Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 5:31

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder 

lepszym prezentem na tegoroczne lato byłby:
Ferrari F430 Spider 52%  52%  [ 38 ]
Lamborghini Gallardo Spyder 48%  48%  [ 35 ]
Razem głosów : 73

Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Jak dla mnie to Ferraro jest ładniejsze i tylko dlatego głos idzie własnie nie, tylko poprosze z ręczna skrzynia biegów mam nadzieje, że taka jest dostepna, bo na fotach tego samochodu zwykle jest automatyczna, a to mi sie nie podoba.

Cytuj:
my nie, to było Gówn*m (jak ktoś napisal przez wielkie G ), jest i będzie.

Robak napisał(a):
Dlaczego ?

no właśnie dlaczego tak uważasz? widziałes, albo jeżdziłeś tym samochodem? rozumie, że komuś moze sie nie podobac, ale to jest rzecz gustu natomiast Twoje wypowiedzi sa troche irytujace.

Śro, 29.03.2006, 23:21

Dla mnie te auto to kawał gowna przez G(wielkie).
<<<Robaka do lambo
Rules napisał(a):
my nie, to było Gówn*m (jak ktoś napisal przez wielkie G ), jest i będzie.
<< moja do ferrari

Rules napisał(a):
no właśnie dlaczego tak uważasz? widziałes, albo jeżdziłeś tym samochodem? rozumie, że komuś moze sie nie podobac, ale to jest rzecz gustu natomiast Twoje wypowiedzi sa troche irytujace.

znaczy się rozumiem moja wypowiedź odnośnie ferrari jest irytująca, ale już robaka do lambo nie?
buhahaha :lol: :lol:
Tak jeździłem, podobnie jak zapewne ty i 99,9% na tym forum

Czw, 30.03.2006, 7:28
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
moim marzeniem zawsze było mieć lambo.więc..........wybór padł na lambo

Czw, 30.03.2006, 8:06
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
Szefo, juz wiem czemu na tym forum nikt nie liczy sie z twoim zdaniem. Bo go po prostu nie masz :lol: . Z reszta wszystko co nie jest z koncernu VW to dla ciebie gowno. Szkoda ze nawet nie wiesz dlaczego :lol:. Dlatego ze ja uwazem ze to co ty lubisz to gowno? Przekomarzasz sie jak dziecko w piaskownicy :lol: Ja swoja wypowiedz czyms uzasadniłem a ciebie było stac jedynie na:
Cytuj:
...<<<Robaka do lambo

Cytuj:
<< moja do ferrari

Czw, 30.03.2006, 8:15
Awatar użytkownika

znaczy się rozumiem moja wypowiedź odnośnie ferrari jest irytująca, ale już robaka do lambo nie?
buhahaha

wybacz nie doczytałem

Cytuj:
Tak jeździłem, podobnie jak zapewne ty i 99,9% na tym forum

hm no to ja chyba jestem te 0,1% bo nawet tego samochodu na oczy nie widziałem :lol:

Czw, 30.03.2006, 9:12
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grudziądz
zaczęła sie dyskusja z szefo, czyli gadanie o niczym, bo on nic nie wie i nie ma nic do przekazania, ten trol próbuje za wszelką cene zrobić zadyme na forum, najlepiej w ogóle nie zwracać na jelenia uwagi. Może przydałaby sie na forum funkcja ignoruj, wtedy Adaś pisałby sam dla siebie, i dobrze!

Czw, 30.03.2006, 10:58

Bo go po prostu nie masz

w przeciwieństwie do 90% na tym forum ja mam swoje zdanie, jasne i konkretne.
Robak napisał(a):
Szefo, juz wiem czemu na tym forum nikt nie liczy sie z twoim zdaniem

bardzo nad tym bolejÄ™ :lol: :lol:
Robak napisał(a):
Z reszta wszystko co nie jest z koncernu VW to dla ciebie gowno.

Bełkoczesz jak Rayers mniej więcej w stylu " to czego nie zrobił Da Silva jest bee" Buhaha, bełkocz dalej :mryellow:
Robak napisał(a):
Szkoda ze nawet nie wiesz dlaczego

Przypuszczam ĹĽe wiem lepiej niĹĽ Ty :lol:
Robak napisał(a):
Przekomarzasz sie jak dziecko w piaskownicy Laughing

no ba
Robak napisał(a):
Ja swoja wypowiedz czyms uzasadniłem a ciebie było stac jedynie na:

a ja jak widzisz nie muszę nic uzasadniać. Takie jest moje zdanie,jeśli uznam za stosowne je czymś umotywować to to zrobię, jeśli nie - to nie. Poza tym trudno abym coś uzasadniał nie widząc nawet samochodu nigdy w życiu na oczy, nie mówiąc już o jeździe. Ale zapewne Ty masz paranormalne zdolności :lol: :lol:
Mac_Abra napisał(a):
zaczęła sie dyskusja z szefo, czyli gadanie o niczym, bo on nic nie wie i nie ma nic do przekazania, ten trol próbuje za wszelką cene zrobić zadyme na forum, najlepiej w ogóle nie zwracać na jelenia uwagi. Może przydałaby sie na forum funkcja ignoruj, wtedy Adaś pisałby sam dla siebie, i dobrze!

jak tam na forum debili AĹ› ?? :lol: :lol:

Czw, 30.03.2006, 11:29
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grudziądz
jak tam na forum debili AĹ› ??
naszczeście ciebie stamtąd wyrzucili wiec jest dużo lepiej :D tymczasem nie mam zamiary cie karmić trollu forumowy

Czw, 30.03.2006, 11:34

Szefo napisał(a):
jak tam na forum debili AĹ› ??
naszczeście ciebie stamtąd wyrzucili wiec jest dużo lepiej :D tymczasem nie mam zamiary cie karmić trollu forumowy

tymczasem, gimnazjum mnie wzywa. 8)

Czw, 30.03.2006, 11:34
Awatar użytkownika

Szefo .................. wszystko co nie jest z koncernu VW to dla ciebie gowno. Szkoda ze nawet nie wiesz dlaczego :lol:. Dlatego ze ja uwazem ze to co ty lubisz to gowno?

zgadzam się z Toba w zupełności już wcześniej to zauważyłem.

Jakby zmaienić znaczki na masce to Szefo pewnie by zmienił zdanie który jest lepszy

Nię mówię, ze on nie ma prawo mieć własnego zdania, ma je i bardzo dobrze, ale mówienie, ze to jest lpesze bo jest z VW, a tamto to gówno bo nie jest z VW to juz przesada

Czw, 30.03.2006, 13:04
Awatar użytkownika

Panowie to nie jest dyskusja o gustach :!: Jak chcecie sobie o tym pogadać do won do Offtopica :!:

Czw, 30.03.2006, 14:28

Panowie to nie jest dyskusja o gustach :!: Jak chcecie sobie o tym pogadać do won do Offtopica :!:

:roll: mam rozumieć mamy opowiadać o swoich wrażeniach z jazdy takimi bolidami :?:

ok, postaram się poprawić :? :lol: :lol: :lol:

Czw, 30.03.2006, 19:43
Awatar użytkownika

Wilu napisał(a):

:roll: mam rozumieć mamy opowiadać o swoich wrażeniach z jazdy takimi bolidami :?:

Dobrze wiesz o co chodzi więc mnie rżnij głupa większego niż jesteś, chodzi o to że jak się chcecie poobrzucać mięsem to róbcie to gdzie indziej a nie tu :!:

Czw, 30.03.2006, 19:54

Szefo napisał(a):
Wilu napisał(a):

Dobrze wiesz o co chodzi więc mnie rżnij głupa większego niż jesteś, chodzi o to że jak się chcecie poobrzucać mięsem to róbcie to gdzie indziej a nie tu :!:

misiu nie krzycz, przecież powiedziałem że się postaram. :oops:

Czw, 30.03.2006, 20:07
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Samochód: za rok
Proste Lambo tylko w CzArNym Kolorku albo W cZerwonym

Pią, 31.03.2006, 12:13
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zamość
No PeFFnie shE pRoSte aLe mI siE podoPaJa TesH zuLTe
[nastolatek mode off]

Lambo w czerwonym? Za takie cos powinni pomysłodawców i lakierników za jaja wieszać :twisted:

Pią, 31.03.2006, 18:01
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd nie widac
Dokładnie, Ferrari w rossocorsa, do Lamborghini kolor czerwony poprostu nie pasuje i juz...

hehe widze, ze nie tylko ja sie wkurzam jak ktos pisze mniej wiecej tak SuPer, piFFkO itp... załosne... :/

Pią, 31.03.2006, 18:13
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zamość

EoT

Pią, 31.03.2006, 18:35

Miejscowość: Poznań
Wybieram oczywiście Ferrari. Jest po prostu genialny i nie zebym miał coś do gallardo po prostu jak dla mnie Ferrari jest ładniejsze i ma lepsze osiągi. TO WSZYSTKO :mryellow:

Sob, 29.04.2006, 21:03
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Capone nie baw siÄ™ w gĂłrnika, nabijasz tylko posty

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Sob, 29.04.2006, 21:06
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna