Obecny czas: Czw, 04.06.2026, 20:23

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 40 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Audi Q7 vs Mercedes R 320 vs BMW X5 

Moim faworytem w tym porównaniu jest:
BMW X5 49%  49%  [ 46 ]
Mercedes R 320 15%  15%  [ 14 ]
Audi Q7 35%  35%  [ 33 ]
Razem głosów : 93

Audi Q7 vs Mercedes R 320 vs BMW X5 
Autor Wiadomość
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Post Audi Q7 vs Mercedes R 320 vs BMW X5
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image

Źródło: freenet.de

Pią, 28.04.2006, 16:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
Na pewno nie wybiore R-ki bo ona wyglada jak...ona wogĂłle nie wyglada :!:
Potem starzejÄ…ce sie X5
wiec wybiore najświeższe i najładniejsze auto tego porównania Q7

Ostatnio edytowany przez polac, Pią, 28.04.2006, 16:41, edytowano w sumie 1 raz

Pią, 28.04.2006, 16:34

Miejscowość: Poznań
Godne porównanie i oczywiście wybieram Q7. Za przeproszenie Mercedes R to GÓW*O. X5 przejdzie ale jest troche za stare. 100% Audi Q7. :lol:

Pią, 28.04.2006, 16:35
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, w innym teście R-klasa wygrała z Q7 teraz Audi jest na piewszym miescu, widać róznica między tymi wozami zaleźy od podejścia.

Oczywiście biorę Q7 powody podałem już nie raz, na 2 miejscu BMW dobre ale juz niemłode, 3 R-klasa, nie widzi mi się ten pojazd

Capone napisał(a):
Za przeproszenie Mercedes R to GÓW*O.

bez przesady

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pią, 28.04.2006, 16:45
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd nie widac
Za przeproszenie Mercedes R to GÓW*O

Tak to jest jak jezdzi sie wszytskim a tak naprawde w D*PIE sie bylo i G*WNO widziało.

Ja poprosze R-klase. Mimo iz przod mi sie nie podoba to jednak zobaczyłem go na zywo. Dokładnie sie przyjrzałem i oprocz przednich swiateł wszytsko jest OK :)

2 Miejsce ma u mnie Audi. Ładnie wyglada w srodku, troche podchodzi pod wieloryba mimo wszytsko nie wyglada zle.

3 X5 poprostu mi sie nie podoba.

Pią, 28.04.2006, 17:02

Godne porównanie i oczywiście wybieram Q7. Za przeproszenie Mercedes R to GÓW*O. X5 przejdzie ale jest troche za stare. 100% Audi Q7. :lol:

Własnie Capone bez przesady bo wkońcu jest to auto z gwiazdą na masce i w Auto-Moto to ERKA wygrała z Q7 więc nie mów na to auto gówno bo prędzej można tak powiedzieć na Q7 a ja wybieram własnie ERKE bo jest LEPSZA niz Q7 i ładniejsze niz emerycki X5

Pią, 28.04.2006, 17:13
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Własnie Capone bez przesady bo wkońcu jest to auto z gwiazdą na masce i w Auto-Moto to ERKA wygrała z Q7 więc nie mów na to auto gówno bo prędzej można tak powiedzieć na Q7 a ja wybieram własnie ERKE bo jest LEPSZA niz Q7 i ładniejsze niz emerycki X5

A czy Auto-moto to taki wielki autorytet, by na nim polegać :?:
I skąd wiesz, że jest lepsza :?: Jechałeś nimi po kolei :?: I co że ma gwiazdę, gwiazda do niczego nie zobowiązuje.

Więc po raz kolejny głos na Audi, w kolejnej takiej samej ankiecie z udziałem Q7.

Pią, 28.04.2006, 17:23

Ty Mistrzuniu gubała tego porównania wogóle nie powinno być i zamknij R*J pastuchu. Jak staliśmy przed nim razem to sie nim zachwycałeś i powiedziałes ze wolisz Q7, także Hmmmm prosze nie kłam :twisted:

Pią, 28.04.2006, 17:25

A czy Auto-moto to taki wielki autorytet, by na nim polegać :?:
I skąd wiesz, że jest lepsza :?: Jechałeś nimi po kolei :?: I co że ma gwiazdę, gwiazda do niczego nie zobowiązuje.

Więc po raz kolejny głos na Audi, w kolejnej takiej samej ankiecie z udziałem Q7.[/quote]

Nie ale to znikąd się nie wzieło!!! A gdybyś był choć troszke domyślny to bys wiedział ze Gwiazda na masce to prestiż większy od Audi i nie jest to tylko moje zdanie tylko większości ludzi!!

Pią, 28.04.2006, 17:27
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Własnie Capone bez przesady bo wkońcu jest to auto z gwiazdą na masce i w Auto-Moto to ERKA wygrała z Q7 więc nie mów na to auto gówno bo prędzej można tak powiedzieć na Q7 a ja wybieram własnie ERKE bo jest LEPSZA niz Q7

w teście amus wygrało Q7

Audi Q7 3.0 TDI 524 punkty
Mercedes R 320 CDI lang 509 punkty
BMW X5 3.0d 476 punkty

gadanie takie że jakieś auto jest lepsze bo wygrało w gazecie jest bezsensu

GubaĹ‚ek napisał(a):
Nie ale to znikąd się nie wzieło!!! A gdybyś był choć troszke domyślny to bys wiedział ze Gwiazda na masce to prestiż większy od Audi i nie jest to tylko moje zdanie tylko większości ludzi!!

Jaguar ma większy prestiż a nie koniecznie robi lepsze auta, sympatia do marki to pozytywna cecha (wiem coś o tym) ale slepota już nie

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pią, 28.04.2006, 17:28
Awatar użytkownika

Bo większość ludzi nie interesuje się motoryzacją i myślą, że mercedes to bóg wie co. Bo mercedes wypracował autorytet.
Czasami jeden samochód im się uda bardziej od innego, wiadomo, życie, ale żeby od razu porównywać konkurencje do gówna... ech, daj mi chociaż jeden argument za tym, że Q7 to gówno. Eee :?:

Pią, 28.04.2006, 17:31

gubaĹ‚ek napisał(a):

Bo większość ludzi nie interesuje się motoryzacją i myślą, że mercedes to bóg wie co. Bo mercedes wypracował autorytet.
Czasami jeden samochód im się uda bardziej od innego, wiadomo, życie, ale żeby od razu porównywać konkurencje do gówna... ech, daj mi chociaż jeden argument za tym, że Q7 to gówno. Eee :?:

Nigdy nie powiedziałem ze Q7 to gówno tylko ze Merol jest lepszy i ze prędzej można tak powiedzieć na Audii!! broniłem merca!! :D

Pią, 28.04.2006, 17:33
Awatar użytkownika

Pią, 28.04.2006, 19:00
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Na poczatek odpada R-ka bo to brzydki kloc. X5 jest juz stare ale dalej fajne ale przegrywa z Q7 bo ma słabsze osiagi i hamulce. Głos na Audi

Pią, 28.04.2006, 19:32
Awatar użytkownika

Bytło już podobne porównanie tylko zamiast Mercedesa było inne auto ale już nie pamietam jakie :wink:

No to leciemy.

Ostatnie miejsce oczywiście Mercedes. Dlatego że jest brzydki, "do du*y nie podobny" nie wiadomo po co powstałi do czego ma służyć ... chyba tylko po to żeby wyciągnąc dodatkową kasę od klientów :roll:

Miejsce numer 2 przypadnie niestey BMW. Mimo że jest to auto praktycznie doskonałe i robiące niesamowite wrażenie na żywo (przynajmniej na mnie) to jednak po lifcie nie jest to już to samo X5 co dawniej. Jakoś złagodniało, straciło swój pierwotny charakter. Niepodważalny + za wnętrze, podobnie jak w wersji sprzed FL mistrzowskie :mryellow:

Zwycięsca porówniania to oczywiście Audi. Tym modelem firma ta udowodniła że jak się chce to się potrafi. Nie mając doświadczenia w produkowaniu tego typu samochodów Audi wypuściło na rynek, świetnie wyglądający, jeżdżący i dopieszony w szczegółach wozik. Dodatkowo czarny na pięknie oświetlonej wieczorem londyńskiej ulicy robi poorunujące wrażenie :mryellow:

Pią, 28.04.2006, 20:04

Dlaczego wy nie lubicie BMW X5. Tyle lat produkcji a on jest w porównaniach tylko za o wiele nowszymi maszynami. Wogule widziałem jego nastepce i prawie zero zmian.

Pią, 28.04.2006, 20:33

Niby Mercedes odpadłby na początek za te swoje nieudane światła ale patrząc na dane to widać że jest najszybszy i najmniej pali. X5 już mi się powoli nudzi więc go nie wybiore. Do Audi nic nie mam, bo wygląda dosyć ładnie, a spalanie ma średnie z tych wszystkich trzech aut. Dlatego chyba na niego zagłosuje. Gdyby nie te światła w Mercedesie to jeszcze bym się musiał zastanowić :wink:

Pią, 28.04.2006, 20:35
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd nie widac
Wogule widziałem jego nastepce i prawie zero zmian.

:shock: pokazesz go? Mam nadzieje, ze posiadasz jakas "fotke" bo w woli wyjasnienia to raczej zadnego nastepcy nie widziałes...

Pią, 28.04.2006, 20:35
Awatar użytkownika

Sorry za OT :!: :roll:

Pią, 28.04.2006, 20:36
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: F02 750Li/Panamera T

Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear

Pią, 28.04.2006, 20:59
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 40 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna