Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 13:01

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Bentley Arnage T vs Maybach 57s vs Rolls-royce Phantom 

najlepsza limuzyna swiata to ...
bentley Arnage T 37%  37%  [ 22 ]
Maybach 57s 31%  31%  [ 18 ]
RR Phantom 32%  32%  [ 19 ]
Razem głosów : 59

Bentley Arnage T vs Maybach 57s vs Rolls-royce Phantom 
Autor Wiadomość

Post Bentley Arnage T vs Maybach 57s vs Rolls-royce Phantom
Bentley Arnage T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Maybach 57s

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Rolls-royce Phantom

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DANE TECHNICZNE

Arnage T V8/6750 (cm3), Moc 331Nm/450 KM, Wymiary(5400x1930x1515), (0-100km/h) - 5,5 s, V max - 270 km/h, Cena - 274 920 Euro

Maybach 57s V12/5980 (cm3), Moc 450Nm/612 KM, Wymiary(5728x1980x1572), (0-100km/h) - 5 s V max - 250 km/h, Cena - 419 920 Euro

Phantom V12/6749 (cm3), 338Nm/460 KM, Wymiary(6090x1990x1632), (0-100km/h) - 6 s, V max - 240 km/h, Cena - 379 000 Euro

auta każdy zna więc nie ma się co rozpisywac. miłego komentowania...

Śro, 31.01.2007, 18:42
Moderator
Awatar użytkownika

Bentley. Ma klasę i wdzięk a do tego szlachetne, brytyjskie linie.

Nie jest podlansowanÄ… wersja S'klasy i nowoczesnym RR, za ktĂłrym przepadajÄ… raperzy.

Śro, 31.01.2007, 18:54

Nie wiem co wybrać, ponieważ nic mi się tutaj nie podoba :/

Phantom - wielki, ociężały kloc.

57s - nie taki zły, specjalnie ładny też nie. Mając taką sumę nie przeznaczyłbym całej na samochód.

Arnage T - okropnie wyglÄ…da ta generacja, podoba mi siÄ™ starszy model:

Image

Niech będzie Maybach, najlepiej wygląda z przedstawionych tutaj samochodów i najlepiej przyśpiesza.

Śro, 31.01.2007, 18:55
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawichost
Wybieram Maya uwielbiam go a w szczególność jego wnętrze :D jest przepiękne IDEAŁ po prostu.

Śro, 31.01.2007, 19:15
Awatar użytkownika

Pewnie najlepszym samochodem z tej trójki jest Maybach, a Rolls-Royce minimalnie gorszy, jednak to właśnie Phantom'em chciałbym jeździć.

Bentley, wyglÄ…da bardzo dobrze, ale gorzej niĹĽ RR no i jest samochodem zdecydowanie gorszym

Śro, 31.01.2007, 19:29
Awatar użytkownika

bentley ale poprzednia gen mi sie bardziej podobala
may jest xtra ale nie ma szans przy bentley a rolls to nie samochod do jazdy tylko do bycia wozonym i dlatego odpada

Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?

ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)

Śro, 31.01.2007, 19:30
Awatar użytkownika

Wybieram Bentleya, jak dla mnie ten samochód jest piękny, stylowy, wygodny i szybki, a do tego jest samochodem w którym właściciel kieruje. Maybach i RR to samochody w ktorych siedzi się z tyłu, a mnie takie coś nie bawi.

Śro, 31.01.2007, 19:47
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
dla mnie wyłącznie bentley. Ma 3 razy więcej stylu i elegancji od obu pozostałych razem wziętych, dla mnie ideał limuzyny

Śro, 31.01.2007, 20:12
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Zdecydowanie Bentley. Tak powinna wyglądac prawdziwa limuzyna. Mnóstwo elegancji i dobrego stylu. Pozostałe dwa auta kompletnie mi nie podchodzą. Brzydkie, strasznie drogie i zbyt szpanerskie

Śro, 31.01.2007, 20:21

chociaz zrobilem ta ankiete to sam nie wiem co wybrac.wszystkie sa wyjatkowe i kazdy ma w sobie cos czego nie maja pozostale.maybach najlepiej nadaje sie do przemieszczania na codzien- ma super mocny silnik i chyba najbardziej komfortowe wnetrze swiata.rolls-royce posiada najlepsza prezencje a bentley zachwyca swoimi detalami chociaz nie jest juz najnowszy i pod wzgledem technicznym dostaje od konkurencji po du*ie. po dluzszym zastanowieniu wybieram maybacha

Śro, 31.01.2007, 20:21
Awatar użytkownika

Tylko i wyłacznie Phantom choć przez chwile wahałałem się na Bentleyem :roll: W RR jest wszystko co najlepsze poza tym ma tą przewagę że jest tez dostępny w wersji otwartej, a tym już całkowicie miażdży konkurencję 8)

Śro, 31.01.2007, 20:25

poza tym ma tą przewagę że jest tez dostępny w wersji otwartej, a tym już całkowicie miażdży konkurencję

bentley ma azura i jedynie maybachowi brakuje wersji kabrio. chociaz do maybacha bardziej pasowaloby coupe,taki wiekszy CL :mryellow:

Śro, 31.01.2007, 20:30
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: Fiat 125p
W tej ankiecie liczą się tylko dwa auta: Maybach i Bentley. Rolls odpada za swój ociężały i pretensjonalny styl. Za dużo w jego wnętrzu pseudo-kurtuazji. Nie skreślam go w zupełności, ale w tej ankiecie nie ma swojego rywala... Wybiorę jednak Maybacha. 57S jest absolutnym strzałem w dziesiątkę. Idealnie łączy w sobie cechy luksusu i sportu. Zgrabna sylwetka oraz estetyczne wnętrze to niekwestionowane walory. No i gdyby nie ograniczenia prędkości, byłby najszybszym autem porównania. Bentley jako jedyny posiada swój indywidualny styl, który na przestrzeni tylu lat zdołał pozostać do tego modelu. Jednak drobne modernizacje Arnage'a przyczyniły się do zaburzenia konsekwencji w stylistyce auta. Tak np. tył auta jest w stosunku do przodu zbyt wytworny :/ . Natomiast wnętrze jak najbardziej pretenduje do miana najbardziej usportowionego w ankiecie. Z tymże nie widzi mi się w zupełności w tego typu aucie. Tym niemniej drobne różnice i moja faworyzacja koncernu DC sprawiłą, że wybrałem w zasadzie Maybacha 8) ...

Śro, 31.01.2007, 20:40
Awatar użytkownika

Miejscowość: koło Rzeszowa
1. RR Phantom (jestem w nim zakochany xD)
2. Maybach 57S (aktualnie na tapecie mam 62s ;])

i daleko w tyle Bentli (niezbyt mi sie podoba, wolalbym Continentala) :]

Śro, 31.01.2007, 20:47
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zagłębie Dąbrowskie
Samochód: Bravo T-Jet
Wybieram Maybacha ponieważ wygląda zdecydowanie najnowocześniej.

Pozostałem auta wyglądają jak obrąbane klocki...

Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze

Śro, 31.01.2007, 20:49
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bolków
ja uwaĹĽam ĹĽe bentley tutaj nie pasuje. jest za mizerny na Rolsa i Maybacha , chociaĹĽ krĂłtki maybach tez tutaj nie pasuje zbytnio.
takie porównanie zrobione na siłe.
ale wybrałem niemiecką szlachetność

Śro, 31.01.2007, 21:28
Moderator
Awatar użytkownika

iemiecką szlachetność

No tego jeszcze nie było :lol: :wink:

Śro, 31.01.2007, 21:32
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bolków
Dr.West napisał(a):
iemiecką szlachetność

No tego jeszcze nie było :lol: :wink:

hehe. nigdy nie jest za późno na pierwszy raz :wink:

Śro, 31.01.2007, 21:39

krĂłtki maybach tez tutaj nie pasuje zbytnio.

a co Ci tu nie pasuje to porownanie normalnych a nie przedluzonych wersji.jakby sie dalo maybacha 62 to trzebaby bylo tez wstawic RR phantoma long wheelbase i bentleya arnage RL zamiast sportowej wersji T

Śro, 31.01.2007, 21:47
Awatar użytkownika

Nie rozumie i nie chce zrozumiec ludzi takich jak Dr.West, ktorzy mowia ze Bentley jest za mizerny do tego porownania.
Widac, ze mierzenie prestizu za pomoca ilosci pstryczkow elektryczkow nie ma pochodzenie plebejskie. :roll:
Ja oddaje glos na absolutnie perfekcyjnie wywazone Arnage :mryellow: :mryellow:

Mecze na żywo

Śro, 31.01.2007, 22:15
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna