|
 |
 |
|
Obecny czas: Czw, 04.06.2026, 23:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
 Re: Klasa wyĹĽsza
Gdyby nie ta cena, to brłbym Peugeota, a tak najmocniejsze pewne i nie tak drogie Volvo
|
| Śro, 17.09.2008, 15:49 |
|
 |
|
Rasti
Samochód: renault megane II
|
ewidentnie peugeot 607 jest to bardzo fajny samochod, no i ma super styl jak przejezdza no po prostu super. 1. peugeot 607 2.volvo 3. mercedes 3. audi 3. bmw
|
| Czw, 18.09.2008, 10:03 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram BMW 5, nie jest już najmłodszy, ale nadal mi się podoba, dynamiczna linia nadwozia i całkiem ładne wnętrze, kiedy został zaprezentowany długo nie mogłem się do niego przekonać, ale teraz w moim odczuciu podoba mi sie bardziej od nowego Volvo S80, które zajmuje drugie miejsce, dalej Peugeot Audi i na końcu Mercedes, to na pewno dobry samochód, ale już mi się zwyczajnie opatrzył, a jego nadowzia brzydkie nie jest, ale też niczym mnie nie zachwyca.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pią, 19.09.2008, 16:04 |
|
|