|
 |
 |
|
Obecny czas: Śro, 17.06.2026, 20:15
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Opel Astra GTC vs Peugeot RCZ
|
Opel Astra GTC vs Peugeot RCZ
| Autor |
Wiadomość |
|
Michae
|
 Re: Opel Astra GTC vs Peugeot RCZ
*3-drzwiowy hatchback o wyglÄ…dzie hothatcha, bo takie miano zostawny dla OPC 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Pon, 13.02.2012, 23:00 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Hatch w mazucie o wyglącie trochę gorącego hatcha. Niech będzie 
|
| Pon, 13.02.2012, 23:11 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Ciężko w kompakcie zrobić prawdziwe coupe więc nie narzekajmy już na proporcje RCZ bo w tym segmencie nie znajdziesz takiego drugiego.
|
| Pon, 13.02.2012, 23:14 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Opel to fajny hatchback 3d, ale tylko hatchback, a nie żadne coupe. Minusem jest cena, podobnie wyglądające Megane jest sporo tańsze. Peugeot jak mało który wygląda świetnie. Tylko koniecznie w benzynie.
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 15.02.2012, 20:25 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
Zagłosowałem na RCZ, ale do końca nie jestem przekonany. Jeszcze żeby miał inny przód a nie jak studzienka deszczowa wyjęta z ulicy i oczywiście silnik benzynowy a nie diesel. Ciekawe jak to auto sie zestarzeje, bo jak dla mnie Peugeot robi ładne auta w dniu debiutu, które niestety momentalnie się starzeją.
|
| Czw, 16.02.2012, 19:47 |
|
 |
|
ArcherPAF
Samochód: P 107 RC 85KM
|
kolejne porównanie "z du*y" mieszanie HB z coupe. Co tu porównywać??
Mnie ogólnie ople się nie podobają (choć sam dawno temu miałem kadetta i go uwielbiałem, ale to były inne czasy) a ta astra to nic specjalnego. Porównaliby ją z 308 GTi to wtedy miałoby to sens.
A RCZ? LIKE IT! Fajowa zabawka, ale jak przystało na auto klasy coupe, zabawka - a zabawki bardzo rzadko mają cokolwiek wspólnego z praktycznością. Genialne auto dla dwóch nie za wysokich osób. Bo niestety wysokim >190cm może już brakować miejsca na głowę (autopsja)
_________________ Pzdr from ŁDZ, Basiu
Peugeot 107 RC [85KM / 119Nm] Peugeot 207 SW Premium 1.6 HDi [110KM / 256Nm]
|
| Sob, 03.03.2012, 12:55 |
|
 |
|
specyfik
Samochód: Focus 1.8 TDCI '08r.
|
No głos na RCZ'a. Podoba mi się... idealne auto dla kobiety o idealnych kształtach. Ale dźwięk diesla to raczej nie bardzo tu pasi.
|
| Nie, 04.03.2012, 19:15 |
|
|