Dwa pierwsze miejsca - LP560-4 oraz DBS Lambo to prawdziwy supercar, egzotyk, który po prostu mnie zachwyca. DBS - niesamowity do tej pory design, styl, klasa, a przy tym jest nawet praktyczny - jedyny samochód (obok DB9 i Rapide), na który mógłbym wydać tyle kasy. Reszta na ostatnich miejscach ... bo mi nie podchodzą ;]
Zastanawia mnie jedno (na co nikt jeszcze nie zwrócił uwagi) - tajemniczy SL, który ma tak wysoką moc, a tak niskie osiągi ...
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
Pon, 03.11.2008, 16:45
sttomasz
Re: Nardo 2008
Chyba.......911 GT2,ale ciezki wybor jesli chodzi o pierwsze miejsce miedzy nim a LP-560.Ciekawi mnie jedna rzecz,chodzi o SL 65 AMG:tu moc wynosi 700 KM a w obecnej chwili SL 65 AMG ma moc 612 KM......czyzby AMG podrasowalo 12 cylindrowke i podnioslo moc??........Moj glos na Porsche 911 GT2!!
Wto, 04.11.2008, 21:33
t0m3k911
Re: Nardo 2008
Ogólnie każdy z tych samochodów jest fantastyczny Wybrałem Gallardo, ale mam wątpliwości czy nie wolałbym jeździć Astonem. Szacunek dla Merca za 700 KM i 348 km/h, może to on najbardziej mnie kręci
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości