz takie wnioski? Znam czĹ‚owieka, ktĂłry w garaĹĽu ma m.in. SL 63 AMG oraz Ferrari California. Jego zdaniem (ale nie tylko, duĹĽo osĂłb, ktĂłre jeĹşdziĹ‚o tymi autami tak twierdzi), Mercedes jeĹşdzi duĹĽo lepiej od Ferrari. Natomiast R8 uwaĹĽane jest w tej kwestii za lepsze od SL. Tak wiÄ™c siłą rzeczy jeĹşdzi rĂłwnieĹĽ lepiej od tego Ferrari 
|
| Sob, 11.09.2010, 10:04 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Wszystkie są takie... wiecie, dla gwiazd, piłkarzy i playboyów... Gdyby to były coupe miałbym może inne kryteria, ale tak, to pokieruję się głównie wizerunkiem, klimatem. Głoś na Jaguara, najmniej głupio bym się w nim czuł. To bardzo piękne auto poza tym, czego o reszcie niezabardzo można powiedzieć.
|
| Sob, 11.09.2010, 10:48 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Głos na Porsche. Bardzo lubię 911 w każdej odmianie. 2. Jaguar - za najbardziej elegancki wygląd. Ferrari i Audi zwyczajnie nie podobają mi się.
|
| Sob, 11.09.2010, 10:51 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
Głos na Jaguara. Jak dla mnie stylistycznie najładniejszy. R8 już się przejadło, California zupełnie mi nie podchodzi. A Porsche - tylko zamknięte.
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Sob, 11.09.2010, 12:18 |
|
 |
|
karol383
Samochód: VW Passat B3
|
1.Audi 2.Porsche 3.Jaguar 4.Ferrari
Ostatnio edytowany przez karol383, Sob, 20.08.2011, 18:12, edytowano w sumie 1 raz
|
| Sob, 11.09.2010, 13:45 |
|
 |
|
zygix
Samochód: Viggen
|
Ferrari!Bo tak i juĹĽ 
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=2PU488
|
| Sob, 11.09.2010, 17:03 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Proste, że Porsche. Jedyny słuszny napęd i ułożenie silnika. Ferrari z tą californią jest śmieszne. Audi R8 - super wóz ale to nie ta klasa. Jaguar nie pasuje tutaj jeszcze bardziej.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Pon, 13.09.2010, 7:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 18 posty(ów) ] |
|