|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 23:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Dodge Caliber SXT 2.0 CRD vs Mercedes-Benz A 200 CDI
|
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 23.08.2006, 8:56 |
|
 |
|
aston
|
Mercedes bo wyglÄ…da zdecydowanie ciekawiej niĹĽ Dodge
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 23.08.2006, 9:24 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ci redaktorzy już chyba sami nie wiedzą z czym porównywać Calibra  Wybieram Mercedesa z jednej prostej przyczyny, jego wnętrze jest "setki" razy lepiej wykonane od Dodga
Johny i Seth odrazu lepiej napiszcie, że głosujecie na Dodga bo nie lubicie Mercedesa i nigdy na niego nie zagłosujecie, po co macie się wyslilać i wymyślać jakieś farmazony 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 23.08.2006, 9:54 |
|
 |
|
-RobertO-
|
Rowniez Mercedes, ma zapewne lepszej jakosci deske rozdzielcza, lepiej sie prowadzi i poprostu jest ladniejszy.
|
| Śro, 23.08.2006, 9:54 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Głos na Mercedesa bo jest po prostu lepiej wykonany, ma znacznie lepsze hamulce i osiagi. Dodge troche lepiej wyglada i jest pewnie sporo tanszy ale to za mało
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 23.08.2006, 10:03 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Głos na Dodga ,ponieważ bardzo mi się podoba to auto.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 23.08.2006, 10:29 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Ja równierz wybieram Dodge`a.Wygląda bardzo ciekawie i jak na kompakta wydaje się być "potęzny".
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 23.08.2006, 11:10 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Mercedes wyglÄ…da zdecydowanie ciekawiej.
Dodge niby jest tańszy i większy, ale na ulicy wygląda paskudnie.
_________________ ^^
|
| Śro, 23.08.2006, 11:20 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Dodge to paskuda, mercedes również nie grzeszy urodą, ale piękno zewnętrzne jak i wewnętrzne jest o lata świetle lepsze od tego w Calibrze  . Więc głos wędruje na mercedesa.
_________________ Primusville
|
| Śro, 23.08.2006, 11:25 |
|
 |
|
Miden
|
Wybieram zdecydowanie Dodge'a bo merc to samochod troche wiesniacki i przereklamowany (kazdy kto ma mercedesa uwaza siebie za krola szosy i nie ma na niego mocnych ) smiechu warte 
_________________ V-MAX ----> 210km/h
AUDI THE BEST CAR ON THE WORLD !!!!!
>>>>>>>>>>>MIDEN<<<<<<<<<<<
|
| Śro, 23.08.2006, 12:13 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Kobi napisał(a): Johny i Seth odrazu lepiej napiszcie, ĹĽe gĹ‚osujecie na Dodga bo nie lubicie Mercedesa i nigdy na niego nie zagĹ‚osujecie, po co macie siÄ™ wyslilać i wymyĹ›lać jakieĹ› farmazony
tiaaa, i co jeszcze... za to Ty pewnie wybrałbyś A klasę nawet jakby była porównywana z Bentleyem Arnage, alboe Ferrari 575M, bo to przecież Mercedes i w związku z tym najlepszy samochód na świecie
Co do Calibra póki co nic nie wiem, kieruj się głównie wyglądem wnętrza i zewnętrza, które zdecydowanie bardziej mi się podoba ni ż w Mercedesie, który jest lekko nijaki z wyglądu, poza tym z A klasy to taki Mercedes jak z Aveo Chevrolet. Nie wspominając już o populacji warszawskich taksówkarzy Ele Taxi, którzy zostali uszczęśliwieni W169 i klną na czym świat stoi ich zawieszenie

_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 23.08.2006, 12:48 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Seth napisał(a): tiaaa, i co jeszcze... za to Ty pewnie wybraĹ‚byĹ› A klasÄ™ nawet jakby byĹ‚a porĂłwnywana z Bentleyem Arnage, alboe Ferrari 575M, bo to przecieĹĽ Mercedes i w zwiÄ…zku z tym najlepszy samochĂłd na Ĺ›wiecie
Nigdy nie uważałem, że Mercedes to najlepszy samochód na świecie i nie wybrał bym A klassy gdyby była porównywana z Bentleyem Arange, bo nie mam klapek na oczach jak co niektórzy na tym forum  i nie mówie tu o Tobie.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 23.08.2006, 12:51 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Z wyglądu zaden mi się nie podoba, ale wybiore Mercedesa za to, że nie udaje tego czym nie jest i w przeciwieństwie do Dodge'a nie wieje mu z wnętrza chińską tandetą.
_________________ HLVS!
|
| Śro, 23.08.2006, 12:53 |
|
 |
|
Wilu
|
Kobi napisał(a): Johny i Seth odrazu lepiej napiszcie, ĹĽe gĹ‚osujecie na Dodga bo nie lubicie Mercedesa i nigdy na niego nie zagĹ‚osujecie, po co macie siÄ™ wyslilać i wymyĹ›lać jakieĹ› farmazony
Zapomniałeś o mnie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 23.08.2006, 13:21 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Angelo Mike napisał(a): ZapomniaĹ‚eĹ› o mnie
Ty nie jesteś, aż takim antyfanem  Masz dobrą opinie o SL'u i ML'u  zapewne nie lubisz A-klassy więc głosujesz na tandetnie wykonanego Calibra 
|
| Śro, 23.08.2006, 13:22 |
|
 |
|
Wilu
|
Kobi napisał(a): Angelo Mike napisał(a): ZapomniaĹ‚eĹ› o mnie Ty nie jesteĹ›, aĹĽ takim antyfanem  Masz dobrÄ… opinie o SL'u i ML'u  zapewne nie lubisz A-klassy wiÄ™c gĹ‚osujesz na tandetnie wykonanego Calibra 
O Ty smyku, rozgryzłeś mnie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 23.08.2006, 13:31 |
|
 |
|
JASZCZUR
|
Za mercedesem, solidna niemiecka robotam, nie to co amerykański hot dodge.
|
| Śro, 23.08.2006, 13:32 |
|
 |
|
dexterek
|
oczywiście, że Dodge:
-ładniejszy
-bardziej przemyślane wnętrze
-mniej pali, a przy okazji ma osiÄ…gi niezauwaĹĽalnie gorsze od mercedesa i to tylko ze startu zatrzymanego
-jest amerykański
-mercedes wygląda przy nim jak popierdółka 
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Śro, 23.08.2006, 14:16 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Kobi napisał(a): gĹ‚osujesz na tandetnie wykonanego Calibra
skąd wiesz? bo Auto Bild tak napisał 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 23.08.2006, 15:13 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Seth napisał(a): skÄ…d wiesz? bo Auto Bild tak napisaĹ‚
Czyta się to i owo, nie koniecznie Auto Bild  Poza tym widać, że to tandetny plastik  Nie oszukujmy się autą amerykańskim daleko jeszcze do jakości jaką oferują auta niemieckie 
|
| Śro, 23.08.2006, 15:30 |
|
|