|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 23:59
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 BMW Z4 vs Mercedes SLK
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 17.04.2009, 19:32 |
|
 |
|
bartek959
|
 Re: BMW Z4 vs Mercedes SLK
BMW, bo ten mercedes w wersji innej niĹĽ AMG wyglÄ…da trochÄ™ pedalsko
|
| Pią, 17.04.2009, 19:38 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
W tym zestawieniu Z4 prezentuje się wyjątkowo dobrze ... SLK rzeczywiście, trochę pedalskie ...
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Pią, 17.04.2009, 19:43 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
Glos na BMW - poprostu bardziej by mi pasował  ale i tak bym go nie kupil 
|
| Pią, 17.04.2009, 19:57 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
Głos na BMW, wygląda zdecydowanie lepiej.
|
| Pią, 17.04.2009, 20:08 |
|
 |
|
upyoararse
|
A jakieś dane techniczne? Ceny? Mamy wpatrywać się w fotki i wybrać zwycięzcę? 
|
| Pią, 17.04.2009, 20:13 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
upyoararse napisał(a): A jakieĹ› dane techniczne? Ceny? Mamy wpatrywać siÄ™ w fotki i wybrać zwyciÄ™zcÄ™?  A na koĹ„cu ta duĹĽa tabelka to co to jest ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 17.04.2009, 20:30 |
|
 |
|
Mibay
|
ZZZ444 i nic więcej nie trzeba do szczęścia  Gniecie jaja jak mało co 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Pią, 17.04.2009, 21:16 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Fakt, SLK jest trochę babski, tudzież pedalski, jak kto woli  Na dodatek wolniejszy. Za to BMW mi się nie podoba, ten przód wygląda jak wstawiony od limuzyny jak dla mnie. Nigdy nie podobało mi się ani Z3 ani Z4 i dalej jakoś mi się nie podoba. Wybieram MX-5  No ale ok, głos na Mercedesa.
|
| Pią, 17.04.2009, 22:02 |
|
 |
|
t0m3k911
|
Wg mnie Z4 wygląda najlepiej od początku całej serii Z  Samochód w stylu BMW, poza tym przód wygląda jak rekin z rozdziawioną paszczą i, chcąc nie chcąc, robi na mnie ogromne wrażenie.
|
| Pią, 17.04.2009, 22:48 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Głos na Z4, jak już kilka razy pisałem jest to jedno z niewielu nowych BMW, które mi się podobają SLK - no sorry, nie jestem fryzjerem 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Sob, 18.04.2009, 2:29 |
|
 |
|
upyoararse
|
Kobi napisał(a): upyoararse napisał(a): A jakieĹ› dane techniczne? Ceny? Mamy wpatrywać siÄ™ w fotki i wybrać zwyciÄ™zcÄ™?  A na koĹ„cu ta duĹĽa tabelka to co to jest ?  Ta, EDYTa zadziaĹ‚aĹ‚a 
|
| Sob, 18.04.2009, 9:22 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
upyoararse napisał(a): Kobi napisał(a): upyoararse napisał(a): A jakieĹ› dane techniczne? Ceny? Mamy wpatrywać siÄ™ w fotki i wybrać zwyciÄ™zcÄ™?  A na koĹ„cu ta duĹĽa tabelka to co to jest ?  Ta, EDYTa zadziaĹ‚aĹ‚a  Nie rozumiem o co Ci chodzi  Tabelka byĹ‚a od samego poczÄ…tku, ale jak napisaĹ‚eĹ› gdzie tabelka to myĹ›laĹ‚em, ĹĽe zdjÄ™cie nie dziaĹ‚a wiÄ™c dodaĹ‚em na serwer jeszcze raz ... jakieĹ› problemy ze wzrokiem ?
|
| Sob, 18.04.2009, 10:03 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
upyoararse napisał(a): Ta, EDYTa zadziaĹ‚aĹ‚a  Widać, ĹĽe problemy ze wzrokiem, bo tabelka byĹ‚a ...
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Sob, 18.04.2009, 10:24 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Bumier, bo SLK wyglÄ…da po prostu piz**wato 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Sob, 18.04.2009, 11:16 |
|
 |
|
malich
|
Zdecydowanie bi-em-dablju. Mercedes jest przestylizowany moim zdaniem.
|
| Sob, 18.04.2009, 16:14 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Pozostaję konsekwentny i w kolejnym pojedynku Mercedesa z BMW stawiam na tego pierwszego. Może SLK nie wygląda ciekawie przy swoim odmłodzonym konkurencie, ale moim zdaniem jest bardziej charakterny. Ma w sobie to coś. BMW Z4 wydaje się być bezkompromisowe, ascetyczne. Mercedes jest lepiej wyposażony i ma udany silnik pod maską.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 20.04.2009, 19:53 |
|
 |
|
halosza
Samochód: RWD
|
Ja wziąłbym Mercedesa. Jakoś linia tych nowym Beemek mi nie pasuje.
_________________ Motorized - blog dla zmotoryzowanych
|
| Pon, 20.04.2009, 20:21 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
Bezapelacyjnie wygrywa Z4  SLK jest samochodem dla Pań o miłym usposobieniu, wożącymi kota na tylnym siedzeniu. Z4 za to jest autem dla potencjalnie niewyszalałych młodocianych wariatów, ale oczywiście, możliwa jest też jazda 40-letniego faceta z mięśniem piwnym, do BMW to też pasuje 
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Wto, 21.04.2009, 5:46 |
|
 |
|
Davin
Samochód: DS3 '14
|
BMW tyle że w bieli perłowej i nic więcej do szczęścia mi nie trzeba, SLK wygląda zabawkowo i karykaturalnie, inaczej rzecz biorąc to co panowie w obcisłych sweterkach lubią najbardziej 
|
| Wto, 21.04.2009, 10:28 |
|
|