|
|
Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 15:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
 Ferrari F430 vs Audi R8
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pią, 24.11.2006, 10:03 |
|
 |
|
aston
|
Nawet nie ma co patrzeć na zdjęcia i dane, wybieram F430 za perfekcje w technice i stylistyce
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pią, 24.11.2006, 10:22 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
to audi gebelsom sie udało, ale do ferrari to jeszcze, jeszcze.... 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Pią, 24.11.2006, 10:26 |
|
 |
|
Wilu
|
Sui.ę nawet nie zastanawiam, biore Audi  Perfekcja w każdym calu  Ferrari jest najnormalniej w świecie brzydkie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 24.11.2006, 10:41 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
aston napisał(a): Nawet nie ma co patrzeć na zdjÄ™cia i dane, wybieram F430 za perfekcje w technice i stylistyce
Dokładnie, nie można się nie zgodzić. Ferrari to uosobienie sportu, jedna z nieśmiertelnych legend motoryzacji. F430 to piękne, stricte sportowe auto skrywające pod swoim cudownym nadwoziem technikę z F1. Ferrari to auta z duszą a tego na pewno nie da się powiedzieć o Audi.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 24.11.2006, 10:44 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Oley napisał(a): Ferrari jest najnormalniej w Ĺ›wiecie brzydkie
oba są najnormalniej w świecie brzydkie, ale ferrari przynajmniej ma w sobie coś - Audi wygląda zbyt nowocześnie - samochody typu "Czym będziemy jeździćw 2050 roku" mnie nie kręcą zupelnie, poza tym ten plastik za drzwiami... nie, zupełnie nie mój stajl
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 24.11.2006, 10:45 |
|
 |
|
Wilu
|
markus napisał(a): Ferrari to auta z duszÄ…
Tak, ferrari MIALY kiedys duszę, ale niestety ta era skończyła się w momencie wprowadzenia na rynek Modeny. Od tamtego czasu marka z Maranello sie po prostu stacza 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 24.11.2006, 11:13 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Oley napisał(a): Od tamtego czasu marka z Maranello sie po prostu stacza
Przesadzasz
Ja wybieram Ferrari. Robi znacznie lepsze wrazenie niz R8 ktĂłre tez jest niczemu sobie
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 24.11.2006, 11:32 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Oczywiście, że Ferrari  za mocniejszy silnik, znacznie lepszy wygląd, nie wygląda jak rozlazły placek zwany R8  Za prestiż  Aaa i za dźwięk silnika 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 24.11.2006, 11:33 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Ferrari. Nie ma innej opcji.
_________________ HLVS!
|
| Pią, 24.11.2006, 12:02 |
|
 |
|
szakal
|
Oczywiście wybieram Audi. Jest ładniejszy, nowocześniejszy i...wolniejszy. No, ale naprawde Ferrari przy tej Audicy to pokraka. Jednak i tak bym się długo zastanawiał. Ferrari to Ferrari. Wiadomo legendarna marka.  A w czasie jazdy wiadomo ogląda sie samochód w środku.
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pią, 24.11.2006, 12:06 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Obydwa są naprawdę świetnymi autami, ale jakoś mnie bardziej ciągnie do F430 - jego dźwięk silnika może doprowadzić do orgazmu 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pią, 24.11.2006, 12:10 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Stylistycznie audi rozwala ferrari jak chce. f430 jest bo jest ale do pieknego auta mu daleko za to audi jest przepiekne. Ma czysto modernistyczny styl. Wnetrze tez jest ciekawsze w audi.
Jednak technicznie ferrari wygrywa. Jego agregat kreci sie wyzej i generuje wiecej mocy. Audi do tego cierpi bo ma naped na 4 koła wiec ferrari je zostawi daleko w tyle. Im wyzsza predkosc tym ferrari ma wieksza przewage. Sadze ze jesli chodzi o własciwosci jezdne ferrari stoi rowniez nieco wyzej.
Własnie przez to ze f430 jest perfekcyjne od strony technicznej moj głos idzie na nie.
Tak w ogole to najlepiej było by wziac nadwozie r8 i osadzic je na mechanice ferrari. Wtedy by powstało idealne auto.
|
| Pią, 24.11.2006, 12:37 |
|
 |
|
slawek
|
Zdecydowanie F430. Genialne auto, technika doprowadzona na absolutny szczyt. Design jak najbardziej mi odpowiada.
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Pią, 24.11.2006, 13:20 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Zdecydowanie głos na Ferrari. Audi w dalszym ciągu nie przekonuje mnie do siebie. 
|
| Pią, 24.11.2006, 13:29 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
biorę Audi, w którym się zakochałem
jeśli chodzi o Ferrari, to są dla mnie lepsze modele, choćby Enzo 
|
| Pią, 24.11.2006, 13:45 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Ja siÄ™ skuszÄ™ na Audi, ferrari niezbyt mi siÄ™ podoba, nie jest szalone w takim stopniu jak Audi  . Poza tym podoba mi siÄ™ ten ultranowoczesny design  .
_________________ Primusville
|
| Pią, 24.11.2006, 13:53 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Biore Ferrari za piękny wygląd i świetny silnik
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 24.11.2006, 14:06 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Audi jest genialne, ale bardziej mnie ciągnie do Ferrari... Zwłaszcza w tym kolorze 
_________________ ^^
|
| Pią, 24.11.2006, 14:30 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Nie nawidze przereklamowanego towaru i dlatego wzbieram niemiecka solidna robote Audi
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Pią, 24.11.2006, 14:35 |
|
|