Obecny czas: Czw, 13.11.2025, 22:55

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Mercedes GL 420 CDI vs Range Rover TDV8 

Wybieram
Mercedes GL 420 CDI 44%  44%  [ 19 ]
Range Rover TDV8 56%  56%  [ 24 ]
Razem głosów : 43

Mercedes GL 420 CDI vs Range Rover TDV8 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Audi A4 B8 Avant
eśli tylko z tego powodu wybierasz GL to troche głupi argument

Obydwa to bardzo dobre auta i podobają mi się praktycznie jednakowo (choć GL-a nie widziałem jeszcze) więc jakieś kryterium musiałem przyjąć :twisted:

szakal napisał(a):
Masz poprostu szczęście, że widujesz go codziennie. :>

Nie, w Warszawie po prostu jest ich sporo i tyle.

Pią, 08.12.2006, 15:10
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
A RR nie dorasta do pięt Q7 co :?: :>

Próbujesz być bardziej cwany niż jesteś??? :/ Pomyliłeś mnie z kimś bo ja nie patrze na Audi jak na marke, które wygrywa z każdym i jest w ogóle najlepsza. Tak jak ty patrzysz na Mercedesa. :>
Także uważam, że Range Rover jest lepszy od Q7 i GL razem wziętych :!: :!: :!: Te spasione auta nie mają co szukać koło RR.

Markus napisał(a):
Nie, w Warszawie po prostu jest ich sporo i tyle.

To kiedyś muszę odwiedzić stolice. :idea: :twisted:

www.autogaleria.pl

Pią, 08.12.2006, 15:25
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawichost
Pomyliłeś mnie z kimś bo ja nie patrze na Audi jak na marke, które wygrywa z każdym i jest w ogóle najlepsza.

Czytając twoje posty można dojści do wniosku że właśnie w taki sposób patrzysz na Audi. Zawsze wybierasz Audi i umieszczasz MB na ostatnich miejscach.

Pią, 08.12.2006, 15:35
Awatar użytkownika

Samochód: Schuka-B
Wybieram Range Rover'a za jego urokliwą kwadraturę i "charakterność".

Popieram, zakochałem się w RR od pierwszego spojrzenia. Mercedes to taka wyższa limuzynka, na pewno świetna, wygodna i super wykonana, tylko że RR ma jeszcze w sobie to "coś". RR to Samochód na każdą okazję. Gdyby w zestawieniu był G-klasse, byłby "o włos" tylko przez ślepą miłość do RR. GL nie ma tutaj co szukać...

- mastah Jonas

Pią, 08.12.2006, 16:31
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
zdecydowanie RR to auto ma styl i klasę której na próżno szukać W GL, kupując ten wóz dostajesz przepustkę do wyższych rejonów motoryzacji to przecież terenowy Rolls-Royce, a GL to tylko przerobiona ML-klas nic więcej, choć wygląda całkiem sensownie.

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pią, 08.12.2006, 17:30
Awatar użytkownika

Miejscowość: Racibórz - Wawa
Samochód: Das Auto mit TDI
Nie wiedziałem, że w RR jest dostępny diesel V8... Może mi ktoś powiedziec czy to własna, czy pożyczona konstrukcja?? (jeżeli tak to od kogo).
Jak Markus zauważył RR jeździ pełno po Wawie, ale to nie powód by go odrzucic... Po prostu są to świetne auta. Myślę, że w terenie bijące na głowę GL'a. Osobiście wolałbym RR, ale czarnego i w wersji Sport :twisted:

08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(

Pią, 08.12.2006, 18:29
Awatar użytkownika

Miejscowość: Racibórz
Samochód: 126p 652ccm
Wybieram Merca ponieważ , podoba mi się jego wygląd i osiągi bardziej do jazdy po autostradach itp. niż po polach i górkach RR bardziej do tego pasuje. podobają mi się również wnętrza i tak pada głos na MERCEDESa.

Pią, 08.12.2006, 18:59
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Nie wiedziałem, że w RR jest dostępny diesel V8... Może mi ktoś powiedziec czy to własna, czy pożyczona konstrukcja?? (jeżeli tak to od kogo).

jest to konstrukcja matki-koncernu forda.

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pią, 08.12.2006, 19:04
Awatar użytkownika

Wybieram Range Rovera, podoba mi się, ma ładne wnetrze i styl, Mercedes tez mnie kreci, ale jednak aż tak bardzo, jest troche za duzy i nie do końca podoba mi sie jego linia nadwozia.

Pią, 08.12.2006, 19:23
Awatar użytkownika

RR bo ma styl i coĹ› takiego, ĹĽe siÄ™ nie starzeje. Ma jakiĹ› urok, ktĂłrego mercowi brak, a jest on w dodatku jest obrzydliwie brzydki.

Pią, 08.12.2006, 19:38
Awatar użytkownika

Biore RR, na poczatku nie bylem pewny, ale biorac pod uwage mdly wyglad wnetrza w GL zdecydowanie bardziej podoba mi sie RR. To wnetrze wymiata.

Mecze na żywo

Pią, 08.12.2006, 20:27
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2