|
|
Obecny czas: Pią, 08.05.2026, 13:42
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
 Dwa duĹĽe van'y
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 23.11.2006, 23:33 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram Mercedesa, jest ładniejszy, bardziej podoba mi sie jego wnętrze, do tego ma mocniejszy silnik, jest tańszy i szybszy.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 23.11.2006, 23:40 |
|
 |
|
sl65amg
|
j/w z tym ze wnetrz zarowno kierowcy jak i pasazera z tylu(vipa). merc ma bardziej "osobowkowe" wnetrze gdy z vw wychodzi pochodzenie i natura dostawczaka
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Pią, 24.11.2006, 0:55 |
|
 |
|
Wilu
|
A ja biorę Volksvagena, bardzo dobre auto. Ostatnio parę razy miałem okazję pojeździć takim (służbowo) i muszę przyznać że jest (jak na kibelwagena) świetnie zrobiony 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 24.11.2006, 1:36 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Biorę Mercedesa ponieważ jest zdecydowanie bardziej ładniejszy i zgrabniejszy. Ma ładne wnętrze i mocniejszy silnik.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 24.11.2006, 7:02 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Wybieram ładniejszego, mocniejszego i tańszego Mercedesa.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Pią, 24.11.2006, 9:17 |
|
 |
|
aston
|
Volkswagen jest:
-droĹĽszy
-wolniejszy
-brzydszy
A w dodatku mercedes ma większy prestiż
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pią, 24.11.2006, 9:46 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Viano poproszę. Volkswagen co prawda trochę bardziej podoba mi się z zewnątrz ale to wszystko czym może równać się z Mercedesem. Tak jak pisał aston VW jest droższy i wolniejszy. Nie wiem, szczerze mówiąc, skąd ta cena u KW 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 24.11.2006, 10:49 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Wszystko przemawia za Mercedesem, który jest tanszy i mocniejszy. Co do wygladu to trudno mi powiedziec zeby którys mi sie podobał
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 24.11.2006, 11:33 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
VW - Bardziej podoba mi siÄ™ wewnÄ…trz i na zewnÄ…trz.
_________________ locha lover
|
| Pią, 24.11.2006, 13:09 |
|
 |
|
slawek
|
Oczywiście Mercedes, bo :
aston napisał(a): Volkswagen jest: -droĹĽszy -wolniejszy -brzydszy
A w dodatku mercedes ma wiÄ™kszy prestiĹĽ bartez napisał(a): Wszystko przemawia za Mercedesem, ktĂłry jest tanszy i mocniejszy
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Pią, 24.11.2006, 13:25 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Wybieram szybsze, ładniejsze i tańsze Viano.
|
| Pią, 24.11.2006, 13:33 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Wybieram wolniejszego, droższego, ale ładniejszego Transportera  . Wnętrze ma o wiele ładniejsze, z zewnątrz nie wygląda jak koreański piździk  .
_________________ Primusville
|
| Pią, 24.11.2006, 13:36 |
|
 |
|
Dżony
|
Wybieram Mercedesa za:wygląd zarówno wnętrza jak i karoserii,lepszy silnik,lepszą jakość,cenę no za to że to Mercedes a nie byle VW.
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Pią, 24.11.2006, 15:12 |
|
 |
|
szakal
|
Ten VW jakoś wygląda z zewnątrz. Lepiej niż Mercedes, który przypomina troche te koreańskie vany. Transporter ma materiały lepszej jakości (tak mi się wydaje na zdjęciach), ale jest bardzo ponury w środku. Chociaż gdzieniegdzie jakaś mała rzecz mogłaby być jaśniejsza. No i VW jest drogi, dlatego gdyby pieniądze dla mnie nie grały roli wybrały Multivana. Gdyby jednak było inaczej nie zważałbym już na wygląd zewnętrzny czy środek poprostu brałbym Viano. Jak coś jednak VW wybieram bo mam wolny wybór. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pią, 24.11.2006, 15:22 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Zdecydowanie, bez chwili namyslu wybieram VW, poniewaz przemawia do mnie zdecydowanie bardziej wygladem nic merc. A wnetrze to mistrzostwo swiata.
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Pią, 24.11.2006, 17:16 |
|
 |
|
Wiesiek Grzybiaż
|
Mercedes jest lepszy od VW i bardziej przestronny, chociaz sie nie zabardzo specjalizuje w tej dziedzinie to i tak wole mercedesa
_________________ Porsche Carrera 911, szybko zabija owady...
|
| Pią, 24.11.2006, 18:22 |
|
 |
|
-RobertO-
|
Mercedes, za stylistyke, silnik i za to ze o wiele bardziej wole Mercedesa niz VW.
|
| Pią, 24.11.2006, 19:37 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Po danych widać odrazu, że Mercedes wygrywa i Ja się tym pokieruje. Volkswagen ma obleśne wnętrze 
|
| Pią, 24.11.2006, 19:54 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Tak, jakby sprint 0-100km/h miał tu jakieś znaczenie..
Bez przetestowania walorów użytkowych, komfortu, tych setek schowków, składanych foteli i miliona podobnych typowych dla vanów bzdur ciężko wyłonić zwycięzcę.
Tak na oko bardziej podoba mi siÄ™ Mercedes, bo nie jest Volkswagenem 
|
| Pią, 24.11.2006, 20:15 |
|
|